Preskoči na vsebino
Configurator

Ral 7039 - Kwartsgrijs voordeur

De voordeur in kwartsgrijs is uitstekend te combineren met vrijwel alle kleurschakeringen aan de buiten- en binnenkant. Het biedt een harmonieus beeld voor de ingang die nobele elegantie en subtiele terughoudendheid toont. Het moderne kwartsgrijs kan bijvoorbeeld een kozijn rond de voordeur tekenen. Als alternatief is een gevel denkbaar die het kleurenthema volledig oppikt. In beide gevallen kan de entree op vele manieren worden ontworpen.

CONFIGUREER VOORDEUR IN KWARTSGRIJS

Voordeur kwartsgrijs

RAL 7039 kwartsgrijs - hoge kwaliteit en modern

Op de grijsschaal van RAL-kleuren ligt kwartsgrijs iets boven het zeer populaire basaltgrijs RAL 7012. Door de iets lichtere nuance is de kleur een tikkeltje neutraler en daardoor bijzonder geschikt voor combinaties. Het meer bijzondere grijs is dan ook een echte allrounder als het gaat om de RAL-kleur.

U kunt contrasten en esthetische ensembles actief configureren met RAL 7039 kwartsgrijs die harmoniëren met zowel sterke kleuren als andere neutrale tinten. De combinatie met tal van materialen, zoals glas, aluminium, kunststof, hout en nog veel meer, kan eenvoudig harmonieus en esthetisch worden geïmplementeerd.

RAL 7039 kwartsgrijs

 

Alternatieven voor kwartsgrijs voor voordeuren

RAL 7039 kwartsgrijs is zeer goed te combineren en creëert een ingetogen elegantie met understatement. Maar de grijstint is niet alleen. Veel verwante nuances vervullen een vergelijkbaar visueel doel: neutraliteit is niet saai, maar eerder een manier om een kader te bieden waarin andere dingen kunnen werken, zoals de voordeur of het raam.

Kwartsgrijze elegantie

Geschikte kleuren hiervoor zijn bijvoorbeeld:

Je kunt ook kiezen uit kleuren met een metallic look. Deze kunnen goed op de voordeur zelf worden gebruikt en hebben een glad of een fijn gestructureerd oppervlak, dat ook kan worden gebruikt om een optisch diepte-effect te creëren. Net als het matte lakwerk op onze aluminium voordeuren wordt dit aangebracht in de vorm van een poedercoating.

Front deur modellen

RAL-palet garandeert een grote selectie

TOEGANGSDEUREN ONLINE CONFIGUREREN

Voordeur configureren

Met onze configurator kunt u vele varianten van onze premium deuren overzichtelijk samenstellen. Dit begint met het kunststof en gekleurde ontwerp, bijvoorbeeld in RAL 7039 kwartsgrijs, en strekt zich uit tot tal van opties op functioneel niveau. Zelfs de standaarduitvoering van een voordeur van Pirnar voldoet aan alle eisen voor thermische isolatie, hoge veiligheid, stabiliteit en duurzaamheid.

 

Mooie voordeuren in kwarts grijs

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...