Preskoči na vsebino
Configurator

Voordeurconfigurator

Ontwerp uw droomingang met Pirnar's voordeurconfigurator.

ONTWERP UW INGANG

Maak je eigen voordeur

Pirnar's voordeurconfigurator is een tool die u helpt snel en eenvoudig de ingang van uw dromen te ontwerpen, een die specifiek aansluit bij uw smaak en uw behoeften. Selecteer eenvoudig uw gewenste model en begin met het tot leven brengen van uw droom. Er is een ruime keuze aan modellen, kleuren, zijlichten en deurmeubilair om uit te kiezen, waaronder sloten, verlichting, handgrepen, beglazing en decoratieve accessoires.

 • MODELLEN
  Kies uw model
  MODELLEN

  Kies uit meer dan 100 modellen houten of aluminium voordeuren. Om de configurator voor u gebruiksvriendelijker te maken, hebben we de aluminium en houten modellen gescheiden om het bereik te verkleinen en duidelijker en gemakkelijker te navigeren.

 • KLEUREN
  Kleur keuze
  KLEUREN

  U kunt kiezen voor één of meerdere kleuren voor het deurblad in een matte, glanzende, metallic of houten decorafwerking voor aluminium modellen en tussen houtbeits en oliën voor houten voordeurs. U kunt ook een aparte kleur kiezen voor de inwendige kant van uw deur.

 • BEGLAZING OPTIES
  Beglazing
  BEGLAZING OPTIES

  De configurator biedt een breed scala aan beglazings- en zijlichtopties. Kies tussen helder glas, Satinato, Parsol, Chincilla, Uadi, Master Carre, Master Point, Reflo, Pave of Marmo. Eens well als overlay glas voor moderne esthetische aantrekkingskracht, er zijn opulent glas-in-lood opties beschikbaar voor onze klassieke deurmodellen.

 • VERGRENDELING
  Vergrendelingssystemen
  VERGRENDELING

  Moderne sluit- en ontgrendelingssystemen zijn beschikbaar. Kies uit driepunts- of meerpuntssloten of klassieke mechanismen die extreem veilig zijn. Voor een nog veiliger huis raden we aan om te kiezen voor een SECURO vingerafdrukscanner.

 • HANDGREPEN
  Handvat keuze mogelijkheden
  HANDGREPEN

  Er is een breed scala aan handgrepen om uit te kiezen, met verschillende soorten, stijlen en afwerkingen, waaronder rechthoekige, ronde of gebogen bar handles (vergeet niet om de lengte van het handvat dat u kiest op te geven). Voeg LUX verlichting toe of kies voor een zwarte Nero Edition handgreep.

 • BIJKNIPPEN
  Beschermende bekleding
  BIJKNIPPEN

  U kunt de look van uw voordeur compleet maken door een stijlvolle roestvrijstalen beschermkap toe tevoegen. Beschermende lijst is ook beschikbaar voor de basis van de deur en kan worden afgewerkt in een Nero Edition zwart. Het kan ook worden verlicht met Lux sfeerverlichting.

 • ANDER
  Andere opties
  ANDER

  U moet de afmetingen van uw ingang opgeven in de configurator en aangeven of de handgreep zich aan de linkerkant of aan de rechterkant van het deurblad moet bevinden. U kunt ook de achtergrond kiezen , d.w.z. de kleur van de gevel.

ONTWERP UW INGANG

 • 1. Aanvraag#1
  Stuur uw aanvraag

  Wanneer u tevreden bent met uw ontwerp en verder wilt gaan, verschijnt er een formulier en wordt u gevraagd uw gegevens in te voeren en de dichtstbijzijnde showroom bij u te selecteren. Zij ontvangen een kopie van uw configuratie en nemen contact met u op om de belangrijke details te bespreken.

 • 2. Bezoek de showroom#2
  Bezoek de showroom

  Hoewel u zeer waarschijnlijk uw ontwerp telefonisch of per e-mail met een verkoopadviseur zult bespreken, raden we u ten zeerste aan om ook de showroom te bezoeken om andere, vergelijkbare modellen te zien.

 • 3. Delen#3
  Delen met vrienden

  U kunt uw ontwerp per e-mail delen met uw vrienden.

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...