Preskoči na vsebino
Configurator

STIJLVOL, TIJDLOOS, HOGE KWALITEIT

Antraciet voordeur

Een antracietgrijze voordeur combineert klassieke elegantie met een air van zelfverzekerd understatement. De kleur valt niet op, maar creëert een harmoniserend effect dat perfect past bij verschillende architectonische ontwerpen. Ook antracietgrijs is esthetisch en smaakvol, waardoor de kleur perfect past bij onze hoogwaardige Pirnar-voordeuren.

ONTWERP UW ANTRACIET VOORDEUR

Antraciet voordeur

Antraciet als kleur – RAL 7016

In de volksmond beschrijft de naam "antraciet" een kleurnuance tussen zwart en donkergrijs. Iedereen heeft een idee van hoe deze kleur eruit ziet - maar dat is niet genoeg om de precieze grijstint voor uw nieuw gebouwde of gerenoveerde huis te identificeren. De RAL-kleurenkaart helpt daarbij. Het matcht gangbare kleuren met een uniek viercijferig nummer op een uitgebreide schaal. Antracietgrijs is RAL 7016.

U kunt kiezen voor antracietgrijs – RAL 7016 – in een matte of een metallic variant. Terwijl het metallic effect een glinsterend effect van de zon creëert, ziet de matte variant er gereserveerder, ingetogen en eleganter uit.

Nuance tussen zwart en donkergrijs

 

Antraciet voordeuren – varianten en stijlopties

Antracietkleurige deuren passen uitstekend bij verschillende ontwerpconcepten. Pirnar deuren zien er prachtig uit in romantische cottage huizen met gebogen architectuur en in moderne stadshuizen. Antracietgrijs is bijzonder veelzijdig en past goed bij alle stijlen, zoals:

Antracietkleurige deuren

 • eigentijdse ontwerpen met veel glas en aluminium
 • cottage stijlen of stedelijke villa's en landhuizen
 • standaard buitenwijkwoningen met een schone witte of felgekleurde gevel

Dat zijn slechts een paar generieke voorbeelden. U kunt eenvoudig uw eigen individuele stijl creëren met verschillende ontwerpelementen zoals glaselementen, zijlichten, spiegellichten, handgrepen, composietmaterialen en vele andere aanpasbare details.

Voordeur modellen

RAL Palette biedt een verscheidenheid aan keuzes

ONTWERP JE VOORDEUR

Ongedwongen eenvoud

Voordeuren hoeven niet stijlvol modern of rijkelijk ingericht te zijn. Sommige mensen geven de voorkeur aan een meer minimalistische ontwerpbenadering. Dergelijke minimalistiche deuren hebben een ontwerp ez ze zullen verbazen met hun hoge kwaliteit.

Hoe goed houden aluminium en hout stand als deurmaterialen?
Voor onze deuren gebruiken wij uitsluitend hout en aluminium omdat beide materialen premium eigenschappen bieden. Hoewel modern PVC meer een middelmatige keuze is in termen van materialen, is er geen ontkomen aan aluminium en hout op de premium deurmarkt. Aluminium is zeer stabiel en bestand tegen veroudering, terwijl hout een grote thermische efficiëntie biedt met een ongeëvenaarde natuurlijke esthetiek. Het is ook mogelijk om de grote krachten van beide materialen te combineren door ze te combineren.

Is antracietgrijs een trendy kleur?
Het korte antwoord is: Ja, hoewel het woord "trend" een beetje een verkeerde benaming is, want antracietgrijs is al jaren sterk. Dat het niet uit de mode is geraakt, spreekt voor de grote aantrekkingskracht van de kleur. Vergeleken met helderdere, neutralere grijstinten en de meer contrasterende kleur zwart, is antracietgrijs zeer harmonieus en aangenaam voor het oog.

Antracietgrijs biedt een tijdloze uitstraling wat vooral belangrijk is gezien de lange levensduur van Pirnar deuren. De kleur is een uitstekende keuze voor het creëren van een indrukwekkend ontwerp dat is gemaakt om lang mee te gaan - net als onze Pirnar-deuren, die gemakkelijk beter presteren dan de deuren van andere fabrikanten op het gebied van duurzaamheid. Dit geldt ook voor onze hoogwaardige vernissen en coatings.

Antraciet grijs is een trendy kleur

Kwaliteit Pirnar deuren in antraciet kleur

Maak uw eigen op maat gemaakte antracietgrijze voordeur uit een van onze universele deursjablonen om een deur te creëren die er geweldig uitziet en aanvoelt. Terzijde, dat is ook een uitstekende optie voor koppels die moeite hebben met het kiezen van een deur.

Antraciet grijze moderne voordeur

 • Hoe kleur je deuren in antracietgrijs?

  Dit is afhankelijk van het basismateriaal. Wij poedercoaten onze aluminium deuren. Dit maakt ze jarenlang kleurvast - goedkope PVC-deuren zouden in hetzelfde tijdsbestek bleken. Ook ziet de elektrostatische verfmethode af van ecologisch schadelijke oplosmiddelen.

  We gebruiken duurzame, krasbestendige vernissen of glazuren voor houten voordeuren. Ze behouden de natuurlijke nerf van het hout. Je kunt ook kiezen voor donkerdere tinten, d.w.z. antracietgrijs.

 • Alternatieven voor de stijlvolle schaduw

  U kunt een verfijnde uitstraling krijgen door een witte voordeur te combineren met een antracietgrijs deurkozijn om een visueel contrast te creëren - een harmonieuze en elegant moderne combinatie. In dat geval wordt antracietgrijs niet gebruikt voor het deurblad.

  Alternatieven voor het donkergrijs zijn helderdere nuances zoals basaltgrijs (RAL 7012) of klassiek zwart als u een sterker contrast wilt bereiken. Antracietgrijs creëert ook een harmonieus ensemble met huisfronten gekleurd in pasteltinten of witte nuances zoals ecru of eierschaal.

 • Anti-inbraakbeveiliging en langdurige bescherming

  Kwaliteit Pirnar deuren zijn ook perfect voor iedereen die functionaliteit boven alles plaatst. We zetten een hoge standaard voor veiligheid en thermische isolatie. Onze deuren zijn zeer goed bestand tegen wind, weer en inbraakpogingen. Ze zijn jarenlang ongelooflijk duurzaam met slechts een absoluut minimum aan onderhoud.

  We gebruiken verschillende technologieën om de sterke punten van onze verschillende materialen verder te verbeteren. Onze zeer effectieve isolerende kernen versterken bijvoorbeeld de thermische en energie-efficiëntie van een deur aanzienlijk. Een ander voorbeeld is onze CarbonCore versterking. We gebruiken het om de stabiliteit van onze aluminium deuren nog verder te verhogen – perfect voor extra grote deuren. Op het gebied van anti-inbraakbeveiliging en langdurige bescherming tegen vormvervorming zetten onze deuren de standaard!

ONTWERP JE VOORDEUR

Creëer een stijlvolle
antraciet deur met
onze configurator

Of uw deur nu antracietgrijs, wit, goud eiken of een andere tint is – Pirnar deuren zijn altijd van topkwaliteit en bieden u verschillende individualiseringsmogelijkheden. U beslist over alles, van ISO-standaard hittewerend glas tot beveiligingsfuncties in onze Pirnar configurator. Dit is ook geen of-of-beslissing. Ontwerp een antracietgrijze voordeur gebouwd met alle functies en esthetische componenten die u wenst, en we kunnen u optimale waarden garanderen op het gebied van energie-efficiëntie, veiligheid en robuuste stabiliteit.

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...