Preskoči na vsebino
Configurator

PIRNAR'S WERELD

Bewondering

Verbazingwekkend, gedurfd, onvermurwbaar zijn de idealen waarop we alles bouwen waar we bij Pirnar in geloven. Ons uiteindelijke doel is altijd bewondering in de ogen van onze klanten en de zekerheid dat hun huis is versierd met de mooiste entree ter wereld.

ONTWERP JE EIGEN INGANG

Uitmuntendheid in alles wat we doen

We bouwen onze producten, diensten en relaties met klanten en partners op uitmuntendheid. We stellen de mensen die de wereld van Pirnar betreden centraal in alles wat we doen. We streven naar uitmuntendheid op elk moment: uitmuntendheid in de uiteindelijke look van de voordeur, uitmuntendheid in elk woord, elke klik en elke beweging die bedoeld is voor onze klanten en partners.

Verbazingwekkend

Er zijn maar weinig dingen in het leven die ons de adem benemen, bewondering oproepen en een blijvende indruk achterlaten. Het creëren van schoonheid opent al duizenden jaren de deuren naar inspiratie voor gerenommeerde kunstenaars, ontwerpers, architecten en ons. Het is met liefde en passie voor schoonheid dat we de mooiste ingangen ter wereld ontwerpen.

Pirnar is de elegante luxe van verfijnde vormen. Ontworpen voor de mooiste huizen en eigenaren met trots. Het tijdloze ontwerp geeft het huis een verbazingwekkend gevoel van schoonheid en warmte. In de zoektocht naar perfectie, we nooit volgen. Wij leiden.

Mooie voordeuren

LED-verlichting

Voor ons is de Pirnar-ingang als een prachtige verlovingsring of een elegant horloge dat sterke emoties bij een persoon oproept en de belofte van iets eeuwigs en eeuwigs vervult . Voor ons is de superieure functionaliteit van het product slechts de basis waarop we een verhaal van innovatie, schoonheid en bewondering bouwen.

ANŽE PIRNAR
adjunct-directeur-generaal

Anže Pirnar

Stoutmoedig

In het begin is er inspiratie en passie. Het verlangen naar perfectie. Nog voordat we de eerste lijn met potlood tekenen en het materiaal aanraken om mee te werken. Nog voordat we zien, vormen en polijsten. De rede versmelt met visie en niets kan de radertjes van het creatieve proces stoppen.

Wij geloven niet in het onmogelijke. We ontwikkelen wat nog niet bestaat. We bijten ons erin vast. We maken kunstwerken van grondstoffen en met onze eigen handen. We worden gedreven door een innerlijke kracht om de grenzen van het mogelijke te testen.

Kunst maken

Onvermurwbaar

Elke Pirnar entree is een uniek meesterwerk gemaakt van de beste materialen zonder compromissen en met de grootste precisie. Uitmuntendheid zit niet alleen in het uiterlijk, maar in elke schroef, elke hendel, elk glas, elke las, elke beweging en elk woord. We hebben maar één doel : inspireren. Eenmaal ingesteld, zijn er geen omwegen in het gezicht van obstakels. We zetten door totdat er een oplossing ontstaat en zijn weg vindt naar de wereld - eerst op de bureaus van ontwerpers, ingenieurs en meester-ambachtslieden met wonderhanden. En dan naar jou. En het onmogelijke wordt mogelijk.

Unieke meesterwerken

Over het gevleugelde paard

Het gevleugelde paard is een symbool van de manier van denken die van generatie op generatie is doorgegeven in de Pirnar-familie.

Het verhaal van het gevleugelde paard

De Traditie van handwerk

Onze basisstandaard is bewondering en alle wegen daar leiden door de Pirnar handwerktraditie. Dat is zoals het altijd is geweest.

Scherp oog

Onovertroffen precisie, uitzonderlijke aanleg voor ontwerp en aandacht voor elk detail zijn wat Pirnar onderscheidt.

Met het talent van onze meester-ambachtslieden voor delicaat, nauwkeurig vakmanschap, vervullen we Pirnar's visie van bewonderenswaardige ingangen keer op keer.

Uitzonderlijke precisie

Handvaardigheid

Het ontwerp van Pirnar ingangen begint eenvoudig met een lijn op papier. Een concept is geboren. Het geeft betekenis aan de tekenhand , aan de lijn en vorm, en de ogen die het zullen aanschouwen.

Dan komt de meester binnen. Of het nu groot of klein is, elke klus is belangrijk zodat er uiteindelijk een meesterwerk ontstaat. Specifieke vaardigheden, uitzonderlijk vakmanschap, vindingrijkheid en ambitie zijn de kwaliteiten die elke Pirnar-creatie naar een uniek niveau van design tillen.

Uitstekend vakmanschap

We willen geen goede entrees maken, we willen meesterwerken maken. We willen de grenzen verleggen van wat mogelijk is. Dat is al sinds het begin, 50 jaar geleden, onze visie. De ingang is de eerste indruk van het huis en de eigenaar, dus het moet bewonderenswaardig, prachtig en een onberispelijk vervaardigd technologisch juweeltje zijn.

ROMAN PIRNAR
oprichter en CEO

Roman Pirnar

Persoonlijke touch

Uitzonderlijk design, uitstekende materialen en de beste afwerking maken van elke Pirnar-entree een kunstwerk, dat het waard is om keer op keer te worden gemaakt en bewonderd. Net zoals de kunstenaar zijn werken signeert, personaliseren we elke Pirnar-ingang.

Uitzonderlijk ontwerp

Bedrijfsgeschiedenis

De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1968 toen de familie Pirnar hun ambachtelijke werkplaats oprichtte.

GESCHIEDENIS VAN PIRNAR

Innovatie

Ondanks ons rijke erfgoed worden we altijd gedreven door de toekomst. Door voortdurend technologie en ontwerpinnovaties te ontwikkelen, creëren we tijdloze, luxe ingangen die over de hele wereld worden bewonderd.

De geboorte van het idee

De eigenaar van de Pirnar-ingang van morgen weet wat hij wil. Daarom zit innovatie in ons DNA. Ideeën moeten gedurfd en innovatief zijn, maar tegelijkertijd passen bij onze geschiedenis. Eerst slijpen we ze zorgvuldig aan tot een afgewerkt concept.

Pirnar - innovatie zit in ons DNA

Concept

Het gepolijste concept omvat de fundamentele bouwstenen van ons denken waaruit alle Pirnar-innovaties voortkomen en klanten over de hele wereld inspireren. Dan komt de meester binnen. Of het nu groot of klein is, elke klus is belangrijk zodat er uiteindelijk een meesterwerk ontstaat. Specifieke vaardigheid, uitzonderlijk vakmanschap, vindingrijkheid en ambitie zijn de kwaliteiten die elke Pirnar-creatie naar een uniek niveau van design tillen.

Uniek niveau van ontwerp

Zonder innovatie is er geen echte merkontwikkeling. Gelukkig hebben we in Pirnar altijd zitten ademen met ideeën die nog niemand heeft gerealiseerd.

GAŠPER PIRNAR
adjunct-directeur-generaal

Gašper Pirnar

Innovatie

Zuchten van bewondering, het verlangen naar perfectie en constante verbetering, mooie elegantie. Dit alles wordt gecombineerd in de innovaties van Pirnar, die trends zetten in de industrie.

Pirnar trends

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...