Preskoči na vsebino
Configurator

MODERNE AKZENTE MIT VIEL TAGESLICHT

Voordeuren met glas

Voordeuren met glazen inzetstukken fleuren het interieur van uw huis op en projecteren een smaakvolle moderne esthetiek. Bent u op zoek naar houten of aluminium voordeuren, deuren met glazen inzetstukken, spiegellichten of zijlichten? Er zijn veel opties beschikbaar voor uwvoordeur. Vind het perfecte deurontwerp dat past bij de moderne look waar u voor gaat op Pirnar.nl

ONTWERP UW VOORDEUR MET GLAS

Voordelen van deuren met glazen inzetstukken

Voordeuren met glazen inzetstukken zijn ongelooflijk tijdloze en smaakvolle keuzes voor de ingang van uw huis, omdat ze veel natuurlijk daglicht in uw huis toelaten, waardoor zelfs de donkerste, raamloze gang gastvrij aanvoelt. Daarom zijn voordeuren met glazen inzetstukken een populaire keuze die zowel de buiten- als binnenesthetiek van uw huis beïnvloedt. Voordeuren met glazen inzetstukken bieden tal van voordelen voor uw huis zoals ze zijn:

 • tijdloos en smaakvol
 • doorschijnend
 • gemakkelijk schoon te maken
 • bestand tegen krassen
 • zeer robuust en duurzaam

Voordelen van glazen deuren

Volledig glazen deuren en
deuren met glaselementen

Omdat de glasinzetstukken van verschillende soorten glas kunnen worden gemaakt, kunt uer dus voor kiezen om uzelf te beschermen tegen nieuwsgierige blikken zonder het zonlicht te blokkeren door gebruik te maken van hoogwaardig sierglas vervaardigd door Pirnar. Voordeuren met glazen inzetstukken zijn zeer eenvoudig schoon te maken, het glas is bestand tegen krassen en de deur zelf biedt een hoge mate van stabiliteit tegen mechanische vervorming.

Wat is de beste glassoort voor een voordeur?

Glasinzetstukken kunnen worden gemaakt van verschillende glassoorten, die verschillen in esthetiek en functionaliteit. Uw Pirnar.nl voordeur kan glazen inzetstukken hebben die zijn gemaakt van de volgende materialen, afhankelijk van het type deur en de constructiefoutendie u hebt geselecteerd:

Helder glas

Helder, transparant glas is de standaard voor de meeste voordeuren met glazen inzetstukken. Het is goedkoop en doorschijnend genoeg om al het beschikbare zonlicht binnen te laten. Dit betekent echter ook dat mensen buiten in je hal kunnen kijken. Als dat niet is wat u zoekt, kunt u in plaats daarvan de voorkeur geven aan satijnglas met heldere glaselementen, omdat het bescherming biedt tegen nieuwsgierige blikken.

Ontwerp uw nieuwe voordeur

Geornamenteerd glas

Als u op zoek bent naar een type glas dat maximale privacy biedt, is ornamentenglas de perfecte keuze voor uw voordeur. Met name matglas is een zeer populaire keuze omdat het volledig verdoezelt wat er in uw huis gebeurt, terwijl het ook voldoende natuurlijk licht van buitenaf binnenlaat.

Bij Pirnar zorgen we voor echt vakmanschap als het gaat om sierglas. We hebben onze eigen processen om unieke en esthetisch aangename patronen in het glas te zandstralen, waardoor hoogwaardige glazen inzetstukken worden gecreëerd die aanzienlijk indrukwekkender zijn dan gelijmde ornamenten. Zo past ons handgemaakte versierde glas perfect bij uw nieuwe premium voordeur.

Beglazing van de hoogste kwaliteit

Veiligheidsglas en laminated veiligheidsglas

Om de beschermende eigenschappen van voordeuren en zij-toegangsdeuren te vergroten, kunt u ervoor kiezen om gelaagd veiligheidsglas te gebruiken. Dit is vooral handig als u in een afgelegen woonwijk woont die meer vatbaar is voor inbraken. Gelaagd veiligheidsglas bestaat uit ruiten die bij elkaar worden gehouden door een robuuste, transparante folie, waardoor het glas beter bestand is tegen verbrijzeling en een hoger veiligheidsniveau biedt dan gewoon glas.

Glas met heldere glaselementen

Zeer functionele voordeuren met thermische isolatie beglazing

Voordeuren met glazen elementen zijn ontworpen om natuurlijk daglicht in uw huis te laten. Maar om ervoor te zorgen dat ze ook goed geïsoleerd zijn tegen warmtediffusie, wilt u misschien thermisch isolatieglas gebruiken. Dit maakt het aanzienlijk moeilijker voor de warmte inuw huis om naar buiten te ontsnappen, wat helpt om uw verwarmingsrekening laag te houden. In de zomer kan dit type beglazing ook de hoeveelheid buitenwarmte beperken die in uw huis komt.

De thermische transmissiefactor kan aangeven hoe goed uw voordeur is geïsoleerd tegen warmtedoorlatendheid - hoe lager het getal, hoe beter de isolatie.

Gelaagd veiligheidsglas

Makkelijk te combineren: Glas en andere materialen

Wanneer u uw keuze maakt tussen de verschillende beschikbare deuren en glazen inzetstukken,moet u selecteren van welk materiaal de deur moet worden gemaakt. U kunt kiezen tussen hout, aluminium of een combinatie van deze twee materialen, omdat beide specifieke voordelen aan uw deur kunnen toevoegen.

Aluminium voordeuren – een moderne look met hoge duurzaamheid
Aluminium voordeuren zijn een uitstekende keuze voor elk huis. Dit premium materiaal is zeer goed bestand tegen schade, vergelijkbaar met PVC, maar veel lichter dan veel andere materialen. En een aluminium oppervlak is ook gemakkelijk schoon te maken. Als u het combineert met hoogwaardige scharnieren en meubels en een betrouwbaar vergrendelingsmechanisme, verhoogt u de veiligheid van uw huis aanzienlijk.

Met de Pirnar.nl configurator kunt u uw voordeur aanpassen aan uw exacte voorkeuren.

Houten voordeuren – een smaakvolle klassieker
Voordeuren met een houten casement combineren moderne en natuurlijke esthetiek, omdat het milieuvriendelijke materiaal er warm en uitnodigend uitziet. En op het gebied van thermische isolatie kan het gemakkelijk gelijke tred houden met sterk geïsoleerde PVC-deuren. Nog beter: U kunt uw houten voordeur individualiseren met verschillende soorten folies en beglazingen in kleuren zoals wit, antracietgrijs – of elke kleur die past bij de look waar u voor gaat.

Voordeuren met glas

 

PIRNAR

Tips voor het kiezen van de perfecte voordeur op maat

 • Verschillende manieren om glaselementen in uw deurontwerp op te nemen

  Als u een voordeur met glazen elementen wilt, hoeft u niet per se een deur met een glazen inzetstuk te kiezen. U kunt ook kiezen voor een van de volgende:

  • voordeur met zijlichten
  • voordeur met spiegellicht
  • voordeur met fanlight

  Met andere woorden: als u niet wilt dat het deurblad een groot glazen inzetstuk heeft, kunt u altijd kiezen voor een zijlicht, een smaakvolle spiegel of zelfs het klassieke fanlight-ontwerp. Met de Pirnar.nl voordeurconfigurator kunt u kiezen welke combinatie van glaselementen u perfect vindt voor uw entree. U kunt zelfs kiezen voor een van onze unieke, handgemaakte sierglas elementen.

  Scroll door de verschillende opties en kies degene die perfect bij je past!
 • Hoe wordt thermische isolatiebeglazing gemaakt?

  Thermische isolatie beglazing bestaat uit twee, drie of vier individuele 4 of 5 mm dikke glasplaten. Deze ruiten hebben meestal ook een laag metaal aangebracht door stoom om te voorkomen dat warmte zich gemakkelijk door het materiaal verspreidt.

  De afzonderlijke ruiten worden vervolgens in de deur gestoken, zodat de ruimtes ertussen kunnen worden opgevuld met lucht of edelgassen, waardoor de isolatie-eigenschappen van het glaselement verder worden verhoogd. Als neveneffect maakt deze meerlaagse constructie het glas ook robuuster, wat extra veiligheid biedt.

 • Individueel ontworpen voordeuren met glazen inzetstukken

  Uw voordeur is een van de belangrijkste onderdelen van uw huis en trekt de meeste aandacht. Daarom moet je hier niet bezuinigen - van het materiaal tot de handgrepen en van de glazen inzetstukken tot de kleur, je voordeur moet perfect zijn! De Pirnar.nl configurator helpt u precies de voordeur te vinden die u zoekt.

  De configurator leidt u stap voor stap naar uw perfecte voordeur. Om ervoor te zorgen dat uw voordeur op maat wordt gemaakt, kunt u individueel de afmetingen, materialen, colours, soorten beglazing en diverse extra designelementen selecteren.

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...