Preskoči na vsebino
Configurator

MAJESTUEUZE COMFORT VAN HET MODERNE LEVEN

Buitendeuren

Een inspirerend gevoel van trots als je thuiskomt.

ONTWERP UW INGANG

De grootste
innovaties van Pirnar

Pirnar buitendeuren zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel en technisch. Met een innovatieve aanpak zetten we al vele jaren trends in de industrie en creëren we "de grootste hits ter wereld": automatische toegangswand met eigenaarsherkenning, onzichtbare handgrepen, vingerafdrukscanners, massieve aluminium deuren met meerlagig bladontwerp, perfect vlakke ingang met vlakke elementen, handgrepen van gloeiend metaal en deuren in buitengewone afmetingen.

 • Afmetingen toegangsdeuren #1
  BUITENGEWONE DEURAFMETINGEN

  Grote kamers met hoge plafonds, prachtige villa's, herenhuizen en kunstwerken in moderne architectuur hebben meer nodig dan een standaard voordeur. Pirnar ingangen zijn gemaakt in het Grande design, met uitzonderlijke hoogte en breedte om een indruk van grandeur te geven. De hoogste deur, met een hoogte van 9 m, siert de ingang van een villa in Dubai.

 • Theatrica innovatie van Pirnar #2
  DE DEUR NAAR DE TOEKOMST

  De Pirnar Theatrica toegangsmuur is de eerste contactloze en volautomatische toegangsdeur van het huis die alleen voor de eigenaar opent en sluit, zonder dat de eigenaar deze hoeft aan te raken. In de elegante Ultimum Pure toegangsdeuren ligt de deur op een volledig vlakke ondergrond, terwijl de Multilevel collectie een golvend reliëf creëert in de vorm van duinen en oceaangolven.

 • Moderne technologieën bij de fabricage van deuren #3
  TECHNOLOGISCHE INNOVATIE OP HET SCHERPST VAN DE SNEDE

  Bij Pirnar ontwikkelen we voortdurend technische en ontwerpinnovaties voor voordeuren die bijdragen aan meer wooncomfort en veiligheid. Deze omvatten 's werelds eerste voordeur met een automatisch intrekbare handgreep en de sterkste CarbonCore-deurconstructie, waardoor uw voordeur bestand is tegen alle weersomstandigheden.

 • Top bekroonde handgrepen #4
  VERBLUFFENDE HANDGREPEN

  De handgreep is het meest persoonlijke deel van de deur. Elke bewoner raakt het minstens duizend keer per jaar aan, daarom besteden we er bij Pirnar veel aandacht aan. U kunt ook uw entree en uw huis verfraaien met MagmaLux handgrepen in gloeiend metaal of CrystaLux kristalglas. Met de gepersonaliseerde LabeLux handgrepen kunt u elke belettering in een verlicht patroon laten aanbrengen.

Prachtige meesterwerken gemaakt
van kostbare materialen

Bij Pirnar zijn we nooit tevreden met wat er al bestaat. Innovatie zit ingebakken in ons DNA en we streven er voortdurend naar om nieuwe trends in de industrie te zetten. Het materiaalgebruik beperkt zich dus niet tot aluminium of hout maar wordt ook verrijkt met koolstofvezel, glas en rvs. De eindproducten zijn altijd het resultaat van geavanceerde kennis van materialen, hun onderlinge synergie en aandacht voor detail.

 • ALUMINIUM
  Aluminium voor toegangsdeuren
  Buitenaanzicht
  Interieur

  CONSTRUCTIE
  Aluminium is een lichtgewicht maar extreem sterk materiaal waardoor de gehele structuur extreem resistent en duurzaam is.

  HANDGREPEN
  Er is een breed scala aan handgrepen in verschillende lengtes, vormen en kleuren. Je kunt ze verlichten zoals je wilt, personaliseren of uitrusten met een vingerafdrukscanner.

  DEURBLAD
  U kunt kiezen uit bijna onbeperkte kleuropties en eindeloze oppervlaktebehandelingsmogelijkheden. En je kunt ze ook combineren met hout.

  BESCHERMENDE TRIM
  De esthetische en praktische afwerking van het deurblad is een beschermende bekleding van roestvrij staal, die optioneel kan worden uitgerust met LUX-verlichting.

  SCHARNIEREN
  U kunt kiezen voor zichtbare of verborgen scharnieren.

  HANDVAT
  Er zijn verschillende soorten mooie handgrepen beschikbaar, van rond, rechthoekig, met Lux verlichting of in de zwarte Nero editie.

  DE ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN VAN ALUMINIUM

  Aluminium, met zijn unieke eigenschappen, maakt het mogelijk om de meest innovatieve woningingangen te ontwerpen. Je kunt praktisch een elke vorm en dimensie kiezen. Het is een uitstekend materiaal voor schuifingangen, slimme muren of klassieke voordeuren.

 • HOUT
  Houtsoorten voor buiteningang
  Buitenaanzicht
  Interieur

  DEGELIJKHEID
  Massief hout wordt gebruikt bij de vervaardiging van houten deuren, waardoor ze een uitzonderlijke structurele sterkte hebben.

  HANDVAT
  Handgrepen zijn gemaakt van verschillende materialen, in een klassieke look of uitgerust met de nieuwste technologie.

  TYPES VAN HOUT
  Houten deuren zijn gemaakt van drie soorten massief hout: Sparren, Eiken en Lariks, ze kunnen ook worden gecombineerd met aluminium.

  ISOLATIE
  Massief hout biedt een zeer goede geluids- en warmte-isolatie. De deuren zijn goed geïsoleerd door er verschillende isolatiematerialen in op te nemen.

  SCHARNIEREN
  o U kunt kiezen voor zichtbare of verborgen scharnieren.

  HANDVAT
  o Er zijn verschillende soorten mooie handgrepen verkrijgbaar, van rond, rechthoekig, met Lux verlichting of in de zwarte Nero editie.

  EEN VLEUGJE TRADITIE OF GEDURFDE MODERNITEIT

  Massief en natuurlijk hout is een van de oudste bouwmaterialen die nooit uit de mode raakt. Als het gaat om ontwerp en upgraden met de nieuwste technologie, kunnen houten deuren gelijke tred houden met moderne aluminium voordeuren. De uitzonderlijke eigenschappen van de verschillende houtsoorten en de verwerking met de modernste methodes geven elke Pirnar toegangsdeur een unieke uitstraling.

 • GLASS
  Toegangsdeuren met glas voor meer licht
  Exterior view

  VERSATILE ZIJ- EN BOVENVERLICHTING
  Deuren met zij- en bovenverlichting zijn een geweldige oplossing om een gevoel van kracht en elegantie in uw huis op te roepen en meer natuurlijk licht in het interieur te brengen.

  ESTHETISCHE TOEVOEGINGEN
  Beglazing kan vele magische behandelingen bieden - zandstralen, glazuur, unieke patronen en motieven, graveren of creaties in glas-in-lood.

  AKDEGLAS
  Een afdekglasafwerking kan aan de deur worden toegevoegd om het een verfijnde, minimalistische en glamoureuze uitstraling te geven.

  VEILIGHEIDSGLAS
  Drie- of zelfs vierlaags veiligheidsglas biedt extra beveiliging voor uw huis en voorkomt ook effectief warmteverlies.

  GLASS

  Glass is een prachtig detail dat niet alleen een decoratieve functie heeft, maar ook zorgt voor extra verlichting voor de ruimte achter de buitendeur. Vooral in kleinere ruimtes of in ruimtes met weinig of geen natuurlijk licht kun je echt niet fout gaan met de beslissing om glas te combineren met het door jou gekozen materiaal (aluminium of hout).

 • KOOLSTOF
  CarbonCore stabiele constructie

  DE STERKSTE CONSTRUCTIE
  We hebben de sterkste constructie voor ALU-deuren ontwikkeld die voorkomt dat ze kromtrekken in de brandende zon of de koudste winter.

  ELEGANT ZWART
  Alle afzonderlijke elementen van het CarbonCore deurkozijn zijn uitgevoerd in elegant zwart.

  HANDGREPEN
  De zwarte elementen van de CarbonCore-constructie worden prachtig aangevuld door de uitzonderlijke zwarte handgrepen van de Nero Edition-serie.

  SCHARNIEN
  De scharnieren van de CarbonCore-constructie zijn niet alleen extreem robuust, maar ook esthetisch aantrekkelijk omdat ze perfect zijn uitgelijnd met het deuroppervlak.

  VERSTERKTE DREMPEL:
  De versterkte drempel, gemaakt van een combinatie van carbon en aluminium, biedt een uitzonderlijke voegsterkte die veel verder gaat dan de traditionele drempel- en frameverbinding.

  MAGNET WEATHERSEAL
  We hebben de unieke Magnet WeatherSeal ontwikkeld, die de CarbonCore-afdichting als een muur maakt.

  KOOLSTOF

  Koolstofvezels zijn extreem licht, sterk en vele malen sterker dan staal. Ze worden gebruikt in de meest state-of-the-art vliegtuigen, raceauto's en natuurlijk in de modernste Pirnar-ingangen. De combinatie van aluminium en carbon zorgt voor uitzonderlijke lichtheid, maar tegelijkertijd ook voor een grote duurzaamheid van de toegangsdeur. Pirnar CarbonCore is de enige gepatenteerde carbon constructie voor toegangsdeuren ter wereld.

 • STAAL
  Roestvrij staal of Inox

  RESISTENT MATERIAAL
  Roestvrijstalen handgrepen zijn veel weerbestendiger, roesten niet en zijn statisch stabieler dan handgrepen van andere metalen.

  EENVOUDIG ONDERHOUD
  Inox is een duurzaam materiaal dat gemakkelijk te reinigen is met de zachte kant van een reinigingsspons of doek in vergelijking met andere materialen.

  ESTHETISCH EN AANTRAKKELIJK
  Door de glans en onbeperkte ontwerpmogelijkheden creëren we unieke meesterwerken van roestvrij staal die een buitengewone stempel drukken op het algehele uiterlijk van de deur.

  UITZONDERLIJKE KWALITEIT
  o Alle Pirnar handgrepen zijn handgemaakte, unieke stukken gemaakt van massief, hoogwaardig roestvrij staal.

  STAAL

  Roestvrij staal of Inox is het perfecte materiaal voor de vervaardiging van klassieke of moderne voordeurgrepen omdat het roestvrij is en weinig onderhoud vereist. Bij Pirnar besteden we veel tijd aan het maken van handgrepen, omdat ze een meesterlijke afwerking en nauwkeurig schuren van het oppervlak vereisen om een unieke en elegante uitstraling te bereiken.

Kies uit de bekroonde en populairste modellen

Bekijk het brede assortiment van de mooiste, best verkochte en bekroonde toegangsdeurmodellen.

 • Ultimum Pure 635
  Aluminium model 635
 • Ultimum Pure 626
  Aluminium model 626
 • Premium 1110
  Aluminium model Premium 1110
 • Premium 1673
  Aluminium model Premium 1673
 • Premium 1920
  Aluminium model Premium 1920

 • Premium 1641
  Houten modellen 1641
 • Ultimum Pure 614
  Houten modellen Ultimum Pure 614
 • Premium 0170
  Houten modellen Premium 637
 • Premium 1882
  Houten modellen Premium 1882
 • Ultimum Pure 637
  Houten modellen Ultimum Pure 637
 • Premium 1031
  Houten stijlen Premium 1031
 • Premium 0160
  Houten ontwerpen Premium 0160

GA NAAR DE CONFIGURATOR

 

Unieke accessoires voor uw buitendeur

Unieke accessoires, elk een verfijnde oplossing op het gebied van esthetiek, veiligheid en comfort, transformeren Pirnar-toegangsdeuren tot meesterwerken. Een oneindig scala aan kleuren, afwerkingsmogelijkheden met overlaymaterialen, state-of-the-art verlichting voor handgrepen, drempels, glasafwerkingen en personalisatiemogelijkheden maken elke deur elke keer weer absoluut uniek. Upgrade uw ingang met ultramoderne ontgrendelingsmechanismen.

Unieke handgrepen, rails en trekstangen

De handgreep op de voordeur is het meest persoonlijke deel van de entree. Daarom besteden we bij Pirnar veel tijd en moeite aan hen. Ze stellen u in staat om op verschillende manieren uw persoonlijke touch op de buitendeur elegant te laten zien. Bekijk de grote selectie gepatenteerde en internationaal bekroonde handgrepen.

 • BEKROOND ONTWERP
 • UITZONDERLIJK VAKMANSCHAP
 • GEPATENTEERDE INNOVATIE

Beste handgrepen voor perfecte huisingangsdeuren

Prachtig glas voor verschillende doeleinden

Glas op een voordeur dient zowel decoratieve als praktische doeleinden en is nu een uiterst functionele en mooie toevoeging aan een entree. Het biedt een extra bron van natuurlijk licht en voegt een gevoel van monumentaliteit toe aan uw huis. Met talloze afwerkingsopties biedt het elegantie, minimalisme en extra veiligheid.

 • ELEGANT DESIGN
 • UITZONDERLIJKE VEILIGHEID
 • ONVERSLAANBARE FUNCTIONALITEIT

Entree huisdeuren met glas

Grote keuze aan kleuren en houtdecors

Voor ALU-deuren bieden we naast wit een ruime keuze aan gladde matte kleuren, metallic kleuren, fijnkorrelige kleuren en kleuren met een houtlook. Voor houten buiteningangen van het huis zijn glazuren en oliehoutcoatings beschikbaar voor eiken, lariks en sparren. Deurtrekstangen, rails en handgrepen kunnen ook in verschillende kleuren worden geselecteerd en ronden de algehele look af om een uniek geheel te creëren.

 • ESTHETISCHE VERFIJNING
 • RIJKE KEUZE AAN KLEUREN
 • UITSTEKENDE ELEGANTIE

De beste kleuropties voor uw huis kiezen

Hoogwaardige sloten voor absolute veiligheid en comfort

Pirnar toegangsdeuren bieden altijd een hoog beveiligingsniveau. Ze zijn uitgerust met hoogwaardige meerpuntssloten met solide veiligheidshaken. Ze bevatten hoogwaardige cilindrische inzetstukken en een veiligheidsrozet. Voor wie nog meer gemak wil, kan de deur worden geopend met een Securo-vingerafdrukscanner.

 • COMFORTABEL ONTGRENDELEN ZONDER SLEUTELS
 • SUPERIEURE VEILIGHEID
 • UITZONDERLIJKE KWALITEIT

Speciale sloten voor de beste beveiliging van uw huis

Andere esthetische accessoires

Bij Pirnar bieden we ook meer accessoires en hun implementatie, van beschermende en decoratieve reflecterende sierlijsten, LUX-verlichting, onderhouds- en beschermingskits. Kom meer te weten over de details van het brede assortiment accessoires en kies de perfecte voor uw droomdeur.

 • ELEGANTE DECORATIEVE SIERLIJSTEN
 • MAGICAL LUX LIGHTING
 • CHARMANTE ACCESSOIRES

Handige accessoires

ONTWERP UW INGANG

PIRNAR

Tips voor het kiezen van de perfecte buitendeur

 • Advies en hulp bij het beslissen

  Bij het kiezen van een deur moet u rekening houden met vele aspecten: prijs, materiaal of combinatie van materialen, kwaliteit van vakmanschap, technische specificaties, functionaliteit, onderhoudsvereisten en, last but not least, esthetiek.

  Bij ons kunt u uw droomtoegangsdeur zorgvuldig plannen gedurende het hele selectie- en aankoopproces, of u nu een huis wilt ontwerpen volgens de nieuwste architecturale richtlijnen of een charmante traditionele deur wilt hebben. Met een persoonlijk advies in onze showroom en compromisloze afwerking past uw op maat gemaakte voordeur perfect bij uw gekozen stijl en vult u uw woning prachtig aan.

 • Het meten van de buitendeur

  Het opmeten van de voordeur is een veeleisende taak die het beste kan worden overgelaten aan ervaren professionals. In het geval van een nieuw gebouw zijn de afmetingen van de nieuwe deuren gemakkelijker te bepalen, omdat ze meestal al zijn opgenomen in de architecturale of bouwplannen.

  Bij het renoveren van een huis zijn de geschatte afmetingen van de huidige deur- of wandopening voldoende voor een geschatte offerte en kunt u de exacte afmetingen later overlaten aan de topexperts van Pirnar.

 • Levering en installatie

  De kwaliteit van de installatie van toegangsdeuren speelt een cruciale rol in hun functionaliteit en duurzaamheid. Als u wilt dat de door u gekozen voordeur u tientallen jaren trouwe service, de beste geluids- en warmte-isolatie biedt en niet hangt of vastloopt, laat de installatie dan over aan ervaren professionals.

  De professionele installatie van voordeuren omvat zes stappen:

  • het voorbereiden en meten van de muuropening voordat de voordeur wordt geïnstalleerd,
  • het inbrengen van het deurkozijn in de muuropening,
  • het vastzetten van het voordeurkozijn,
  • verankering van het frame in de muuropening,
  • het afdichten van de deurconstructie.

  Goed en professioneel geïnstalleerde voordeuren vereisen ook regelmatig onderhoud om een onberispelijke functionaliteit en een lange levensduur te garanderen.

 • Onderhoud en verzorging van voordeuren

  Buitendeuren worden blootgesteld aan vele invloeden van buitenaf, van weers- en temperatuurschommelingen tot industriële gassen, stof en vuil. Daarom hebben ze ook regelmatig onderhoud nodig. Wat dit allemaal inhoudt, hangt af van het materiaal dat voor de voordeur wordt gekozen.

  Houten deuren hebben meer zorg en onderhoud nodig. Ze moeten worden beschermd tegen zon en vocht (bij voorkeur met een luifel). Het is ook raadzaam om de verf of vernis van houten deuren op te frissen. Regelmatige reiniging (met speciale houtreinigers of een mild mengsel van water en zeep) zorgt ervoor dat de deur jarenlang mooi schoon blijft.

  Aluminium deuren hebben niet veel zorg en onderhoud nodig, een grondige reiniging twee keer per jaar met milde, pH-neutrale of alkalische reinigers is voldoende.

  Glasoppervlakken moeten worden gereinigd met een glasreiniger, waarbij ervoor moet worden gezorgd dat houten of aluminium oppervlakken niet in contact komen met de reiniger.

  Deuren moeten in de herfst en lente worden schoongemaakt bij gematigde temperaturen van niet meer dan 25 graden Celsius. Ongeacht het gekozen materiaal, moet de deur na het reinigen altijd droog worden afgeveegd met een zachte, niet-schurende doek.

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...