Preskoči na vsebino
Configurator

De meest bekroonde meesterwerken van Pirnar

Pirnar is een merk met een indrukwekkende lijst van de meest prestigieuze internationale prijzen.

ONTWERP UW VOORDEUR

Bekijk de bekroonde innovaties van Pirnar

Zuchten van bewondering, het verlangen naar perfectie en constante verbetering, prachtige elegantie. Dit alles komt samen in de innovaties van Pirnar, die trends zetten in de industrie. We ontvangen regelmatig de meest prestigieuze internationale prijzen voor design en technologische innovatie. Elke award is voor ons een extra stimulans om nog beter en succesvoller te worden.

Het prachtige Theatrica

Theatrica is 's werelds eerste solide, contactloze en volautomatische huisingang die geschikt is voor passieve en energiezuinige huizen. Het is een toegangsmuur die op magische wijze opent en sluit voor de eigenaar. Met slechts één blik. Het is een van de meest persoonlijke en unieke dingen die je ooit zult hebben meegemaakt voor een ingang van het huis. Theatrica werd bekroond met de prestigieuze internationale German Design Award.

German Innovation Award 2019 RedDot Design Award 2019

Theatrica volautomatische huisingang

OneTouch top innovatie

Pirnar OneTouch is 's werelds eerste en enige ingang met een automatisch intrekbare handgreep. Wanneer de verborgen vingerafdrukscanner de eigenaar herkent, springt er elegant en automatisch een trekgreep uit, die de omgeving verlicht en de deur ontgrendelt. Een paar seconden na het sluiten verandert de deur automatisch weer in een vlak oppervlak zonder de trekgreep. De OneTouch-handgreep werd bekroond met de prestigieuze internationale German Design Award en de OneTouch-voordeur ontving de Speciale Vermelding van de German Design Award en is een Architizer A + Finalist.

German Design Award 2017

OneTouch een van de top Pirnar's innovaties

Ultimum Pure minimalistische elegantie

Ultimum Pure is een lijn van prestigieuze ingangen die worden gekenmerkt door de verfijning van hun oppervlakken. Dit zijn de ingangen voor de modernste huizen en de meest veeleisende liefhebbers van perfectie. Alle deurelementen zijn ondergedompeld in één vlak, zonder onnodige randen en kozijnen. De Pure-lijn werd bekroond met de German Design Award Special Mention en is eenn Architizer A + Finalist.

German Design Award A+ prijzen

Prestigieuze entree

MagmaLux esthetische verfijning

MagmaLux-handgrepen in het midden van het stalen of aluminium oppervlak zijn versierd met een lichtgevend patroon van prachtige vormen die zachtjes opgaan in het metalen oppervlak. Het deurdecor met lichtgravure geeft de handgreep en daarmee de gehele voordeur een speelse en dynamische uitstraling. MagmaLux is de ontvanger van de prestigieuze German Design Award Special Mention.

German Design Award 2019

Het handvat met lichtgevend patroon

CrystaLux luxe trekgreep

CrystaLux trekgrepen zijn versierd met kristallen glazen details die vaag gloeien in het donker, waardoor uw deur een vleugje prestige krijgt. In samenwerking met Steklarna Rogaška hebben we een prachtig handgemaakt patroon van glas ontworpen dat gewoonweg prachtig is en tegelijkertijd een luxe en elegante ingang van uw huis creëert. CrystaLux werd bekroond met de prestigieuze German Design Award Special Mention.

German Design Award 2019

Een prachtig handgemaakt patroon van glas

Lichtpersonalisatie LabeLux

LabeLux handgrepen maken personalisatie mogelijk door elke inscriptie in een lichtpatroon te schrijven - uw achternaam, misschien een woord of een gedachte die veel voor u betekent. LabeLux is een unieke uitnodiging voor de intimiteit en veilige haven van uw huis en voegt een vleugje elegantie, speelsheid en intelligentie toe aan de deur. LabeLux is de ontvanger van de prestigieuze German Design Award Special Mention.

German Design Award 2019

LabeLux handvat

ONTWERP UW VOORDEUR

Innovaties voor het comfort
van het moderne leven

Ondanks ons rijke erfgoed worden we altijd gedreven door de toekomst. Door constante evolutie creëren we tijdloze ingangen voor het comfort van het moderne leven die over de hele wereld worden bewonderd. We waren de eersten die een innovatieve OneTouch smart home-oplossing ontwikkelden. Wij waren de eersten die toegangsdeuren ontwierpen met perfect op elkaar afgestemde lijnen in verschillende afwerkingen. En wij zijn de enigen die kunnen bogen op de hoogste waarde van waterdichtheid in een voordeur van 600 Pa.

 • CARBONCORE
  CarbonCore innovatie
  CarbonCore – De sterkste koolstofvezel constructie voor toegangsdeuren ter wereld

  Het hart van elke high-end toegangsdeur is de constructie. CarbonCore is de enige gepatenteerde koolstofconstructie ter wereld die exclusief voor voordeuren is gemaakt. De koolstofvezel is extreem licht, stijf en vele malen sterker dan staal, zodat de deur niet zal buigen in de brandende zon of de koudste winter. Het vertegenwoordigt de bovenste kern waarop alle nieuwe Pirnar-toegangsdeuren zijn gebaseerd.

 • ONETOUCH
  OneTouch innovatie
  OneTouch – Automatische intrekbare trekgreep met vingerafdrukscanner

  De OneTouch-innovatie is een gepatenteerd bedieningssysteem in het deurklinkmechanisme, dat automatisch opent en sluit met behulp van een vingerafdrukscanner. Op deze manier voorkomt de handgreep geknoei met de deur en verhoogt zo de veiligheid van uw entree.

 • NERO EDITION
  Nero Edition prijs
  Nero Edition – Verfijnde accessoires in elegant, tijdloos zwart

  Nero Edition is een collectie verfijnde accessoires voor toegangsdeuren in tijdloos zwart. De deurtrekkers, handgrepen, reflecterende sierlijsten en sloten zijn verder verfijnd door onze bekwame vakmensen en voegen een vleugje tijdloosheid toe in zwart. Een prachtig voorbeeld is de unieke innovatie van Pirnar - de beroemde LabeLuxdeurklink, die uitzonderlijke precisie vereist vanwege de complexiteit van het product in de zwarte versie.

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...