Preskoči na vsebino
Configurator

GESCHIKT VOOR EEN PALEIS

Voordeuren kopen

Bezoekers van uw huis kunnen veel over u leren door gewoon naar uw voordeur te kijken, van uw esthetische smaak tot uw levensstijl. Deuren zijn meer dan alleen barricades tussen binnen en buiten. Daarom is Pirnar gespecialiseerd in voordeuren voor mensen die een hoogwaardige voordeur op maat willen in lijn met hun eigen levensstijl.

ONTWERP UW VOORDEUR

Pirnar: "Goed" is niet goed genoeg

Een eerste indruk is zeker belangrijk , maar als het gaat om ramen, deuren en andere delen van uw huis, tellen de tweede, derde en alle volgende indrukken ook mee. Als u een voordeur wilt kopen, moet u zich niet volledig concentreren op het uiterlijk, maar ook op functionaliteit. Dit betekent kiezen voor een deur met een goede thermische isolatie, beveiligingskenmerken, weersbestendigheid, veiligheidsnormen en geluidsbescherming.

"Buitengewoon" is ons motto, en dit begint met bekroonde ontwerpen en eindigt met veiligheid, comfort en hoogwaardige thermische isolatie. Ontwerp en koop uw unieke op maat gemaakte voordeur en geniet van prachtige Pirnar-kwaliteit.

Pirnar voordeuren

Exclusieve houten en aluminium voordeuren

Deuren - inclusief voordeuren, zijdeuren en service- en binnendeuren - zijn meestal gemaakt van PVC, hout of aluminium. De verschillende materialen hebben verschillende prijspunten en verschillende voor- en nadelen. Pirnar richt zich volledig op hoogwaardig aluminium, hout en combinaties van beide, omdat deze materialen de grootste voordelen hebben als het gaat om deurconstructie.

Houten voordeuren kopen van wereldklasse

Natuurlijk hout is al eeuwenlang een betrouwbare basis voor meubels, deuren en ramen. Als het gaat om voordeuren, is hout altijd populair geweest, omdat het zeer robuust en ademend is en vocht effectief reguleert. Het biedt ook bescherming tegen lawaai en thermische diffusie, waardoor het een geweldige keuze is om uw huis te beschermen tegen inbraak en tegelijkertijd dagelijkse voordelen te bieden.

Houten voordeur

Aluminium voordeuren kopen

Aluminium is duidelijk het best beschikbare materiaal met betrekking tot weersbescherming, sterkte en veerkracht. Dit moderne materiaal is bijna ondoordringbaar, van nature corrosiebestendig en gemakkelijk te schilderen. Aluminium maakt het ook mogelijk om voordeuren bijzonder breed te bouwen en aluminium voordeuren worden over het algemeen beschouwd als eleganter dan PVC-deuren.

Aluminium voordeur

Hout-aluminium voordeuren – een sterke combinatie

Nog een andere optie voor je voordeur is om hout en aluminium te combineren. Als u niet zeker weet welk materiaal u moet kiezen, kan Pirnar beide combineren om te profiteren van de gunstige eigenschappen van beide materialen. Deze deuren zijn meestal gemaakt van een houten kern, gecombineerd met aluminium profielen aan de buitenkant.

Hout-aluminium voordeuren zijn de perfecte combinatie van beide materialen, waardoor u bijna onbeperkte mogelijkheden heeft voor individualisering.

Combinatie voordeuren

Configuratie opties

Pirnar maakt van uw voordeur het hoogtepunt van uw huis. U kunt een breed scala aan verschillende deuren naar wens configureren, waarbij zijlichten, spiegellichten, vingerafdrukbeveiligingssystemen, veiligheidsglas met patroon of zelfs verlichte kristallen handgrepen worden toegepast. U kunt kiezen uit alle beschikbare opties, van materialen tot hightech accessoires, genietend van een op maat gemaakte voordeur tegen een eerlijke prijs.

Koop nieuwe Pirnar voordeur

VOORDEUREN KOPEN

Kleuren, texturen en visuele accenten

Wilt u een voordeur op maat kopen voor uw woning bij een van onze partners? Is hoge kwaliteit belangrijk voor u? Dan kan Pirnar u bekroonde ontwerpen en geweldige kleurkeuzes, deurklinken en beglazingselementen bieden.

RAL-kleuren en andere opties
U kunt kiezen uit verschillende RAL-kleuren, decors, beglazingstypen, handgrepen, beveiligingselementen en nog veel meer om bij uw op maat gemaakte voordeur te komen. Al onze voordeuren kunnen worden voorzien van metalen, rvs of aluminium meubels en diverse soorten beglazingselementen. Deurklinken zijn verkrijgbaar in tientallen varianten, van handgrepen met verlichte kristallen inzetstukken tot slim verborgen veiligheidsgrepen met vingerafdruk-ID-mogelijkheden.

Het aspect van visuele vormgeving
Een ander aspect van uw voordeur is het visuele ontwerp van het deurblad en de zijpanelen en spiegellichten als u ervoor kiest om ze op te nemen. Deze bevinden zich boven of naast de deur en ze laten meestal veel natuurlijk licht in uw huis.

Een grote keuze aan glas ontwerpen om uit te kiezen
Beglazingselementen zorgen er ook voor dat uw voordeur er meer open en uitnodigend uitziet. Er zijn verschillende glasontwerpen beschikbaar, van gebogen, recht of klassiek tot extravagante, brede of smalle beglazingselementen. U kunt ook besluiten om te kiezen voor transparant glas, matglas, gestructureerd glas, geluidswerend glas, beveiligings- of veiligheidsglas, waarbij u de nadruk legt op welk kenmerk voor u het belangrijkst is.

Als een van de toonaangevende Europese fabrikanten besteedt Pirnar veel aandacht aan innovatieve bouwmethoden en concepten die zelfs aan de meest ongewone klantvraag kunnen voldoen.

Koop een mooie Pirnar voordeur

 

PIRNAR

Tips voor het kopen van de perfecte voordeur kopen

 • Verschillende ontwerpen afhankelijk van het materiaal van de voordeur

  Aluminium voordeuren – een echte allrounder
  Door te kiezen uit onze selectie aluminium voordeuren, kunt u een grote verscheidenheid aan kleuren en patronen toepassen op uw droomdeur. Misschien geef je de voorkeur aan klassiek wit of antracietgrijs, of misschien heb je liever een rood, blauw of andere kleuren en decors om je deur er echt uniek uit te laten zien. U kunt zelfs meerdere kleuren op dezelfde deur gebruiken.

  Uw unieke houten voordeur
  Lakken of beglazing beschermt uw houten voordeur tegen de elementen, maar ze kunnen ook worden gebruikt om de natuurlijke houtnerf te benadrukken of de hele deur in een specifieke kleur te schilderen, zoals wit, groen, antracietgrijs, lichtgrijs of vele andere.

  Diverse uitvoeringen voor aluminium-houten voordeuren
  Met hout-aluminium voordeuren krijgt u niet alleen een geweldige sfeer, maar kunt u ook verschillende soorten hout, lakken, beglazing en kleuren aanbrengen op het houten interieurprofiel. Het aluminium buitenprofiel kan daarentegen zijn voorzien van een verscheidenheid aan roestvrijstalen meubels en verschillende kleuren. Of u nu op zoek bent naar een deur in landelijke stijl met versierd glas, een deur met een helder glazen inzetstuk en een zwart casement of een futuristisch ogende aluminium voordeur, u krijgt zeker een deur die uitblinkt in innovatieve constructie, betrouwbare beveiliging en thermische isolatie.

  DESIGN YOUR FRONT DOOR

 • Is aluminium een goed materiaal om te kiezen voor uw voordeur?

  Het grootste nadeel van aluminium is dat sommige mensen het uiterlijk van het materiaal niet leuk vinden. Hoewel sommigen vinden dat het metaal er erg elegant uitziet, beschouwen sommigen het als koud en niet erg warm. En in feite biedt aluminium niet hetzelfde niveau van thermische isolatie als PVC of hout, een klein nadeel als het gaat om het isoleren van uw huis tegen thermische diffusie.

  Beide nadelen (uiterlijk en thermische isolatie) kunnen echter gemakkelijk worden verholpen. Zo zijn alle Pirnar aluminium voordeuren gemaakt met full-surface bladprofielen. Deze profielen omvatten tal van binnenluchtzakken, die de U-waarde drastisch verlagen. Ondertussen kan het metalen oppervlak van een aluminium deur worden veranderd in elke gewenste look door gebruik te maken van de verschillende kleuren of houtdecors die beschikbaar zijn bij Pirnar.

 • Bereid je voor op de toekomst – koop moderne voordeuren van Pirnar

  Onze voordeuren zijn niet alleen extreem veilig, ze zijn ook extreem duurzaam. Ondertussen maken hun lage U-waarden ze zeer goed bestand tegen thermische diffusie. Om uw deur verder te individualiseren en het nut ervan in uw huis te maximaliseren, kunt u ook kiezen voor

  • of de deur naar links of naar rechts moet worden geopend
  • beveiligingsfuncties zoals veiligheidsscharnieren, elektronische vergrendelingsmechanismen en vingerafdrukscanners
  • sfeerverlichting

  Verlichte voordeuren kunnen het risico op inbraken verlagen door potentiële dieven de dekking van de nacht te ontzeggen. Ondertussen zorgen elektronische beveiligingsfuncties ervoor dat alleen u en uw gezin het huis gemakkelijk kunnen betreden.

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...