Preskoči na vsebino
Configurator

Certificaten

CE certificaat

CE

Het CE-label is de belangrijkste indicator van de conformiteit van een product en bevestigt dat het voldoet aan de essentiële eisen voor consumentenveiligheid, gezondheid en milieubescherming die zijn vastgelegd in de wetgeving van de Europese Unie. In overeenstemming met de wet beschermt productetikettering het algemeen belang door veilige producten te eisen, aangezien het het vrije verkeer van goederen binnen de EU ondersteunt en mogelijk maakt door middel van wetgevingsmechanismen. Alle Pirnar deuren zijn voorzien van de CE-markering.

Ift Rosenheim - testlaboratorium

Ift Rosenheim

Ift Rosenheim is een internationaal erkend testlaboratorium. Het voert metingen, tests, inspecties en certificeringen uit voor ramen, gevels en deuren. Pirnar test en certificeert regelmatig bij ift Rosenheim voor waterdichtheid, luchtdichtheid, winddichtheid, RC2-inbraakklassen en thermische geleidbaarheid.

 Verstrekkers van gegevens

D & B D-U-N-S- Registered

D & D&B D-U-N-S-Registered is al bijna 200 jaar 's werelds toonaangevende leverancier van bedrijfsgegevens, analyse en interpretatie. Pirnar volgt al vele jaren hun timmerrichtlijnen en zakelijke trends, op basis waarvan we geïnformeerde en betrouwbare zakelijke beslissingen nemen.

Sloveens instituut ZAG

ZAG

ZAG is het centrale toonaangevende instituut op het brede gebied van de bouw in Slovenië, waar Pirnar regelmatig materialen test, tests uitvoert of parameters test zoals geluids- en warmte-isolatie van materialen voor toegangsdeuren en dergelijke.

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...