Preskoči na vsebino
Configurator

Toegangsdeuren van het landhuis

VOORDEUR LANDELIJK

De toegangsdeuren van het landhuis brengen speelsheid, gezelligheid en vooral nostalgie over. De rustieke deuren stralen precies de rust uit die veel mensen vandaag de dag missen in hun dagelijks leven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de rustieke, charmante landhuisstijl de laatste jaren steeds populairder is geworden.

ONTWERP UW VOORDEUR LANDELIJK

Wat kenmerkt deuren in een landhuisstijl?

Toegangsdeuren van landhuis zijn vooral herkenbaar aan hun klassieke karakter, dat wordt benadrukt door een vakwerkkozijn of deurpanelen met een cassettelook. Filigraan reliëftoepassingen, vegen messing handgrepen of speelse lichte uitsparingen van versierd glas zijn ook kenmerkend voor een voordeur in landelijke stijl.

Of het nu gaat om klassiek hout of een moderne interpretatie van aluminium, traditioneel in groen of tijdloos in grijs of wit - een toegangsdeur van een landhuis kan op verschillende manieren worden ontworpen.

Koop nu voordeuren in landelijke stijl

Diverse materialen voor
toegangsdeuren van het landhuis

Ons huis onthult onze persoonlijke stijl, zowel van binnen als van buiten. Het zit in ons meubilair, de kleur van de bank, de decoratie, maar ook in de gevel en de voordeur. Vooral een voordeur in landhuisstijl weet op het eerste gezicht onze stijl weer te geven.

Houten of aluminium voordeur

Met zijn karaktervolle uitstraling valt het op en straalt het een gezellig, huiselijk gevoel uit. Terwijl kunststof voordeuren van andere fabrikanten vaak worden geadverteerd vanwege hun lagere kosten, wordt een voordeur van natuurlijk hout of robuust aluminium, zoals die van Pirnar, aanbevolen voor de rustieke landhuisstijl. Beide materialen scoren met hun eigen voordelen.

Voordeur van natuurlijk hout of robuust aluminium

Houten voordeuren in landhuisstijl

Als u voordeuren wilt om de landhuisstijl te belichamen, is hout meestal de eerste keuze. Het materiaal is een absolute klassieker en past perfect bij het traditionele landhuis. Echte houten modellen gemaakt van eiken of lariks stralen comfort en nabijheid van de natuur uit met hun speelse nerf. Ontworpen in verschillende glazuren en vernissen, wordt het natuurlijke materiaal een harmonieuze blikvanger voor uw huis.

Bovendien heeft hout een natuurlijke thermische isolatie. Dankzij de goede thermische isolatie bespaart u in het koude seizoen verwarmingsenergie met een houten voordeur van een landhuis.

Voordeuren in de klassieke landhuisstijl

Landelijke stijl aluminium voordeuren

Als u wilt vertrouwen op pure stabiliteit, lichtheid en inbraakbeveiliging, kunt u ook een aluminium voordeur ontwerpen in een landhuisstijl. Moderne voordeuren van aluminium kunnen worden aangepast aan de traditionele uitstraling, net als een houten voordeur in verschillende kleuren en decors.

Aluminium voordeur in landhuisstijl

Poedercoatings

Met hoogwaardige poedercoatings kunnen wij uw droom toegangsdeur produceren in natuurlijke kleuren zoals bruin of groen, of u kunt RAL-tinten met een houtlook gebruiken voor uw aluminium toegangsdeur. Als u uw voordeur ook nog eens versiert met glazen inzetstukken met decoratieve spijlen, krijgt u een modern aluminium deurblad met een charmante landhuislook.

Droom voordeur in groen

ONTWERP UW VOORDEUR

Typische kenmerken van een deur
in landelijke stijl in één oogopslag

De Pirnar.nl online configurator biedt u een grote selectie absolute premium modellen, die met meesterlijk vakmanschap zijn vervaardigd en in de meest geavanceerde ontwerpen zijn geïmplementeerd.

Verder zijn materialen en kleuren bepalend voor de typische landhuislook. Klassieke voordeuren in landelijke stijl zijn gemaakt van hout. Dit belichaamt warmte en geborgenheid. De individuele nerf van verschillende houtsoorten kenmerkt ook de charme van een houten voordeur.

  • sportpatroon
  • Cassette-look
  • filigraan gegevens
  • veeggrepen
  • speelse glazen inzetstukken

Door de toenemende mogelijkheden in deurontwerp kunt u ook kiezen voor moderne geïnterpreteerde aluminium voordeuren in een landhuisstijl voor uw huis. Bijvoorbeeld, ontworpen in een rustieke houten inrichting of gewoon traditioneel met een groene poedercoating, het koele materiaal wordt een moderne maar karaktervolle nieuwe voordeur.

Langhoudende kleur

 

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...