Preskoči na vsebino
Configurator

ELEGANTE EN SLIMME ACCESSOIRES VOOR DE MOOISTE ENTREES

Accessoires

Spannende accessoires om uw droomvoordeur de perfecte look te geven

ONTWERP UW INGANG

Verbluffende selectie van unieke accessoires

Het zit allemaal in de details en unieke accessoires zorgen voor een uitzonderlijke, onherhaalbare en unieke toegangsdeur. Bij Pirnar leggen we veel nadruk op ontwikkeling omdat we u de veiligste en meest comfortabele woonervaring willen bieden. Upgrade uw ingang met vingerafdrukscanners en andere state-of-the-art beveiligingsmechanismen. U kunt ook kiezen voor speciale verlichting of accessoires zoals zijverlichting en matglas of deurklinken met gegraveerde belettering.

Prachtige afmetingen boven de standaard

Grootte is belangrijk. In moderne villa's, huizen met hoge plafonds en juweeltjes van moderne architectuur zou een standaard toegangsdeur gewoon niet volstaan. Geselecteerde Pirnar-toegangsdeuren kunnen voor u worden gemaakt in het Grande-ontwerp, dat een indruk van grandeur geeft met zijn uitzonderlijke hoogte en breedte. We maken ze met vrijwel geen maatbeperkingen, zoals scharnierende of draaideuren. Ze geven de indruk van luxe elegantie. Het dubbelbladige ontwerp van de Grande-deur, samen met de zijverlichting, vermenigvuldigt de indruk

Maak kennis met de afmetingen

Dubbele-vleugeldeur

Mooie trekstangen, rails en handgrepen

Handgrepen zijn het meest persoonlijke onderdeel van een entree. Alle Pirnar handgrepen zijn handgemaakt en uniek omdat ze het resultaat zijn van onze eigen ontwikkeling en productie. U kunt kiezen tussen traditionele ronde of vierkante handvatvormen, volledig verlichte handgrepen met LED-verlichting in verschillende patronen, versierd met kristallen of gepersonaliseerd met uw naam. Een serie zwarte handgrepen, de Nero Edition, is ook beschikbaar. Om uw huis een echt moderne uitstraling te geven, raden we 's werelds eerste OneTouch-handgrepen aan, die discreet uit het deurblad trekken en voorttrekken en hun omgeving verlichten.

 • LabeLux
 • CrystaLux
 • MagmaLux
 • OneTouch
 • Nero Edition

Unieke handgrepen

Tijdloze accessoires van premium glas

We gebruiken glas om verfijnde, moderne ingangen of klassieke, tijdloze voordeuren te ontwerpen. U kunt kiezen uit een reeks prachtige een- of meerkleurige gestreepte patronen op helder of Satinato glas. Rijk glas-in-lood voegt een vleugje classicisme toe aan uw deur, terwijl elegant afdekglas een modern huis creëert. Je krijgt meer veiligheid en natuurlijk licht in je huis door zijverlichting aan één of beide zijden te kiezen, of veiligheidsglas.

 • Transparant
 • Satinato
 • Gebrandschilderd glas
 • Parsol
 • Afdekglas
 • Veiligheidsglas

Glazen ontwerp

Rijke keuze aan kleuren en houtdecors

Bij Pirnar bieden we een rijke keuze aan gladde matte kleuren, metallic, fijn gestructureerde en houtdecorkleuren voor aluminium deuren. Glazuren en olieafwerkingen zijn beschikbaar voor eiken, sparren en lariks buiteningangen. Deurtrekstangen, rails en handgrepen kunnen ook in verschillende kleuren worden geselecteerd en ronden de look af om een uniek geheel te creëren. Kleur zal altijd je verhaal, persoonlijkheid en temperament uitdrukken. Kies het zorgvuldig en accentueer de ingang van uw huis met verfijnde accessoires.

 • Matte verven
 • Metallic & fine-textured verven
 • Hout decor
 • Glazuren
 • Oliën

Ontdek de kleuren voor uw entree

Rijke kleurkeuze

Superieure weerstandssystemen

Bij Pirnar bieden we de meest handige en veilige sluitsystemen. Het slot of de vingerafdrukscanner is meestal het gekozen extra accessoire en de ingang kan ook worden aangesloten op ontgrendelingssystemen en intercoms op afstand. Geavanceerde sloten bieden zorgeloos gemotoriseerd sleutelloos ontgrendelen, automatische vergrendeling, aanpasbare instellingen, maximale veiligheid en een langere levensduur. Voor extra inbraakbeveiliging en gemak hebben we ook een echt slimme deur ontwikkeld die alleen door gezichtsherkenning kan worden ontgrendeld.

 • SECURO scanner
 • ARMO sloten
 • OneTouch handvat

Ontdek alles over sloten

Veilige vergrendelingssystemen

Andere unieke accessoires

Verlichte Pirnar-ingangen, verrijkt met kloppers, kijkgaten, prachtig ontworpen huisnummers en andere kleine accessoires, zien eruit als nachtelijke magie. Kloppers en kijkgaten zijn vooral populair bij klassieke huisingangen van hout of aluminium. Met behulp van deze mooie details zal de entree van uw huis schitteren in zijn warmte en gezelligheid. Uw huis wordt aantrekkelijk, veilig en verdient bewondering.

 • Kloppers
 • Kijkgaten
 • Huisnummers
 • Onderhoudsset

Haal je entree naar buiten met de kleine extra's

Unieke accessoires

ONTWERP UW INGANG

Bekijk de meermaals bekroonde accessoires van Pirnar

Accessoires zijn een hoogtepunt van elke ingang en bij Pirnar zijn we trots op onze internationaal bekroonde accessoires die het resultaat zijn van onze eigen productie en talloze uren nauwkeurig handwerk. Bekijk ze en kies jouw unieke stuk.

 • ONETOUCH
  OneTouch voordeur
  ONETOUCH

  De Pirnar OneTouch is de eerste en enige buitendeur ter wereld met een automatische intrekbare handgreep. Wanneer de verborgen vingerafdrukscanner zijn eigenaar herkent, springt de handgreep elegant en automatisch naar buiten, verlicht de omgeving en wordt de deur ontgrendeld. Een paar seconden na het sluiten verandert de deur automatisch weer in een glad oppervlak zonder trekstang, waardoor ongenode gasten niet met de ingang kunnen knoeien.

 • GRANDE
  Grote deuren Grande
  GRANDE

  Geselecteerde Pirnar-deuren worden ook geproduceerd in de groter dan gemiddelde Grande-maat, die de indruk van grandeur geeft met zijn uitzonderlijke hoogte en breedte - vrijwel zonder maatbeperkingen, mogelijk gemaakt door de veelzijdigheid van aluminium. De grootste toegangsdeur tot nu toe werd gebouwd in de Verenigde Arabische Emiraten - een prachtige 7,4 m hoge aluminium ingang siert een villa in Dubai.

 • NERO EDITION
  Nero Editie in zwart
  NERO EDITION

  De Nero Edition-collectie bestaat uit verfijnde accessoires voor voordeuren in zwart, een kleur die vertrouwen, volwassenheid en autoriteit uitdrukt en tegelijkertijd dramatisch, elegant en gedurfd is. Staven, handgrepen, beschermende sierlijsten en sloten zijn extra verfijnd door pirnar's meester-ambachtslieden met een verfijnde toepassing van zwarte verf, waardoor ze een vleugje tijdloosheid krijgen.

 • LABELUX
  LabeLux handvat
  LABELUX

  De prachtige LabeLux-handgreep maakt personalisatie mogelijk omdat het elke inscriptie in een patroon van licht bevat - uw familienaam, misschien een woord of gedachte die veel voor u betekent. LabeLux is een unieke uitnodiging voor de intimiteit en beschutting van uw huis en ademt een vleugje elegantie, speelsheid en intelligentie aan de deur.

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...