Preskoči na vsebino
Configurator

Zwarte voordeuren

Zwarte voordeuren stralen een gevoel van elegantie en een subliem gevoel voor stijl uit. Ze werken uitzonderlijk goed op donkergekleurde huizen en ze kunnen een interessant visueel contrast creëren in combinatie met witte, crèmekleurige of pastelkleurige huizen. Ook zorgt de kleur zwart voor een bijzondere uitstralinging combinatie met glas en aluminium, zowel gepolijst als mat. Onze gepoedercoate aluminium voordeuren zorgen ervoor dat de zwarte kleur van uw deur er lang als nieuw uitziet.

ONTWERP JE VOORDEUR

Zwarte voordeur

Modern minimalisme in vele variaties

Hedendaagsedesigns worden gedefinieerd door rechte lijnen en eenvoudige patronen, die goed passen bij zwart als primaire kleurkeuze. De kleur garandeert een bepaald gevoel van elegantie zonder pompeusaan te voelen, waardoor een heldere, minimalistische ervaring van kwaliteit en vakmanschap ontstaat. Ook kunt u eenvoudig contrasterende materialen in uw voordeur integreren met zwart als basiskleur. Voorbeelden van mogelijke ontwerpelementen zijn:

Moderne zwarte deuren

 • glazen inzetstukken
 • aluminium handgrepen en leuningen
 • houten panelen en gevelbekledingen
 • brede zijlichten en spiegellichten
 • harmoniseren van natuursteen elementen

Onze pirnar voordeuren van topkwaliteit zijn perfect voor eigentijdse, verfijnde ontwerpen. Wij zijn uw go-to partner als u van uw front doorhet hoogtepunt van uw huis wilt maken en bezoekers wilt imponeren met een gevoel van smaakvol understatement.

Zwart is een kleur van klassieke elegantie

Vanjurken tot dinerpakken en van hoogwaardige elektronica tot auto's - zwart is een klassieke kleur die wordt geassocieerd met elegantie, verfijning, een zelfbewust understatement, zelfs wanneer het wordt gebruikt voor deuren. Uw voordeur is immers de ingang van uw huis en het doel is om bezoekers te verwelkomen, waardoor ze een eerste indruk krijgen van wat er in uw huis moet komen.

Zwart is een klassieke kleur

Voordeur modellen

RAL Palette biedt een verscheidenheid aan keuzes

ONTWERP JE VOORDEUR

Zwarte voordeuren: een iconische look

Kies elk klein detail van uw nieuwe voordeur in onze Pirnar.nl configurator - van ontwerp tot beveiliging.

Iconische zwarte deuren

 • Britse chique voordeuren

  Zwarte voordeuren zijn bij uitstek geschikt voor sierlijke en zeer artistieke stijlen en interieurontwerpen. Zet de scène in uw stedelijke villa in een grootstedelijk gebied met een Pirnar-voordeur. Gebruik gebogen decoratieve elementen en artistiek versierde glazen componenten om een onberispelijk beeld te creëren van de stedelijke levensstijl tussen groene parken en het moderne stadsleven.

 • Een beroemd model uit het centrum vanLonden

  Een iconische look: een van de beroemdste zwarte deuren is 10 Downing Street's, de ingang van het huis van de premier. Het is over de hele wereld bekend vanwege het onderscheidende ontwerp en de verschillende persconferenties die ervoor worden gehouden.

  De zwarte deur met gouden metalen beslag is omlijst door helder zandsteen en donker antracietgrijs baksteen. Het eenvoudige ontwerp staat model voor verschillende stadsvilla's en heeft zijn aantrekkingskracht en statige flair nog niet verloren.

 • Alternatieven voor een zwarte voordeur

  In veel gevallen zijn fans van zwarte voordeuren op zoek naar interessante visuele contrasten op meer felgekleurde gevels. U kunt eenvoudig een dergelijk ontwerpconcept creëren met minder agressieve kleurkeuzes om een algehele harmonieuze uitstraling te bereiken.

  Antracietgrijs is een voordelige en veelzijdige kleur. Deze specifieke grijstint ziet er zeer elegant en stijlvol uit in vergelijking met effen grijs, en het is gemakkelijk te combineren met natuurlijke materialen zoals hout, met zijn aantrekkelijke nerf of heldere natuursteen.

  U kunt ook meer kleurrijke tinten gebruiken om een duidelijker visueel accent te creëren. U kunt bijvoorbeeldd ark nuances van rood, blauw, groen, bruin gebruiken, hoewel neutraal grijs ook een goede keuze is.

  Er zijn veel verschillende kleuren om uit te kiezen, en welke u kiest, is volledig afhankelijk van uw persoonlijke smaak, de architecturale stijl van uw huis en andere factoren, zoals welk type ramen u heeft. Onze configurator geeft u een goed overzicht van al uw keuzes.

ONTWERP JE VOORDEUR

Gebruik onze Pirnar
voordeurconfigurator

Elegantie, verfijning en een groot gevoel voor stijl - zwarte voordeuren hebben dat zekere iets. U kunt eenvoudig verschillende soorten ambience creëren met de kleur zwart, afhankelijk van uw algehele bouwstijl. Naast hun onberispelijke uitstraling garanderen Pirnar deuren u altijd de hoogst mogelijke kwaliteit.

Onze deuren zijn voorzien van optimale thermische isolatiewaarden, die een hoge mate van energie-efficiëntie bieden, waardoor ze perfect zijn voor hedendaagse passiefhuisconcepten.
Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...