Preskoči na vsebino
Configurator

EXCLUSIVITEIT, GEHERDEFINIEERD, MODERN

Grijze voordeur

Een indrukwekkende huisingang verdient een deur die dezelfde waarden uitdraagt. Dat bereik je met een buitendeur in het grijs, want de kleur straalt elegantie en stijl uit. Bij Pirnar.nl vindt u een breed scala aan modellen waarmee de ingang van het huis artistiek kan worden ontworpen. Van klassieke looks tot moderne ontwerpen, alles wat denkbaar is, is mogelijk met een grijze voordeur - er zijn geen grenzen aan uw verbeelding.

ONTWERP JE GRIJZE VOORDEUR

Grijze voordeur

Stijlvol van kozijn tot deurblad

De eerste blik die gasten, familie en u van uw huis hebben, valt altijd op de ingang en dus op de voordeur. Maar een model in grijs is niet alleen een stijlbepalend element. Integendeel, het dicteert de sfeer en de indruk die uw huis oproept, ongeacht hoe groot, klein, opvallend of discreet de voordeur is ontworpen.

Daarom is het belangrijk dat het past bij de bouwstijl. Aan de andere kant moeten je persoonlijke waarden, ideeën en wensen ook tot in de puntjes verwerkt worden in het ontwerp van de voordeur, want jij bent tenslotte degene die dag in dag uit over de drempel moet stappen. Met Pirnar.nl heb je de perfecte partner aan je zijde. In onze configurator ontwerpt u uw droomvoordeur op maat in antracietgrijs.

Voordeur model in grijs

Voordeur modellen

RAL Palette biedt een verscheidenheid aan keuzes

ONTWERP JE VOORDEUR

Het materiaal is doorslaggevend

Naast design en uitstraling is een belangrijke beslisfactor het gebruikte basismateriaal. Uw nieuwe antracietgrijze voordeur is verkrijgbaar in drie materialen:

Grijze voordeur is verkrijgbaar in verschillende materialen

  • hout
  • aluminium
  • hout-alu combinatie

Hoogwaardige natuurlijke houtsoorten zoals sparren, eiken of lariks vormen de basis voor onze exclusieve houten deuren. Het natuurlijke materiaal combineert solide fundamentele eigenschappen op gebieden zoals duurzaamheid, stabiliteit, anti-inbraakbeveiliging of thermische isolatie. Het grootste voordeel is echter de uitstekende ecologische voetafdruk, die het duurzaam afbreekbare materiaal uniek maakt. De geluidsisolatie is ook erg hoog met hout.

Grijze aluminium voordeuren

Aluminium is een materiaal dat perfect past bij de moderne architectuur en bijna alle kleurvarianten – wat bouwers ongelooflijke combinatiemogelijkheden biedt.

Voordelen van aluminium

Als basismateriaal biedt aluminium overtuigende voordelen op het gebied van duurzaamheid, onderhoud, thermische isolatie en weersbestendigheid. Dankzij hun robuustheid zijn alu voordeuren bestand tegen extreme weersomstandigheden zoals zware regenval, sneeuw of vrieskou. Bovendien vereisen ze geen regelmatig, tijdrovend onderhoud - in tegenstelling tot houten deuren, die met vaste tussenpozen opnieuw moeten worden behandeld om er op de lange termijn goed uit te zien.

Duurzame grijze aluminium deuren

Beveiliging van het huis

Een slimme aannemer weet dat de beveiliging van het huis en de voordeur cruciaal is. Een alu voordeur scoort herhaaldelijk topscores als het gaat om anti-inbraakbeveiliging. De natuurlijke sterkte en robuustheid van het materiaal, dat zelfs bijzonder betrouwbaar bestand is tegen pogingen tot inbraak, is daarvoor de belangrijkste reden.

Aluminium voordeur grijs

Thermische isolatie

De warmteoverdrachtscoëfficiënten van vroege aluminium deuren waren erg hoog, hun zwakke punt waren eigenlijk hun thermische isolatie-eigenschappen. Met hoogwaardige deurprofielvullingen kan Pirnar echter extreem lage coëfficiënten scoren voor alu voordeuren, wat betekent dat de deuren ook absolute topprestaties behalen op het gebied van thermische isolatie. Vooral in vergelijking met uPVC, als een materiaal dat al lang bekend staat als het beste in zijn klasse in thermische isolatie, kunnen alu-voordeuren nu gemakkelijk bijhouden en zelfs betere waarden verkrijgen.

Aluminium deuren en thermische isolatie

Betrouwbare anti-inbraakbeveiliging

Sterke thermische isolatie-eigenschappen, gecombineerd met onderhoudsvriendelijkheid, zeer geluiddicht en robuust, betrouwbaar inbraakwerendheidsbeveiliging - dit is allemaal mogelijk met buitendeuren gemaakt van een aluminium-houtmix. Huiseigenaren die ook kiezen voor deze parelmoerkleurige verfvariant als kleur voor hun voordeur zitten op het absolute topniveau qua functionaliteit en uitstraling.

Betrouwbare anti-inbraak beveiliging

ONTWERP JE GRIJZE VOORDEUR

 

Niet alle grijstinten zijn hetzelfde - de stijl van kleurvariëteit

Als een ontwerpelement van huisingangen van bakstenen of ander materiaal, laten "grijze" buitendeuren hun omgeving glanzen, terwijl tegelijkertijd de kleuren de aandacht trekken met hun sublieme uiterlijk. In de totale compositie zijn er spannende variaties die hun atmosferische effect alleen ontwikkelen door de kleur van de voordeur. Een paar voorbeelden van tinten zijn:

Deuren donkergrijs

  • antraciet (RAL 7016)
  • grafietgrijs (RAL 7024)
  • tele-grijs 2 (RAL 7046)

Visueel werkt een grijze voordeur bijzonder goed in combinatie met felle kleuren. Dit komt omdat de kleurvariant als achromatisch wordt beschouwd, vergelijkbaar met wit en zwart. In combinatie met kleurrijke varianten, bijvoorbeeld de klassieke bruine tint van natuurlijk hout, tilt uw nieuwe buitendeur het effect van de gevel naar een hoger niveau.

 

Antraciet is een modieuze kleur

Wie een antraciet grijs geschilderde variant zoals antraciet niet alleen voor de voordeur maar ook voor de ramen gebruikt, creëert een sfeervol totaalbeeld voor zijn bakstenen huis. Als de gevel ook nog eens vrij kleurrijk is ontworpen, is het resultaat een indrukwekkend ensemble. Uw Pirnar voordeur blinkt uit in dit ensemble en straalt een elegant, majestueus en cool effect uit.

Over het algemeen roepen alle grijstinten associaties op als objectiviteit, ernst en elegantie. Dit komt door het neutrale, minder emotionele karakter van de kleur.

Antraciet voordeur

 

Uw grijs geschilderde deur, gedetailleerd en individueel ontworpen

De Pirnar.nl configurator biedt u talloze mogelijkheden voor het ontwerpen van uw individuele droom voordeur in antracietgrijs! Nadat duidelijk is welke kleur de nieuwe Pirnar voordeur moet hebben – grijs in een bepaalde variant van antraciet tot telegrijs – zijn er nog maar een paar stappen over om uw nieuwe droomdeur te creëren.

Grijze voordeur

In onze uitgebreide configurator op Pirnar.nl wordt u stap voor stap begeleid en kunt u alle details van uw voordeur bepalen, van ontwerp tot handgrepen tot beschermende eigenschappen.

Aan het begin stellen we u een paar vragen over het gewenste ontwerp van uw droomdeur: Wilt u een modernere stijl, een chique variant met opvallende blikvangers of een klassieke, strakke look trouw aan het motto "less is more"? We gebruiken deze selectie als basis voor het voorstellen van verschillende varianten en modellen. Wanneer u een van deze hebt gekozen, kunt u vervolgens een breed scala aan details en eigenschappen voor uw buitendeur kiezen.

 

Grijze voordeuren met glas

De natuurlijke charme van houten voordeuren kan worden gecombineerd met een moderne tint antracietgrijs om een sfeervol element te creëren dat fascinerende looks aantrekt.

Dakraam en zijpaneel

Naast ontwerp- en materiaalbeslissingen zijn het dakraam en het zijpaneel prachtige opties voor individueel ontwerp. Aan de ene kant vergroten beide elementen optisch de grootte van uw buitendeur. Aan de andere kant hebben ze ook functionele aspecten. Als ze zijn uitgerust met glazen ontwerpen, verlicht natuurlijk daglicht het gebied achter het zijpaneel en de buitendeur. Er zijn verschillende modellen beschikbaar voor glas:

  • helder glas
  • ornamentaal
  • en gelamineerd

Grijze deuren met bovenlicht en zijpaneel

Helder glas

Klassieke heldere optie is doorschijnend en vormt een mooi tegenwicht voor de gekozen kleurvariant. Sierstijl wordt ook wel melkglas genoemd en combineert lichttransmissie met een sterk privacyscherm. De beglazing voorkomt nieuwsgierige blikken van buitenaf, maar natuurlijk licht kan nog steeds worden gebruikt om het entreegebied te verlichten.

Ornamentale stijl voor voordeuren

Gelaagd glas

Gelamineerde variant levert de sterkste prestaties op het gebied van veiligheid. Het glas is bedekt met een transparante film, die versplintering voorkomt en storingen verzwakt. Als gevolg hiervan worden pogingen om het vermeende zwakke punt van de beglazing te doorbreken gedwarsboomd.

Glasvarianten

Niets gewoons aan: uw Pirnar buitendeur in grijs

Van antraciet tot telegrijs - de rijkdom aan varianten heeft de trendy kleur antracietgrijze verf tot een veilige gok gemaakt voor voordeuren. De stijlvolle, elegante kleurvariant past in de meest uiteenlopende stijlen en bouwrichtingen, geeft de entree een intense sfeer en maakt over de hele linie indruk. Ontwerp uw grijze droom buitendeur in de Pirnar.nl configurator en maak uw droom van een op maat gemaakte voordeur van de hoogste kwaliteit waar.

Grijze droom buitendeur
Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...