Preskoči na vsebino
Configurator

DE WONDERE WERELD VAN PIRNAR VOORDEUREN

Dubbele voordeuren - voor een grootse entree

Met een prachtige dubbele voordeur komt u in stijl uw woning binnen.

ONTWERP JE EIGEN INGANG

Aantrekkelijke en veelzijdige dubbele voordeuren

Hedendaagse architecturale trends gaan allemaal over het openen van ruimtes, en moderne dubbelbladige deuren brengen grandeur, ruimtelijkheid en tijdloze elegantie naar vrijstaande huizen. Tegelijkertijd verminderen ze het gevoel verkrampt en opgesloten te zijn en geven ze een gevoel van vrijheid aan het huis. Bij Pirnar gaan we nog een stap verder en creëren we een magisch overgangsritueel van het lawaai van de buitenwereld naar de rust en veiligheid van uw huis.

 • Dubbele ingang Premium 1016
 • Dubbele deuren Ultimum 530
 • Dubbele ingang Ultimum 530

Esthetische en functionele voordelen

Een hoogwaardige, gefabriceerde dubbele deur voegt een geheel nieuwe look toe aan uw home en verhoogt de waarde van uw woning. Het kan in vrijwel elke maat worden gemaakt en heeft een reeks functionele voordelen. Het meest belangrijkst; het vult uw huis architectonisch aan in overeenstemming met uw behoeften en voorkeuren.

Vergrote entreeruimte

Een van de belangrijkste voordelen is de toename in omvang. Verhuizen of meubels veranderen zijn slechts twee praktische redenen waarom u het gemak van het dragen van grote items door dubbele deuren zult waarderen, in plaats van ze door een enkele ingang te moeten manoeuvreren. Een ander belangrijk praktisch aspect is de verhoogde zichtbaarheid, vooral als je kinderen hebt die in de voortuin spelen.

Grote dubbele deuren

Prachtig uitzicht op het interieur

Praktisch is lang niet de enige belangrijke functionaliteit van de voordeur. Als je graag thuis feesten houdt en een gastheer in hart en nieren bent, dan zal een dubbele voordeur een onvergetelijk welkom creëren. Deze buitendeuren zijn bijzonder esthetisch aantrekkelijk wanneer ze uitkomen op een groter terras of serre.

Dubbele deuren op het terras

De elegante finishing touch van uw huis

Een hoogwaardige gefabriceerde dubbele deur creëert een uitstekende esthetische indruk van het hele huis. Het begroet bezoekers met een speciaal welkom, een ontworpen om indruk te maken en te verleiden. Bij Pirnar zijn we nog een stap verder gegaan en hebben we de monumentaliteit van de dubbele deur naar de toekomst gebracht met de meest geavanceerde technologische innovaties en accessoires zoals glazen overlays of zijlichten.

Pirnar dubbele deuren

Natuurlijk licht en onbeperkte reikwijdte

Een bijkomend voordeel van dit type voordeur is dat ze meer natuurlijk licht creëren. In combinatie met glas verlichten ze uw entree, terwijl ze de prachtige, moderne designfunctie accentueren. Door zijlichten aan beide zijden van de dubbele deur te selecteren, kan er nog meer licht naar binnen stromen en wordt u beloond met het gevoel een nog grotere en imposantere ingang te hebben. Dit is de reden waarom dubbele voordeuren geen standaardafmetingen hebben, maar zijn aangepast aan uw voorkeuren endearchitectuur van het huis.

Dubbele buitendeuren

ONTWERP JE EIGEN INGANG

Breed scala aan materialen

U kunt kiezen voor verschillende materialen voor uw dubbele voordeur, maar aluminium is in een aantal opzichten de optimale keuze:

 • ALUMINIUM DEUR
  Aluminium dubbele deuren

  Maximale structurele stabiliteit en vervormingssterkte. Aluminium is de meest voorkomende materiaalkeuze voor moderne grote deuren omdat het de grootste structurele stabiliteit en vervormingssterkte biedt . Dit is erg belangrijk voor grote deuren.

  Beste thermische isolatie. Aluminium biedt uitzonderlijke thermische isolatie, een belangrijke factor voor grotere deuren, omdat warmteverlies kan leiden tot extra energiekosten.

  Opties voor oppervlaktebehandeling. Aluminium biedt tallozemogelijkheden voor oppervlaktebehandeling. Met minimaal onderhoud behoudt het zijn oorspronkelijke vorm en uiterlijk voor vele jaren, waardoor het een uiterst lonend materiaal is voor grote voordeuren.

  Combinatie met andere materialen. Analuminium deur kan worden gecombineerd met hout, glas en zelfs steen, afhankelijk van het deurmodel en het gekozen ontwerp.

 • HOUTEN DEUR
  Dubbele houten deuren

  Hout is ook een zeer geschikt materiaal voor een dubbele deur. De deur kan er heel strak en modern uitzien of een klassieke en cottage uitstraling hebben. Het past goed bij traditionele bouwstijlen, waarbij de keuze van hout vooral de rustieke of antieke stijl van de deur benadrukt. Er zijn ook geen compromissen als het gaat om beveiliging. Massief houtendeuren zijn stabiel en duurzaam, waardoor de landelijke stijl zeer geschikt is voor dergelijke grote ingangen.

ONTWERP JE EIGEN INGANG

Advies van de architect

"Bij het kiezen van een dubbele deur is het belangrijkste om te overwegen de verhoudingen of schaal van de deur naar het hele huis. Hetdoel van dit type deur is om te openen in een grote kamer, een lobby of een terras, waardooreen gevoel van monumentaliteit en belang ontstaat. Deze grandeur gaat verloren als je het gebruikt om een smalle gang of een kleine kamer binnen te gaan. Het wordt ook aanbevolen dat de deur aan de buitenkant wordt geaccentueerd door een specifiek architectonisch element, dat de entrance kenmerkt, zoals een muur of een groot glazen oppervlak, dat de ingang van het huis vertegenwoordigt als een overgang tussen de buiten- en de binnenwereld. De beslissing om te kiezen voor een dubbele voordeur moet in de eerste plaats goed worden overwogen en vanaf het begin worden opgenomen in het architecturale ontwerp van uw huis."

Rok Luzar, Architect

De exceptional beveiliging van een dubbele voordeur

Zelfs als de voordeur te groot is, is er geen compromis op het gebied van beveiliging, ontwerp en vakmanschap. In de afgelopen jaren heeft Pirnar een veilig, solide en beveiligd openingssysteem ontwikkeld dat knoeien met de entrance voorkomt, waardoor het hoogste beveiligingsniveau wordt gegarandeerd dat momenteel beschikbaar is en, terwijl, al die tijd, het hoogst mogelijke niveau van comfort wordt gegarandeerd.

Pirnar OneTouch is een systeem dat een verborgen vingerafdrukscanner gebruikt om de eigenaar te identificeren voordat automatisch een handvat wordt losgelaten dat tegelijkertijd de omgeving verlicht terwijl de voordeur ontgrendelt. Bij het betreden van het huis wordt de handgreep automatisch ingetrokken en de deur vergrendeld, waardoor ongenode gasten geen toegang krijgen.

Vouwdeuren beveiligen

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...