Preskoči na vsebino
Configurator

Voordeur met zijlicht

Voordeuren met royale zijpanelen creëren een unieke uitstraling voor uw huisfront met veel natuurlijk licht in het entreegebied. Ontwerp uw eigen op maat gemaakte deur met onze online configurator op Pirnar.nl en kijk uit naar producten van topkwaliteit, veel keuzes als het gaat om kleur- en glassoorten, bekroonde ontwerpen, bladbedekkingsvullingen, maximale veiligheid en thermische isolatiewaarden met passiefhuisniveaus.

ONTWERP JE VOORDEUR

Moderne deuren geschikt voor de hoogste normen

Deuren en ramen zijn de eerste dingen die een bezoeker van uw huis zal zien. Vooral je voordeur is hierbij belangrijk. Het moet veilig zijn, bestand tegen inbraakpogingen en het weer, geïsoleerd voor geluid en warmte en moet er tegelijkertijd goed uitzien. Bij Pirnar.nl heb je volledige controle over elk klein detail dat je nodig hebt om je perfecte voordeur te ontwerpen.

Bent u op zoek naar een nieuwe voordeur met zijpanelen en een spiegellicht boven de deur? Bekijk de verschillende opties voor uw woning.

Perfecte voordeur met twee panelen

Diverse opties voor
uw nieuwe voordeur

U kunt kiezen tussen verschillende buiten- en binnenkleuren, kristallijne handgrepen, gesatineerd, gezandstraald of gekleurd glas met of zonder beglazingsbalken, inscripties, decoratieve weerborden, vingerafdrukvergrendelingssystemen, sfeerverlichting en nog veel meer. U kunt ook kiezen van welk materiaal u uw deur wilt laten maken. Wij bouwen deuren van aluminium, hout en composieten van de twee materialen met standaard deurbladeren over de volledige breedte en geen zichtbaar casement.

Deuren in verschillende kleurnuances

Kies de gewenste kleur: RAL 7016 antracietgrijs, lichtgrijs, crème, parel- of ivoorwit – of een andere kleur op de RAL-kleurenkaart. We kunnen ook hoogwaardige houten decors en glazuren toepassen met behulp van beproefde toepassingsmethoden. Deze dragen zelfs bij aan de levensduur en het uiterlijk van de deuren, d.w.z. op een eiken deur met schone verticale strepen.

Voordeuren met of zonder glazen zijpanelen

Daarnaast kunt u zij-elementen van aluminium, glas of roestvrij staal aan onze deurbladen toevoegen. Een voordeur met zijpanelen opent uw huis visueel en zorgt voor een indrukwekkende uitstraling. Twee zijpanelen omhullen het centrale deurblad - u kunt er ook een spiegellamp aan toevoegen. Het is uw beslissing of u zich richt op privacy, decoratieve elementen, veiligheidsglas of helder glas bij het configureren van uw voordeur met zijpanelen. Welk type glas u ook kiest, wij bouwen onze deuren altijd met driedubbele geïsoleerde beglazing, wat de U-waarde van uw deur verlaagt. Bovendien zijn deze glaselementen bijzonder efficiënte geluidsschermen omdat ze extern geluid tot 42 dB verzachten.

Een voordeur met zijpanelen opent uw huis

Hoogwaardige aluminium en houten deuren

We gebruiken hout en aluminium – of combinaties van beide materialen – in verschillende ontwerpen en kleuren om Pirnar-deuren te bouwen die extreem robuust en resistent zijn. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren, kunt u zich meer richten op esthetiek of helderheid en licht in uw huis. Een PVC deur zonder zijpanelen kan voldoende zijn voor een zij-ingang. Maar je hoofdingang is belangrijker en moet qua vorm en functie van hoge klasse zijn.

Ontworpen uit hout en aluminium

Meer stabiliteit en stevigheid

Hoogwaardige deuren van aluminium of hout zijn niet alleen eleganter dan PVC-deuren, maar bieden ook meer stabiliteit en stevigheid.

We bouwen onze deuren met versterkte profielen en isolerende vullingen, evenals met state-of-the-art functies. Of u nu op zoek bent naar een sierlijke aluminium deur met houten decors, een eigentijdse antracietgrijze deur met halfglazen zijpanelen of een bescheiden ontworpen voordeur – wij staan garant voor individuele oplossingen die dankzij hun materiaal uitzonderlijke eigenschappen hebben.

Pirnar CarbonCore video

Beste waarden op het gebied van beveiliging en visuele bescherming

Voordeuren met zijpanelen maken uw entree helderder en zorgen ervoor dat de gevel van uw huis er ongelooflijk smaakvol uitziet. Bovendien kunnen de zijpanelen u elektriciteit besparen omdat ze doorschijnend zijn. Je kunt de zijpanelen tot in detail ontwerpen, net als de deur zelf. De glazen onderdelen zijn eenvoudig schoon te maken en maken van uw voordeur een meesterwerk op maat.

Voordeuren met zijpanelen maken uw entree fleuriger

ONTWERP JE VOORDEUR MET ZIJPANELEN

Vind de perfecte constructie voor uw entree

In principe kan uw nieuwe Pirnar deur in elk formaat worden geconstrueerd. U kunt ook alle details en functionele componenten naar wens kiezen. Zijpanelen - links en rechts van uw nieuwe deur - vergroten visueel de grootte van uw entree en brengen er meer natuurlijk licht in.

    Belangrijk voor de veiligheid van het huis, vooral 's nachts: voeg vloer- of deurklinkverlichting toe om de veiligheid te vergroten en een moderne uitstraling te creëren. Voor de zijpanelen kunt u kiezen uit verschillende glassoorten:
  • helder glas met een gezandstraalde textuur
  • gestructureerd satijnen veiligheidsglas
  • gelaagd geluidswerend glas
At Pirnar, we always exceed standard expectations for your front door’s functionality. This is also true for handles, locking mechanisms, and fittings. All our doors are state-of-the-art, high-tech doors that are easy to use thanks to their electronic locks and digital identification systems.

Een Pirnar-voordeur met zijpanelen is veel meer dan alleen een deur: het kan een klassiek of futuristisch ogend designstuk zijn dat uw huis perfect vertegenwoordigt en tegelijkertijd extreem veilig is. Kies een rechter- of linkerdeurscharnier, een enkel- of dubbelbladig en kies uit verschillende vooraf ontworpen voordeurmodellen en voeg misschien zijpanelen en een spiegellicht toe.

Voordeur met zijpanelen

 

Ontwerp je voordeur
met twee zijpanelen

Als u meer privacy verkiest dan eenvoudige, heldere glaspanelen, kunnen wij uw voordeur bouwen met zijpanelen met speciaal gestructureerde of matte glassoorten. Onze Pirnar-voordeuren met zijpanelen kunnen ook worden gebouwd met geluidsbescherming, beveiliging of thermisch behandeld glas om het comfort en de veiligheid van uw huis nog verder te verhogen.

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...