Preskoči na vsebino
Configurator

OneTouch - 's werelds meest persoonlijke voordeur

Een toegangssysteem met een verborgen handvat dat alleen de eigenaar kan bedienen.

ONTWERP JE EIGEN INGANG

Wereldwijde innovatie en verbluffend design

Pirnar OneTouch is 's werelds eerste en enige voordeur met een automatische ontgrendeling en intrekbare handgreep. Wanneer de verborgen vingerafdrukscanner de eigenaar herkent, wordt de deur ontgrendeld en komt de handgreep automatisch tevoorschijn om de omgeving elegant te verlichten. Een paar seconden na het sluiten trekt de handgreep zich automatisch terug en laat een schoon uniform oppervlak achter, waardoor knoeien met de ingang wordt voorkomen.

German Design Award 2017

Maximaal gemak

De OneTouch-handgreep is volledig onafhankelijk van de stroombron dankzij een speciaal veermechanisme en biedt een uiterst comfortabele manier om de deur te bedienen. U verspilt geen kostbare tijd aan het zoeken naar uw sleutel en 's nachts maakt de automatische verlichting van het handvat het thuiskomen nog aangenamer.

Pirnar OneTouch

Een veiliger thuis

Een paar seconden na het sluiten keert de Pirnar OneTouch automatisch terug naar een schoon, greepvrij oppervlak, waardoor het voor andere mensen onmogelijk is om op enigerlei wijze met de voordeur te knoeien. Dit laat duidelijk zien, zelfs van een afstand, dat de deur op slot zit en je huis volledig veilig is.

Ingang zonder handgreep

Een mooi, modern huis

Pirnar OneTouch is de voorbode van een nieuwe generatie slimme voordeuren die de huiseigenaar bij aankomst begroeten. Het is de ideale entree voor moderne, slimme huizen en commerciële gebouwen. Pirnar Ultimum Pure OneTouch is de deur naar de toekomst.

Een nieuwe generatie van slimme ingangen

Indruk van moderniteit

OneTouch is the ideal entrance method for modern homes and buildings. It creates an impression of modernity through the selection of top quality windows and the appropriate facade. Aluminium front doors shine particularly on state-of-the-art houses, where all the elements of the front door are aesthetically aligned and thus blend perfectly into the overall architectural design. Even 'cold' aluminium or the wood-aluminium combination in white complements warm wood beautifully.

Ingang van de toekomst

ONTWERP UW EIGEN INGANG

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...