Preskoči na vsebino
Configurator

DE WONDERE WERELD VAN PIRNAR VOORDEUREN

Deurmaten voor alle woningtypen

De afmetingen van Pirnar's ingangen worden alleen beperkt door je verbeelding.

ONTWERP JE EIGEN INGANG

Wij creëren voordeuren op maat

De afmetingen van buitendeuren worden meestal beperkt door de beschikbaarheid van ruimte en vooral door uw eigen verbeelding. Ze hebben een aanzienlijke impact op de functionaliteit en esthetische impressie die ze creëren. Een kleinere deur brengt een andere boodschap over aan de omgeving dan een grote, monumentale entree. In de afgelopen jaren is er een toenemende vraag naar oversized voordeuren, daarom was Pirnar het eerste bedrijf ter wereld dat met succes een productieproces ontwikkelde waarmee we GRANDE-deuren kunnen produceren. Deze innovatieve technische aanpak stelt ons in staat om projecten zoals musea, moderne villa's en grote kantorencomplexen te realiseren.

De afmetingen van buitendeuren

Eenbladige voordeuren

Enkele voordeuren zijn de meest voorkomende keuze voor een ingang. Ze kunnen in verschillende maten komen met elke draairichting, van standaard tot groot, en zijn geschikt voor zowel kleine als grote huizen. Als je meer ruimte hebt, installeer dan een of twee zijlichten naast je enkele deur, waardoor je ingang grootser aanvoelt en meer natuurlijk licht binnenstroomt.

 • STANDARD AFMETINGEN
  Standaardafmetingen van eenvleugelige deuren
  STANDARD AFMETINGEN

  De meest voorkomende maten voor enkele deuropeningen zijn van 950 to1135 mm breed en van 2000 tot 2200 mm hoog.

 • ZIJLICHTEN COMBINEREN
  Zijlicht op eenvleugelige deuren
  ZIJLICHTEN COMBINEREN

  Zijlichten voegen decoratieve waarde toe aan uw huis omdat de deur vriendelijk verlicht wordt met het gedimde avondlicht. Het maakt je huis ook veiliger.

 • HOUT OF ALUMINIUM
  Houten of aluminium voordeur
  HOUT OF ALUMINIUM

  Een enkele voordeur ter grootte van een standard is gemaakt van aluminium of hout; beide materialen passen perfect bij de algehele uitstraling van uw entree.

 • ROESTVRIJ
  Roestvrij
  ROESTVRIJ

  Stalen deuren zijn roestbestendigheid en vereisen minimaal onderhoud. Roestvrij staal is het perfecte materiaal voor het maken van klassieke of moderne voordeurgrepen. We besteden veel tijd aan het maken van handgrepen in Pirnar, omdat ze intensieve oppervlaktebehandeling en nauwkeurig schuren van oppervlakken vereisen om een unieke en elegante uitstraling te bereiken.

ONTWERP JE EIGEN INGANG

Schuifdeuren– voor een grootse entree

Hedendaagse architecturale trends gaan allemaal over het openen van ruimtes, en moderne oversized deuren brengen grandeur, ruimtelijkheid en tijdloze elegantie aan huizen. Ze vermindert ook het gevoel van verkrampt en opgesloten te zijn en geeft een gevoel van vrijheid aan het huis. Bij Pirnar gaan we nog een stap verder en creëren we een magisch overgangsritueel van het lawaai van de buitenwereld naar de rust en veiligheid van uw huis.

Handige bruikbaarheid

Een van de belangrijkste voordelen van dubbele deuren is de toename in grootte. Verhuizen of meubels veranderen zijn slechts twee praktische redenen waarom u het gemak van het dragen van grote items door dubbele deuren zult waarderen, in plaats van ze door een enkele ingang te moeten manoeuvreren. Een ander belangrijk praktisch aspect is de verhoogde zichtbaarheid, vooral als je kinderen hebt die in de voortuin spelen.

Dubbele deuren

Prachtig uitzicht op het interieur

Als je graag thuis feesten houdt en een gastheer in hart en nieren bent, dan zal een dubbele voordeur een onvergetelijk welkom creëren. Deze buitendeuren zijn bijzonder esthetisch aantrekkelijk wanneer ze uitkomen op een groter terras of serre. Ze kunnen in elke swingrichting komen.

Mooie dubbele voordeuren

Prachtig design

Bij Pirnar zijn we nog een stap verder gegaan en hebben we de monumentaliteit van de dubbele deur naar de toekomst gebracht met de meest geavanceerde technologische innovaties en accessoires zoals glazen overlays of zijlichten.

Dubbele deuren met zijlichten

ONTWERP JE EIGEN INGANG

De grootse afmetingen
van Grande

Grote kamers met hoge plafonds, grote villa's, kastelen en moderne architectonische meesterwerken hebben iets meer nodig dan standaard. Daarom vervaardigen wij met zorg geselecteerde Pirnar voordeuren in de Grande maat, die - met vrijwel geen maatbeperkingen - met zijn uitzonderlijke hoogte en breedte een indruk van grandeur wekt. De grootste voordeur tot nu toe werd geïnstalleerd in de Verenigde Arabische Emiraten - een prachtige 7,4 m hoge aluminium toegangsdeur, die een villa in Dubai siert.

 • Grande extra groot#1
  EXTRA GROTE AFMETINGEN

  Als u eenechtmajestisch huis wilt creëren , moet u ook een grote voordeur kiezen. Bij Pirnar kunnen we deuren maken in duizelingwekkende afmetingen tot 3 m hoog en 1,3 m breed, om van uw moderne villa een ware schoonheid te maken.

 • Meer natuurlijk licht#2
  MEER NATUURLIJK LICHT

  Een bijkomend voordeel van een GRANDE deur is dat ze meer natuurlijk licht creëren. In combinatie met glas verlichten ze uw entree, terwijl ze de prachtige, moderne designfunctie accentueren. Kies je voor zijlichtenaan beide kanten, dan krijg je de indruk van een grotere en nog imposantere entree, terwijl je nog meer licht in je inkomhal laat stromen.

 • Veelzijdig aluminium#3
  VEELZIJDIG ALUMINIUM

  Aluminium is de meest voorkomende materiaalkeuze voor moderne oversized modellen omdat het de hoogste structurele stabiliteit, vervormingssterkte, de beste thermische isolatie, een breed scala aan oppervlaktebehandelingen en gemakkelijk te combineren met andere materialen biedt.

ONTWERP JE EIGEN INGANG

PIRNAR

Nuttige informatie

 • Wat zijn de afmetingen van een standaard deur?

  De meest voorkomende maten vooreenbladige deuren zijn: breedte van 950 to1135 mm en hoogte van 2000 tot 2200 mm.

  ONTWERP JE EIGEN INGANG

 • Hoe kan ik onze entree meten?

  Deur inmeten is een complexe taak die het beste kan worden overgelaten aan ervaren professionals. In een nieuw gebouw is het gemakkelijker om de afmetingen van de deur te bepalen , omdat ze meestal al zijn opgenomen in de bouwtekeningen of bouwplannen.

  Als u aan het renoveren bent, zijn de geschatte afmetingen van de huidige deur- of wandopening voldoende voor een informatieve offerte. Later kunnen nauwkeurige metingen echter het beste worden overgelaten aan de hoogopgeleide professionals van Pirnar om precise-metingen uit te voeren.

 • Hoe kan ik de veiligheid van te grotedoors garanderen?

  Zelfs als uw voordeur is gepoktiseerd, mag u geen concessies doen aan veiligheid, ontwerp en vakmanschap. Kies daarom voor een bewezen fabrikant die zijn productassortiment voortdurend verbetert en verbetert, vooral met betrekking tot veiligheid.

  In de afgelopen jaren heeft Pirnar twee veilige openingssystemen met automatische eigenaarsherkenning ontwikkeld, die geknoei met de voordeur voorkomen en het hoogste beveiligingsniveau garanderen dat momenteel beschikbaar is, terwijl het hoogst mogelijke niveau van gemak wordt geboden.

  ONTWERP JE EIGEN INGANG

 • Welk materiaal moet ik kiezen voor een oversized voordeur?

  Er zijn verschillende materialen om uit te kiezen voor deuren van verschillende groottes; aluminium is echter in een aantal opzichtende optimale keuze voor een grote deur:

  • Maximale structurele stabiliteit en vervormingssterkte. Aluminium is de meest voorkomende materiaalkeuze voor moderne oversized buitendeuren omdat het de grootste structurele stabiliteit en vervormingssterkte biedt . Dit is erg belangrijk voor grote deuren.
  • Beste thermische isolatie. Aluminium biedt uitzonderlijke thermische isolatie, een belangrijke factor voor grotere deuren, omdat warmteverlies kan leiden tot extra energiekosten.
  • Opties voor oppervlaktebehandeling. Aluminium biedt tallozemogelijkheden voor oppervlaktebehandeling. Met minimaal onderhoud behoudt het zijn oorspronkelijke vorm en uiterlijk voor vele jaren, waardoor het een uiterst lonend materiaal is voor dubbele voordeuren.
  • Combinatie met andere materialen. Analuminium deur kan worden gecombineerd met hout, glas en zelfs steen, afhankelijk van het deurmodel en het gekozen ontwerp.
Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...