Preskoči na vsebino
Configurator

SLOTEN VOOR DE VOLLEDIGE VEILIGHEID EN COMFORT VAN UW HUIS

Sloten

Wij maken uw huis veilig en warm bij Pirnar met sloten van topkwaliteit.

ONTWERP UW INGANG

Mechanische en
elektronische sloten

Bij Pirnar bieden we de meest handige en veilige sluitsystemen. Hoogwaardige sloten zorgen voor zorgeloos gemotoriseerd sleutelloos ontgrendelen, automatisch vergrendelen, aangepaste instellingen, maximale veiligheid en een langere levensduur. Afhankelijk van het gewenste beveiligingsniveau bieden ze meerpuntsvergrendelingssystemen. De beveiligingscomponenten die in Pirnar-deuren zijn geïnstalleerd, voldoen aan de hoogste beveiligde klasse RC2, maar kunnen worden geüpgraded naar RC3 als u extra inbraakbeveiliging nodig hebt.

 • ARMO mechanische sloten #1
  ARMO mechanische sloten

  ARMO biedt driepuntsontgrendeling met een modern cilinderslot met twee massieve haken en vijf sleutels. Een upgrade naar een veilig vijfpuntsslot en vier stevige ARMO MAX-haken is ook mogelijk.

 • ARMO COMFORT sloten #2
  ARMO COMFORT automatische sloten

  ARMO COMFORT is een upgrade van de standaardversie van het ARMO-slot, met drie punten en twee massieve haken. Het heeft een automatisch mechanisch slot met handige opening van de deur door druk van buitenaf en een anti-zelfvergrendelingsinstelling.

 • Armo Comfort ELECTRO #3
  ARMO COMFORT ELECTRO elektromechanische sloten

  ARMO COMFORT ELECTRO is een elektrisch automatisch driepuntsslot met massieve haken die automatisch worden losgelaten wanneer de deur gesloten is. De deur wordt ontgrendeld door een elektromotor en heeft ook een elektrisch inzetstuk met dag/ nacht-functie en de mogelijkheid om verbinding te maken met een intercom.

 • Armo Comfort BM #4
  ARMO COMFORT BM elektronische sloten

  In deze versie van het slot ontgrendelt en vergrendelt de elektromotor de deur. Het zorgt voor meer gemak, veiligheid en afdichting en is alleen mogelijk in combinatie met een anti-paniek cilinder.

Eenvoudig sleutelloos openen met de Pirnar SECURO scanner

Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat je met je handen vol naar de sleutels van de voordeur zoekt, die steeds verder buiten bereik lijken te raken, waardoor je geduld op de proef wordt gesteld. Of de kinderen zijn de sleutels kwijt en kunnen het huis niet in terwijl jij nog aan het werk bent. Met een vingerafdrukscanner kun je deze zorgen vergeten en je zenuwen op afstand houden, want je hebt geen sleutels meer nodig om de deur te ontgrendelen, je opent hem gewoon met je vingerafdruk.

Betrouwbaar en veilig gebruik
Vingerafdrukdeuren zijn een volledig veilig alternatief voor conventionele vergrendelingsmethoden. De scanner is volledig verborgen en voorkomt zo elke manipulatie. Alleen vooraf bepaalde personen mogen naar binnen. Pirnar deuren worden met de grootste zorg vervaardigd, zodat u erop kunt vertrouwen. Zelfs als er een stroomstoring is, kunt u de deur nog steeds ontgrendelen met een klassieke sleutel.

Eenvoudig te bedienen
Het bedienen van de vingerafdrukscanner is eenvoudig: je legt je vinger op de scanner en de deur gaat voor je open. Je hebt geen sleutel nodig en kunt eindelijk een deur hebben die jarenlang perfect werkt.

Veilig voor ongewenste bezoekers
Vingerafdrukdeuren zijn een volledig veilig alternatief voor conventionele vergrendelingsmethoden. Ze voorkomen inbraken en de deurbladeren met het OneTouch-systeem hebben een volledig vlak oppervlak zonder zwak punt waar iemand zou kunnen inbreken.

Open je deur zonder sleutel

Kwaliteit cilinder, veiligere deur

Maar zelfs het beste slot kan geen veilig systeem bieden zonder een kwaliteitscilinder. Voor maximale veiligheid hebt u een eersteklas cilindrisch inzetstuk nodig dat voorkomt dat er op enigerlei wijze mee wordt geknoeid. Het kan niet worden geboord, uitgetrokken of gebroken. Cilinders van topkwaliteit hebben actievere pennen en extra vaste pinnen. De cilinderprofielen van de hogere veiligheidsklasse zijn beschermd en gepatenteerd. Verloren sleutels of kopieën kunnen alleen worden gemaakt in geautoriseerde werkplaatsen op vertoon van een beveiligingskaart.

Een kwaliteitscilinder

Tips voor het verhogen van de veiligheid van uw deur

We verwachten dat onze deur ons beschermt tegen straatlawaai, het weer en ongewenste blikken. Maar bovenal willen we dat het ons veilig houdt. Waar moeten we naast een kwaliteitsslot en cilinder op letten als we een echt solide en veilige voordeur willen?

Massief deurblad

Door te kiezen voor een massief deurblad zorg je voor een echt veilige entree. Massief houten deuren bestaan uit meerdere lagen, waarbij de lagen in verschillende richtingen lopen, wat de deurbladeren extra stevigheid geeft. Ze kunnen ook worden gemaakt van gefineerd multiplex, maar met metalen versterking om buigen te voorkomen. Aluminium deuren kunnen ook worden gecombineerd met hout of zelfs koolstof, waardoor ze een uitzonderlijke stijfheid en sterkte hebben waarop u kunt vertrouwen. Het spreekt voor zich dat de veiligheid van de deur afhankelijk is van de elementen en profielen waaruit deze is opgebouwd. Aluminium of stalen profielen met vijf kamers en extra middenprofielen vormen de basis voor de Pirnar-deur, waaruit visueel aantrekkelijke, veilige en solide deuren worden gecreëerd.

Massieve deuren

Verlichting

Huizen waarvan de ingangen goed verlicht zijn, zijn minder snel het doelwit van inbrekers. Dit is een veelbetekenend teken dat er iemand thuis is en het gebied wordt bewaakt. Bij goede verlichting is de kans groter dat iemand ongenode bezoekers opmerkt. Daarom moeten opritten en paden naar de voordeur altijd worden verlicht en moeten de lichten bij de ingang altijd branden. Sensorlampen, die vooral effectief zijn als je niet thuis bent, dragen ook zeker bij aan de veiligheid.

Lichten bij de ingang

Gebruik van glas

Glas is ook een zeer populair materiaal voor voordeuren. Verlichting, topverlichting, grote glaspartijen of kleine kristallen details op de handgrepen betoveren altijd met hun schoonheid. Hoewel glas in wezen een zeer kwetsbaar materiaal is, weten we hoe we het kunnen versterken met moderne productieprocessen om het extreem resistent te maken. Drie- of vierlaagse thermische beglazing zal u niet in de steek laten, omdat gehard en gelaagd glas sterk genoeg zijn om ongeoorloofde toegang tot het interieur te voorkomen.

Gelaagd glas

Verborgen handgrepen

Een deur zonder handvat? Maar natuurlijk. Pirnar Ultimum Pure met het OneTouch system is een deur met een onzichtbare handgreep. Pas als de deur via de vingerafdrukscanner zijn eigenaar herkent, ontstaat er een elegante en automatische trekgreep, die de omgeving verlicht en de deur ontgrendelt. Wanneer je binnenkomt, gaat de deur achter je op slot, verdwijnt de trekgreep en worden vreemden geconfronteerd met een glad oppervlak dat voorkomt dat iemand die ongevraagd mogelijk naar binnen kan. Zelfs van een afstand kun je zien dat dit huis veilig is. Dit is een nieuwe generatie slimme voordeuren die deel uitmaken van alle moderne smart homes en bedrijfspanden.

Een vingerafdrukscanner

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...