Preskoči na vsebino
Configurator

VERFRAAI UW ENTREE MET EEN VERSCHEIDENHEID AAN DECORATIEVE ACCESSOIRES

Overige Accessoires

Maak het huis dat u altijd al wilde met onze brede selectie unieke accessoires.

ONTWERP JE EIGEN INGANG

Kijkgaten voor moderne en klassieke voordeuren

Het kijkgat is een beveiligingskenmerk van de ingang, waardoor u voorzichtig kunt zijn, omdat je kanzien wie zich aan de andere kant van de deur bevindt zonder deze daadwerkelijk te openen. Er is een kijkgaatje voor iedereen bij Pirnar. Wie zweert bij traditie, kiest voor een klassieker, terwijl wie van technologie houdt kiest voor een digitale of elektronische kijkgaatjeskijker.

 • CONVENTIONEEL KIJKGAATJE
  Conventioneel kijkgaatje
  Conventioneel kijkgaatje

  Het conventionele model kan worden gemonteerd in een breed scala aan deurstijlen en materialen. Het kan zeer subtiel in de modernste deuren worden gemonteerd, waardoor een zeer elegante uitstraling ontstaat.

 • DIGITAAL KIJKGAATJE
  Digitaal kijkgaatje
  Digitaal kijkgaatje

  Met de nieuwe generatie biedt Pirnar u een geavanceerde oplossing - een digitaal kijkgaatje uitgerust met een LCD-scherm. Zo zie je een duidelijk beeld van wie er voor de deur staat, terwijl ze niet naar binnen kunnen kijken. Het markeert een grote vooruitgang in beveiliging voor zowel uw huis als uw gezin.

  Het digitale kijkgaatje heeft een aantal voordelen:

  • De installatie is eenvoudig, want het is precies hetzelfde als voor het conventionele model, behalve dat er een camera en een scherm zijn toegevoegd.
  • Meer privacy voor de eigenaar, omdat bezoekers helemaal niet naar binnen kunnen kijken.
  • Verhoogde beveiliging, omdat we de persoon veel duidelijker en duidelijker kunnen zien dankzij het LCD-scherm.
  • Makkelijker te gebruiken voor iedereen die slechtziend of kort van gestalte is, inclusief kinderen.

ONTWERP UW INGANG

Prachtige kloppers met een vleugje verleden

Voor eerbiedwaardige huizen met een romantisch tintje uit het verleden, vormt de toevoeging van klassieke deurkloppers ook een aanvulling op het ontwerp van moderne aluminium of houten deuren. Bij het kiezen van de juiste klopper zijn er tientallen mogelijke combinaties van trekgrepen, kloppers en sloten die u kunt gebruiken om bij uw stijl te passen.Voordeurkloppers zijn een prachtige toevoeging die we bij Pirnar meestal opnemen in de klassieke ontwerpen van de Classico collectie. Ze zijn er in verschillende vormen en kleuren, maar hoog gepolijste messing kloppers in brons- of goudtinten zijn bijzonder wenselijk.

 • Moderne deurkloppers
 • Speciale metalen kloppers
 • Klassieke kloppers

Moderne roestvrijstalen huisnummers

Unieke decoratieve huisnummers zijn een prachtige aanvulling op elk Pirnar-model. Waarom zou een modern huisnummer slechts een noodzakelijk brievenbus element moeten zijn als je het op een unieke manier kunt integreren in de algehele uitstraling van je entree?

Decorative huisnummermaterial

Bij Pirnar worden decoratieve huisnummers op bestelling gemaakt van roestvrij staal en zijn ze gelijk met het deuroppervlak aangebracht voor een strakke uitstraling en eenvoudige reiniging. Ze kunnen worden toegevoegd aan modellen met meer glas als een motief, hetzij op het glazen deel van het deurblad of op het zijlicht. Nog een gelegenheid om de nieuwsgierige bewondering van voorbijgangers op te wekken.

Decoratieve huisnummers van roestvrij staal

Bijschriften toevoegen aan getallen

Naast een decoratief huisnummer voegt consider de eerste letter van uw achternaam of uw volledige achternaam toeaan de elegante ingang. Dit kan worden gedaan in roestvrij staal of als een motief op het glasoppervlak, afhankelijk van de stijl en het model dat u kiest. Wees trots op jezelf en laat subtiel je persoonlijke touch zien.

Decoratie motief

Gepersonaliseerde inscriptie in de LabeLux lichtupgrade

Mis de LabeLux lichtupgrade niet, waarbij u een verlichte inscriptie naar keuze op de trekstang of het handvat kunt plaatsen. We raden u aan deze personalisatie aan te vullen met de geavanceerde ontgrendelingsmodus van de SECURO-vingerafdruklezer. Dit maakt het betreden van uw huis een echt persoonlijke ervaring.

Verlichte inscriptie

Een ornament voor elke stijl

Het decoratieve huisnummer is een element dat zowel klassieke ontwerpen als moderne ingangen aanvult. Het verschil is dat bij traditionele ingangen het decoratieve huisnummer als een echt ornament wordt beschouwd en een geschikte vorm, positie en grootte krijgt. Bij moderne entrees zijn de huisnummers subtiele verwerkt, met een eigentijdser lettertype.

Decoratief huisnummer

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...