Preskoči na vsebino
Configurator

UNIEKE VOORDEUREN OP MAAT DOOR PIRNAR

Voordeuren op maat

Om uw favoriete toegangsdeur op maat te vinden, biedt Pirnar u zeer individuele producten, waarvan u het uiterlijk en de constructie tot in het kleinste detail kunt bepalen. Geniet niet alleen van een zeer grote selectie van de mooiste ontwerpen, RAL-kleuren en speciale decors, evenals andere functies, maar definieer ook de exacte afmetingen van uw voordeur.

ONTWERP UW VOORDEUR

Afmetingen op maat voor elke wens

Hoewel de lengtes en breedtes van binnendeuren meestal strikt gestandaardiseerd zijn, worden ramen en voordeuren vervaardigd in een breed scala aan afmetingen die veel verder gaan dan de DIN-norm 18101 - de standaardafmetingen voor toegangsdeuren. Pirnar creëert toegangsdeuren in individuele afmetingen, die we precies afstemmen op de wensen van de klant, waarbij ook bijzonder royale afmetingen kunnen worden gerealiseerd. Naast de afmetingen selecteert u het materiaal van uw model in onze toegangsdeurconfigurator en specificeert u ook het aandeel gebogen of recht glas en speciale elementen.

Unieke deur op maat van Pirnar

Ontdek bijzondere
voordeuren varianten

Dankzij talloze mogelijke combinaties is het ontwerpen van uw voordeur een puur genot - ontdek de exclusieve varianten in onze voordeurconfigurator en ontwerp uw unieke op maat gemaakte product.

Comfort op maat

Pirnar voordeuren staan voor exclusieve eisen, tijdloze elegantie, extreem goede thermische isolatie en maximale veiligheid. Configureer uw individuele voordeur volgens uw wensen en geniet elke dag opnieuw van de luxe.

Glaselementen bij de entree voor meer licht

Zo kunnen zijpanelen en dakramen worden toegevoegd om extra licht in huis te geven. De zijpanelen kunnen rechts en links van de deur worden geplaatst, met het dakraam erboven geplaatst. Het type glas en het uiterlijk van de extra beglazing kunnen vrij worden aangepast aan het uiterlijk van de voordeur, wat resulteert in een indrukwekkend harmonieus totaalbeeld.

Of u nu kiest voor een houten, aluminium of hout-aluminium toegangsdeur - alle modellen worden vervaardigd, gecontroleerd en geleverd met het beste vakmanschap en eigen productie.

Bijzondere voordeuren op maat

Isolatie, veiligheid en comfort

We zetten nieuwe normen op het gebied van isolatie, veiligheid en uniciteit. Naast kleuren en beglazing kunt u in de configurator ook comfort- en veiligheidselementen zoals handgrepen en het sluitsysteem selecteren op basis van uw ideeën.

Haustürelemente nach Ihren Vorstellungen wählen

Goede controle over uw huisingang

U bepaalt ook de richting waarin uw deur opent en de manier waarop deze opent, d.w.z. of het een model moet zijn dat naar rechts of links en naar buiten of naar binnen opent. Pirnar biedt u ook state-of-the-art elektronische openingsmethoden zoals voordeuren met het one-touch principe. Gewoon je vingerafdruk erop zetten is genoeg om in huis te komen. De deur wordt dan automatisch weer vergrendeld. Dit geeft u een zeer hoge mate van controle over uw huisingang.

Zeer hoge mate van controle over de ingang

ONTWERP UW VOORDEUR

Ontdek unieke voordeuren

Naast het uiterlijk van een voordeur zijn factoren als thermische isolatie, veiligheid, duurzaamheid en weersbescherming bepalend voor de kwaliteit. Of het nu standaard of op maat gemaakt is, alle moderne ramen en deuren moeten op deze gebieden aan bepaalde minimumeisen voldoen. Ondanks hun grote populariteit hebben kunststof voordeuren bepaalde nadelen in vergelijking met houten en aluminium voordeuren in termen van hun uiterlijk, duurzaamheid en algemene stabiliteit. Daarom hebben we bij Pirnar exclusief gekozen voor hoogwaardige voordeuren van hout, aluminium en de combinatie van hout en aluminium - d.w.z. deuren met een dubbel profiel.

Onze houten voordeuren imponeren met:

 • natuurlijk materiaal
 • uitstekende geluidsisolatie
 • efficiënte thermische isolatie
 • sterke regulering van de klimaatzone

Daarnaast zijn ze ook nog eens oerdegelijk en weerbestendig.
Op uw verzoek kan een houten toegangsdeur ook worden ontworpen in een breed scala aan glazuren, decors, structurele en speciale kleuren.


Als uiterst modern, robuust en in alle opzichten resistent bouwmateriaal voor ramen en deuren is aluminium de laatste jaren ook steeds meer ingeburgerd geraakt. Dankzij onder andere een versterkte koolstofvezel kern biedt een aluminium toegangsdeur van Pirnar uitstekende isolatiewaarden in vergelijking met alle concurrerende modellen en staat voor prachtige, tijdloze elegantie. Naast wit wachten hier alle denkbare tinten van het RAL- en DB-kleurenpalet, evenals houtdecors en speciale ontwerpen op u. Ook de kleur, samenstelling en kwaliteit van de glaselementen zijn aan jou.

Eingang nach maß herstellen

Voordeur modellen

RAL Palette biedt een verscheidenheid aan keuzes

ONTWERP UW VOORDEUREN

PIRNAR

Tips voor het kiezen van de perfecte voordeur op maat

 • Wij maken uw droom voordeur waar

  Bekroonde ontwerpen, hoogwaardige toepassing van kleuren en texturen, kristallijne handgrepen, drievoudig tot viervoudig thermisch isolatieglas en digitale openingsmethoden zijn slechts enkele van de vele uitstekende kenmerken van Pirnar-voordeuren. In de configurator nemen we u bij de hand en begeleiden we u om uw droomdeur waar te maken.

  Moderne Voordeur

 • Voordeur op maat: zeer eenvoudig individueel te configureren

  De mogelijkheden om kleuren, afmetingen, glas en toepassingsdetails individueel te definiëren, maken uw nieuwe deur niet zomaar een geschikte deur, maar de voordeur voor het leven. Ook vindt u in onze online en gedrukte catalogi een breed scala aan veiligheidsmaatregelen, zodat niet alleen het uiterlijk is afgestemd op uw ideeën, maar uw voordeur ook een betrouwbare bescherming biedt tegen ongeoorloofde toegang. Deze omvatten:

  • verborgen deurscharnieren
  • bijzonder inbraakwerend versterkte deurkozijnen en -bladeren
  • Sloten met maximaal acht beveiligingspunten
  • Voordeuren met vinger- of zelfs gezichtsherkenning/li>

  Dat laatste is bijvoorbeeld terug te vinden in onze pas uitgebrachte voordeurschuifwandsensatie Theatrica.

 • Toegang op maat tot in het kleinste detail

  Dankzij het hoogste niveau van precisiewerk zal uw deur een uniek meesterwerk zijn, niet alleen aan de buitenkant, maar ook op het gebied van apparatuur en constructiedetails. Elk op maat gemaakt stuk combineert innovatieve combinaties van materialen, patronen, kleuren en texturen. Of het nu gaat om mat glas in combinatie met een glinsterend aluminium oppervlak of gezandstraalde glasmotieven in combinatie met roestvrij staal en massief hout - de mate van uniciteit hangt af van uw vereisten.

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...