Preskoči na vsebino
Configurator

MAXIMALE VEILIGHEID, UITZONDERLIJKE ESTHETIEK

Metalen voordeur

Wanneer u op zoek bent naar een deur die een geweldige moderne uitstraling combineert met de hoogst mogelijke weerstand tegen inbraakpogingen, kunt u niet fout gaan met metalen voordeuren. Met name aluminium is een populair materiaal, omdat het de duurzaamheid van staal biedt, zeer licht van gewicht is en in elke gewenste kleur op de RAL-kaart kan worden geverfd.

ONTWERP JE EIGEN INGANG

Verhoogde beveiliging voor voordeuren van elke grootte

Wanneer inbrekers huizen proberen binnen te dringen, is hun eerste aanvalspunt, na glazen panelen of ramen, meestal de deur zelf, met behulp van gereedschap om te proberen deze open te breken. Dit betekent dat naastbetrouwbare vergrendelingsmechanismen of digitale beveiligingsfuncties zoals vingerafdrukscanners, een deur van robuuste materialen zoals hout of metaal een geweldige manier is om de passieve veiligheid te vergroten. Hoewel een PVC-deurblad uit vorm kan zijn gebogen, zullen de meeste burglars niet in staat zijn om een metalen voordeur op dezelfde manier open te breken.

Robuuste voordeuren

Metalen voordeur voordelen

Het grote voordeel van aluminium als materiaal voor je deur is dat dit metaal aanzienlijk lichter is dan bijvoorbeeld staal. Stalen voordeuren kunnen mogelijk schade veroorzaken als ze niet goed verankerd zijn. Ook zijn ze traag om te openen en te sluiten vanwege hun gewicht en traagheid. Aluminium is duidelijk de betere keuze voor een voordeur, omdat dit metaal bijna dezelfde beschermende waarde biedt als staal tegen een fractie van zijn gewicht en kosten.

Stijl en inhoud - een aantrekkelijke optie voor elk huis

Afgezien van het feit dat ze bestand zijn tegen aanvallen, hebben metalen voordeuren vaak een onmiddellijk afschrikwekkend effect op potentiële inbrekers. Als uw entree ook goed verlicht en open is, kunnen ze heel goed besluiten dat het het risico niet waard is om het zelfs maar te proberen.

Stijl en inhoud - een aantrekkelijke optie voor elk huis

Naast hun grote waarde als beveiligingsfunctie, zijn voordeuren van metaal ook een stijlvolle aanvulling op het algehele visuele ontwerp van uw huis. Pirnar aluminium deuren worden gekleurd met een poedercoating – een techniek waarbij pigmenten worden gebonden aan het metaal op basis van elektrostatische principes.

Voordeuren van metaal zijn een stijlvolle aanwinst

De deur die je hebt gekocht blijft

Dit zorgt ervoor dat de kleur die je hebt gekozen niet snel zal bleken - de deur die je hebt gekocht blijft er als nieuw uitzien met heel weinig onderhoud. De poedercoat verhoogt ook de weerstand van het aluminium tegen kraters en oxidatie, waardoor de duurzaamheid van uw aluminium toegangsdeur verder wordt verbeterd.

Duurzaamheid van aluminium deuren

Laat je aluminium deur eruit zien alsof hij van hout is gemaakt

Naast tal van kleurkeuzes kunt u ook houtdecors aanbrengen op uw Pirnar voordeur. Dit zijn plastische folies met de typische nerf van verschillende houtsoorten, die sterk kunnen worden gehecht aan het oppervlak van de deur. In combinatie met een houtachtige kleurlaat je je aluminium deur eruit zien alsof hij van hout is gemaakt. Dit is een perfecte kans om te profiteren vande duurzaamheid en onderhoudsarme vereisten van metaal en de charme van hout tegelijkertijd.

Aluminium deur die eruitziet als hout

High-end voordeur met uitstekende thermische isolatie

Als je denkt dat een metalen deur erg slecht moet zijn om thermische diffusie te stoppen, denk dan nog eens goed na! Door onze productiemethoden bieden Pirnar metalen voordeuren uitstekende U-waarden op het niveau van uw PVC- of houten deuren.

Dat komt omdat het deurblad verschillende interne kamers heeft die gevuld zijn met isolatie materiaal. Door de voordelen van een ontwerp met meerdere kamers en een isolerende vulling te combineren, bieden Pirnar.nl aluminium deuren enkele van de beste thermische isolatiewaarden op de markt.

Uitstekende thermische isolatie

ONTWERP JE EIGEN INGANG

Een breed scala aan extra's en opties

Kleuren en houten decors zijn niet de bestemanieren om van uw voordeur een echt uniek onderdeel van uw huis te maken. Met behulp van de configurator op Pirnar.nl kunt u elk aspect van uw toegangsdeur individualiseren, van de totale grootte tot details zoals de vorm van de deurklinken.

U kunt onder andere toevoegen:

  • beveiligingsfuncties zoals vingerafdrukscanners
  • verschillende soorten deurklinken
  • inrichting en inrichting
  • zijpanelen
  • glaselementen, zijlichten of spiegellichten

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een strakke, moderne uitstraling die metalen deuren goed strak trekken. Verf uw deur in een enkele, neutrale kleur zoals wit of grijs, voeg een zijlicht toe, dat natuurlijk licht in het huis toelaat als een raam, en pas vervolgens wat minimalistische meubels en een rechte deurklink toe. Deze look is perfect voornieuwe gebouwen die zullen profiteren van een strakke en coole stijl.

Aan de andere kant wilt u misschien bruine pigmentatie en houtnerfdecors op uw deur aanbrengen, evenals afgeronde, meer organisch ogende meubels. In combinatie met een traditionele deurklink en misschien een ventilatorlicht boven de deur, is deze stijl perfect voor oudere gebouwdegs of degenen die zijn ontworpen om er charmant en gezellig uit te zien.

Als u op zoek bent naar maximale beveiliging, overweeg dan om beglazingselementen te gebruiken voor zijlichten, glazen inzetstukken en spiegellichten gemaakt van veiligheidsglas.

Metalen deur extra's

 

Sterk als staal –
aluminium voordeuren

Als u op zoek bent naar een onderhoudsarm alternatief voor houten deuren, is aluminium de juiste keuze. Het materiaal is zeer resistent en biedt geweldige veiligheid en thermal isolerende eigenschappen. Gebruik de Pirnar.nl configurator om de perfecte deur te bouwen, kleuren en decors naar eigen inzicht aan te brengen en een handgemaakte Pirnar-voordeur van hoge kwaliteit te creëren die een perfect onderdeel is van het algehele ontwerp van uw huis. Met de vele optiesen extra's die beschikbaar zijn voor het stylen van uw voordeur, vindt u zeker de exacte combinatie die u zoekt.

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...