Preskoči na vsebino
Configurator

EXCLUSIEVE DEUREN MET WOW-EFFECT

Luxe voordeur

Gemaakt van hoogwaardige materialen, vervaardigd met precisie vakmanschap en ingericht met tijdloze elegantie - Pirnar's luxe voordeuren zijn echte design meesterwerken. Elke deur is gemaakt van exclusieve materialen om een vleugje luxe toe te voegen aan uw huisingang.

ONTWERP UW INGANG

Luxe voordeuren gemaakt van alleen de beste materialen

De waarde van een luxe voordeur wordt vooral uitgedrukt door het materiaal. Met name aluminium toegangsdeuren worden beschouwd als van hoge kwaliteit, stabiel en modern. Het materiaal geeft uw toegangsdeur veiligheid en duurzaamheid. Daarnaast is een aluminium voordeur uiterst onderhoudsvriendelijk. Ook kunt u gebruik maken van luxe houten voordeuren. Met hun unieke, natuurlijke charme en ongelooflijk goede warmte- en geluidsisolerende eigenschappen zijn ze ideaal voor een exclusieve entree. Of het nu gaat om klassieke voordeuren in een traditionele landhuisstijl of moderne kleuren en decors - echt hout is perfect voor een luxe voordeur.

Luxe voordeuren

Wat onderscheidt moderne luxe voordeuren?

Moderne luxe voordeuren kenmerken zich door verschillende aspecten. Ze onderscheiden zich van conventionele voordeuren op het gebied van design, kwaliteit, stabiliteit en accessoires.

Configureer uw luxe voordeur

De doorslaggevende aspecten voor luxe toegangsdeuren zijn:

 • hoogwaardige materialen
 • vlakke bevestigingsprofielen
 • Rolscharnieren / verborgen deurscharnieren
 • Beglazing
 • modern design
 • goede inbraakbeveiliging
 • Smart Home-systemen
 • energie-efficiëntie

Luxe entree - mooi ontwerp

Hoogwaardige materialen

Hoogwaardige materialen spelen een grote rol, waarbij met name aluminium deuren voorop lopen. Ze zijn stabiel, elegant en modern. Voor een nog betere thermische bescherming zijn er ook voordeuren gemaakt van een combinatie van aluminium en hout.

In tegenstelling tot een gewone voordeur zijn stijlvolle luxe deuren geconstrueerd met vlakke bevestigingsprofielen. De vulling gaat gelijk over in het vleugelframe en er is geen verkeerde uitlijning op het deurblad. Een dergelijk bevestigingsprofiel verhoogt zowel de geluidsisolatie als de thermische isolatie van de deur. In combinatie met een modern rolscharnier of verborgen deurscharnier krijg je een gladde, minimalistische voordeur met extra stabiliteit.

Luxe deuren - alleen de beste materialen

Deur met zijpanelen en bovenlicht

Een moderne huisingang is meestal helder en overspoeld met licht. Dit kun je doen door de deur uit te breiden met zijpanelen en een dakraam of royale glasuitsparingen in het deurblad. De entree is optisch vergroot en creëert binnen een gezellige woonsfeer. Voeg een vleugje glamour toe aan uw voordeur met extra, exclusieve functies zoals elegante deurgrepen, roestvrijstalen toepassingen, elegant frezen of luxe decor.

Een moderne huisingang

Moderne, intelligente technologie

Een luxe voordeur beschikt ook over moderne, intelligente technologie. Extra's zoals vingerscanners, elektrische deurkijkers en verlichting upgraden uw entree aanzienlijk. Bedien indien nodig uw huis inclusief de deur met een druk op de knop met slimme smart home-systemen.

Om elektriciteits- en stookkosten te besparen, worden luxe deuren gebouwd om energiezuinig te zijn. Met isolerende vullingen en isolatiematerialen kunt u koude lucht in de winter en warme lucht in de zomer effectief buiten houden.

Luxe deuren - modern, intelligent, mooi

ONTWERP UW INGANG

Luxe beglazing voor uw voordeur

Moderne voordeuren met glas laten uw huisingang nog helderder, ruimer en indrukwekkender lijken. Je hebt verschillende opties voor het beglazen van je voordeur.

Moderne voordeuren met glaselementen
Rust uw voordeur bijvoorbeeld uit met de volgende elementen:

 • dakraam
 • rondboog
 • zijpanelen
 • glasuitsparing

Met een dakraam, dus een glazen raam boven de voordeur, laat je natuurlijk daglicht de gang in schijnen. Een kantelbare versie geeft u ook de mogelijkheid om te ventileren zonder de voordeur open te laten. Dakramen zijn verkrijgbaar met verschillende soorten glas, zoals patroonglas, helder glas of gezandstraald glas. De glazen ramen zijn op aanvraag ook verkrijgbaar als elegante rondboog.

Een voordeur met een zijpaneel, dat links, rechts of aan beide zijden is bevestigd, vergroot uw huisingang. Er schijnt veel licht naar binnen en je bespaart op verwarmings- en energiekosten. Kies bijvoorbeeld voor gezandstraald glas voor je zijpaneel voor meer privacy en privacy, of gebruik gelaagd veiligheidsglas om de inbraakbeveiliging in je huis te verhogen.

Moderne luxe voordeuren kunnen ook worden ontworpen met glazen inzetstukken in het deurblad. Ook hier heb je de keuze uit verschillende soorten glas, vormen, maten en decoraties.

Moderne voordeuren met glas

 

PIRNAR

Tips voor het kiezen van de perfecte luxe voordeur

 • Veiligheid

  Ob klassische Haustüren im traditionellen Landhausstil oder moderne Farben und Dekore – Echtholz ist perfekt für eine luxuriöse Eingangstür.

  Een luxe toegangsdeur bevat ook een hoog beveiligingsniveau. Om de inbraakbeveiliging voor uw huis te vergroten, kunt u uw luxe deuren uitrusten met speciale deurscharnieren, sloten, sluitsystemen en veiligheidsbeglazing.

  ONTWERP UW INGANG

 • Slimme accessoires voor meer luxe en comfort

  Naast exclusieve materialen en elegante ontwerpen kenmerkt een luxe toegangsdeur zich door bijzondere extra's. Met name slimme technologieën upgraden uw deur aanzienlijk en verhogen tegelijkertijd de waarde van uw woning. Populaire accessoires voor luxe voordeuren zijn onder andere:

  • deurklinken
  • Vingerafdrukscanner
  • LED verlichting
  • Toepassingen gemaakt van roestvrij staal

  Kunstig versierde, handgemaakte deurklinken geven je voordeur dat bepaalde iets. Maar slimme accessoires zoals CarbonCore deurscharnieren, innovatieve sluitsystemen met vingerscanners, indrukwekkende verlichting en roestvrijstalen toepassingen geven uw deur een luxe flair.

  Ontwerp uw voordeur in verschillende ontwerpen en kleuren - perfect passend bij de gevel van het huis.
 • Configureer uw luxe voordeur individueel op Pirnar.nl

  Of het nu klassiek gemaakt van hout of modern gemaakt van aluminium is - op Pirnar.nl kunt u een grote selectie van luxe voordeurmodellen verwachten. In onze online configurator kunt u uw nieuwe deur precies op maat ontwerpen en perfect op uw wandopening snijden. Kies uit tal van designopties, kleuren, beglazing en slimme extra's. Bij ons vindt u hoogwaardige voordeuren voor elke smaak.

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...