Preskoči na vsebino
Configurator

VAN NATUURLIJK HOUT TOT POEDERCOATING

Bruine voordeuren

Alleen omdat u uw voordeur in bruin wilt hebben, betekent dit niet dat u hout als basismateriaal moet kiezen - Pirnar biedt veel verschillende materialen om uit te kiezen. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen aluminium, hout of een composiet van beide materialen. Elk van deze opties heeft zijn eigen specifieke voordelen. Ontwerp uw eigen op maat gemaakte bruine voordeur met onze uitgebreide configurator op Pirnar.nl en verander de ingang van uw huis in iets dat de bezoekers verwelkomt met de perfecte eerste indruk.

ONTWERP JE BRUINE VOORDEUR

Bruine voordeur

Welke materialen zijn beschikbaar bij Pirnar.nl?

U kunt kiezen tussen hout, aluminium en een combinatie van beide materialen. Hout heeft uitstekende thermische isolatiewaarden, terwijl aluminium zeer goed bestand is tegen mechanische vervorming. Terwijl puur aluminium relatief zacht is, verhogen de aluminiumlegeringen die wij gebruiken de stabiliteit van uw aluminium voordeur aanzienlijk. Aluminiumlegeringen behouden dezelfde indrukwekkende basiseigenschappen als puur aluminium:

Bruine deur gemaakt van hout

  • extreem hoge duurzaamheid
  • vochtbestendigheid
  • weerstand tegen UV-straling
  • weinig onderhoud
  • zeer goed bestand tegen inbraakpogingen

Zelfs de zeer voordelige thermische isolatie-eigenschappen van hout kunnen worden verbeterd met de juiste vulling. Dit maakt het mogelijk om deuren te maken die de waarden overtreffen die nodig zijn voor passiefhuizen.

 

Ontwerpideeën voor bruine voordeuren

Rustieke of cottage stijl design concepten
Bruine deuren passen perfect in alle rustieke designconcepten. De cottage-stijl is echter veelzijdig en biedt mogelijkheden van houten raamwerken in landelijke stijl tot heldere maritieme concepten die lijken op strandhuizen. Er is hier een breed spectrum aan ontwerpen, die allemaal één ding gemeen hebben: u kunt bruine deuren en ramen gemakkelijk in de esthetiek opnemen, vooral als uw deur is gemaakt van hout met een stevige natuurlijke nerf.

Moderne elegantie voor een klassieke stedelijke villa-esthetiek
Modern minimalisme is niet altijd alleen metaal en glas. Natuurlijke kleuren zoals bruin kunnen worden gebruikt om een uitstekende nadruk te leggen op details. Houten voordeuren zijn bijvoorbeeld perfect om de nogal koude, minimalistische gevels die gebruikelijk zijn in de moderne architectuur er wat gezelliger en gastvrijer uit te laten zien.

Bruine deuren voor verschillende stijlen

Voordeur modellen

RAL Palette biedt een verscheidenheid aan keuzes

ONTWERP JE VOORDEUR

Hoe kleuren we onze bruine voordeuren?

Er zijn verschillende opties beschikbaar. De gemakkelijkste is om uw voordeur te kiezen uit natuurlijk hout zoals eiken, sparren of lariks, waardoor we ons kunnen onthouden van het gebruik van lakken, waardoor de natuurlijke houtnerf zichtbaar blijft. Als alternatief kunnen we lakken gebruiken om een van de vele beschikbare bruintinten op uw deur aan te brengen. Kiest u voor een aluminium deur, dan wordt de bruine kleur via poedercoating aangebracht.

Stijlvol en gezellig: Voordeuren van natuurlijk hout
Natuurlijk hout is een absolute klassieker. Het heeft een natuurlijk gastvrije esthetiek die de meeste andere materialen niet in dezelfde mate kunnen bereiken. Dit past natuurlijk niet altijd in het grote geheel. Maar u zult zeker een goede pasvorm vinden voor elke architecturale stijl, van huisje tot rustieke esthetiek. U kunt ook kiezen uit de verschillende houtsoorten en vele beschikbare lakken en beglazingen om een deur te vinden die perfect past bij de omliggende gevel van uw huis.

Aluminium voordeuren met houten decors
Het combineren van de functionele voordelen van aluminium voordeuren met een natuurlijke houten look is een geweldig idee. We bieden hoogwaardige houten decors die zijn versmolten met het materiaal om een natuurlijke houtlook te creëren die bijna permanent is en niet wordt weggespoeld door zware regenval. We kunnen ook de natuurlijke oppervlaktetextuur van hout repliceren om een look en feel te creëren die uw bezoekers doet geloven dat u een natuurlijke houten deur hebt.

Aluminium voordeuren kunnen worden geverfd met een hoogwaardige poedercoating, waardoor een uitzonderlijk duurzame en duurzame kleurcoating ontstaat die bestand is tegen verschillende invloeden van buitenaf. Hierdoor blijven aluminium deuren kleurvast en bestand tegen krassen lang nadat een PVC-deur al zou zijn uitgebleekt.

Bruine voordeuren van natuurlijk hout

 

Bruine verfafwerking of poedercoating

Een houten voordeur kan in verschillende tinten bruin gelakt worden. Deze optie wordt echter zelden gebruikt, omdat de meeste huiseigenaren houten deuren specifiek kiezen voor hun natuurlijke graan. Als u besluit om uw deur met lak te bedekken, kunt u immers kiezen uit een breed scala aan kleuren, waaronder verschillende tinten bruin. Bekijk het RAL-kleurenpalet om uw opties te verkennen. Gebruik de viercijferige code om de exacte tint te kiezen die u zoekt.

Als u online de kleur van uw deur kiest, moet u de helderheid van uw scherm verhogen. Zo krijgt u een nauwkeuriger beeld van hoe de kleur eruit komt te zien.

Diverse tinten bruine deuren

Individualiteit op het hoogste niveau – onze configurator

Verken onze configurator op Pirnar.nl voor een compleet overzicht van al uw ontwerpopties voor uw nieuwe voordeur. Kies uit verschillende ontwerpdetails zoals glaselementen, handgrepen, nerfstructuren en natuurlijke kleuren zoals bruin tot meer chique opties, of standaardvariëteiten zoals klassiek wit, fijn goud eiken of modern antracietgrijs.

 

Klassieke bruine voordeuren

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...