Preskoči na vsebino
Configurator

DE KLEUR VAN DE LUCHT EN OCEANEN

Blauwe voordeuren

Een blauwe voordeur is een prachtige manier om je ontwerpconcept net dat bepaalde te geven. Blauw heeft een cool visueel effect zonder al te flamboyant te zijn. U kunt deze kleur ook gebruiken om visueel harmonieuze overgangen te creëren van helderdere kleuren naar donkerdere kleuren. De veelzijdigheid maakt de kleur blauw perfect voor verschillende stijlen. Een blauwe voordeur werkt perfect met moderne ontwerpen en huizen in cottage-stijl die streven naar een maritieme touch.

ONTWERP JE VOORDEUR

Blauwe voordeuren

Heldere kleuren en een maritime flair
aan uw nieuwe deur

Blauwe voordeuren zijn een geweldige manier om ontwerpen op basis van felle kleuren in uw huis te implementeren. Stralend wit werkt altijd goed samen met blauw, maar dat betekent niet dat je hele huis effen wit geschilderd moet worden.

Blauwe elementen

U kunt ook blauwe elementen gebruiken om de hoofdkleur van uw huis in te kaderen. Dergelijke kleurencombinaties kunnen een stijl creëren die aan enkele van de volgende zaken doet denken:

  • classic urban villa met traditionele details
  • vriendelijke en uitnodigende cottage-stijl ambience
  • romantisch maritiem strandhuis

Dit betekent natuurlijk niet dat je alleen blauwe voordeuren kunt gebruiken als je een huis hebt dat past bij de bovenstaande suggesties. Een nieuw gebouw in de buitenwijken van een metropool kan gemakkelijk ontwerpelementen uit de landelijke architectuur lenen zonder de stijl volledig aan te passen. Qua design zijn jullie vrij om te doen wat je wilt, bijvoorbeeld door moderne architectuur te combineren met een blauwe voordeur met gebogen glaselementen of een speels versierd element.

Voordeur modellen

RAL Palette biedt een verscheidenheid aan keuzes

ONTWERP JE VOORDEUR

Dat zeker iets voor moderne designconcepten

Blauw kan ook worden gebruikt als basiskleur voor moderne gebouwen.

A perfect blue harmony

De kleur past bij elk entreegebied waar de architectuur langs rechte lijnen en precieze patronen werkt. Hetzelfde geldt voor de meeste materialen die in de moderne architectuur worden gebruikt. Dit omvat materialen zoals aluminium, brede glaselementen en opzettelijk contrasterende ontwerpelementen met behulp van natuurlijke materialen zoals hout of steen. In combinatie met veelzijdige kleuren zoals antracietgrijs of wit kunnen deze een mooie esthetiek creëren.

Mooie kleurschakering

Kunnen blauwe voordeuren uitbleken?

Dit kan een risico zijn voor goedkope PVC voordeuren, maar niet voor hoogwaardige Pirnar deuren. We gebruiken premium lakken voor onze houten deuren die een uitstekende weerstand bieden tegen het weer en fysieke schade aan de kleur. Kiest u voor een van onze aluminium deuren, dan krijgt u dankzij onze poedercoattechniek nog betere resultaten. Deze deuren zijn ook krasbestendig en milieuvriendelijk, omdat we deze coatings op onze deuren, zijlichten en spiegellampen aanbrengen, met behulp van elektrostatische principes in plaats van oplosmiddelen.

Uitstekende weerstand tegen weersinvloeden

Ontwerp uw droomdeur
met onze Pirnar configurator

Met onze configurator kunt u kiezen uit verschillende stijlen blauwe voordeuren. Maak uw keuze uit een breed scala aan basismaterialen zoals hout, aluminium of composiet, evenals uit decoratieve elementen zoals glas- of nerfstructuren en zelfs functies die een functionele impact hebben op uw deur. Al onze deuren zijn in elk opzichtvan wereldklasse, van thermische isolatie tot huisbeveiliging, levensduur en onberispelijk vakmanschap.

 

Mooie blauwe voordeuren - Pirnar

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...