Preskoči na vsebino
Configurator

ILLUMINATE THE ENTRANCE

Houten voordeur met glas

Voordeuren van hout en glas zijn exclusief, vervaardigd volgens de hoogste kwaliteit en imponeren met hun tijdloze elegantie. De design meesterwerken van Pirnar.de kunnen zowel minimalistisch als bijna futuristisch zijn. Voor de houten deur zelf kunt u kiezen tussen massief hout en deze aanpassen in talloze glazuren en kleuren. Configureer uw voordeur van hout en glas volgens uw ideeën en geniet van de vele voordelen van de hoogwaardige premium modellen.

ONTWERP UW VOORDEUR VAN HOUT EN GLAS

Wat bieden voordeuren van hout en glas?

Naast het exclusieve ontwerp zorgt een voordeur van hout en glas voor een hoge thermische isolatie en hoge veiligheid. Hout als deurprofiel is hiervoor ideaal omdat het van nature een uitstekende thermische isolatie biedt. Voor de glaspanelen, de extra zijdelen of het dakraam kunt u uw voordeur op Pirnar.nl voorzien van stabiele meervoudige beglazing of zelfs speciaal gelaagd veiligheidsglas. Dit biedt ook goede thermische isolatiewaarden en verhoogt de inbraakbeveiliging aanzienlijk.

Houten voordeuren met glas

Welke beglazingsmogelijkheden zijn er voor een voordeur?

In het geval van een deur met glas, ongeacht of het een houten of een aluminium voordeur is, bepaalt het betreffende type glas de functionaliteit van de deur. Wilt u glas gebruiken als extra materiaal voor uw voordeur, dan heeft u verschillende soorten glas beschikbaar, elk met zijn eigen sterkte.

Helder glas voor een lichtovergoten entreegebied

De non plus ultra voor veel daglicht: Een toegangsdeur in combinatie met helder glas zorgt voor een bijzonder lichte, vriendelijke entree. Zeker wanneer er achter de deur een ruime hal of een aangrenzende woonkamer staat te wachten, is de natuurlijke lichtinval een echt hoogtepunt.

Helder glas en voordelen van daglicht

Sierglas – decoratief element en bescherming tegen nieuwsgierige blikken

Aan de andere kant, als u meer privacy in uw huis wilt, is decoratief sierglas ideaal voor uw voordeur. Met zijn satijnen oppervlak biedt het optimale privacybescherming en laat het tegelijkertijd voldoende daglicht toe om van buitenaf naar binnen te schijnen.

Geornamenteerd glas op houten entree

Veiligheidsglas voor hogere inbraakbeveiliging

By choosing a special security glass, you can also increase the level of security of your front door. This particular type of glass is usually applied on the outside of glazing elements, and it’s a vital security feature for homes in remote areas which are frequently targeted by burglars.

Veiligheidsglas bestaat uit meerdere ruiten die door een folie met elkaar verbonden zijn. Dit maakt de beglazing bestand tegen schokken en is dus een echt obstakel voor potentiële dieven.

Veiligheidsglas om inbraak te voorkomen

Isolerende beglazing voor een betere hittebescherming

Nu de energieprijzen blijven stijgen, is elke mogelijkheid om de energie-efficiëntie van uw eigen huis te verhogen de moeite waard. De zon kan worden gebruikt door een voordeur met glas als een natuurlijke energiebron, zowel in termen van helderheid als warmte.

Dankzij de warmte-isolerende eigenschappen van isolerende beglazing bespaart u waardevolle thermische energie in de winter. Hoe groter de glazen oppervlakken van ramen en deuren, hoe minder warmte naar buiten ontsnapt.

Isolatieglas voor de deuren

ONTWERP UW INGANG

Voordelen van houten voordeuren

Er zijn verschillende houtsoorten voor een houten voordeur, waar u in onze voordeurconfigurator uit kunt kiezen. Deze omvatten edele massieve houtsoorten zoals eiken, sparren en lariks. Wat ze gemeen hebben is hun gezellige, warme, natuurlijke flair dankzij hun delicate graan. In tegenstelling tot een kunststof voordeur roepen ze een heel bijzondere, natuurlijke woonsfeer op die nauwelijks door een ander materiaal kan worden gecreëerd.

Pirnar houten voordeuren
Dankzij speciale droogprocessen en meerlaagse verlijming van het hout is de constructie van zeer hoge kwaliteit en stabiel. Het klassieke materiaal voor de woningbouw biedt ook een uitstekende thermische isolatie, wat zorgt voor een optimale energie-efficiëntie. Dit voorkomt warmteverlies in uw huis en bespaart waardevolle verwarmingsenergie. De voordelen van een houten voordeur in één oogopslag zijn:

  • comfortabele woonsfeer
  • stabiele constructie voor een lange levensduur
  • goede natuurlijke thermische isolatie
  • hoge beveiliging
  • individuele extra uitrusting
  • veelzijdige ontwerpen

Of het nu in een rustieke landhuisstijl is of modern in wit of antraciet - gebruik hout als een veelzijdig profielmateriaal voor uw voordeuren en ontwerp uw nieuwe voordeur volgens uw ideeën.

Diverse bouwmogelijkheden met glas
Uw houten voordeur met glas kan op veel verschillende manieren worden geconfigureerd. Afhankelijk van de breedte en hoogte van uw wandopening is er de mogelijkheid om de voordeur alleen te ontwerpen met een glazen uitsparing in het deurblad, uit te breiden met een of twee zijdelen of, indien nodig, met een dakraam.

Houten voordeur met extra glas

 

Ontdek moderne
voordeuren bij Pirnar.nl

Onze voordeuren van hout en glas zijn verkrijgbaar in hoogwaardige series. Al onze modellen voldoen aan de meest veeleisende eisen en imponeren met een hoog niveau van veiligheid, stabiliteit, hoogwaardige afwerking en een onberispelijke uitstraling.

Ontdek het brede scala aan ontwerpopties voor uw deur in onze online configurator en maak een op maat gemaakte toegangsdeur. Van verborgen deurscharnieren tot innovatieve sluitsystemen tot ongewone kleuren en accessoires, Pirnar.nl heeft voor elke eis de juiste deur.

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...