Preskoči na vsebino
Configurator

VOOR EEN STATIGE UITSTRALING VAN UW HUIS

Massief houten voordeur

Veiligheid en wooncomfort zijn ook afhankelijk van een hoogwaardige solide voordeur.

ONTWERP UW VOORDEUR

De enorme kracht van hout

Massief houten deuren in warme tinten, met een aangename uitstraling en elegante glans creëren een aangename, harmonieuze leefomgeving binnen en buiten. Verschillende houttexturen zijn in staat om uniek mooie patronen op de voordeuren te tekenen. Door verschillende kleuren en texturen te combineren, creëren we originele artistieke composities die de prachtige kenmerken van uw entree benadrukken.

 • EIKEN DEUREN
  Eiken deuren
  EIKEN DEUREN

  Eikenhout is een symbool van hardheid, duurzaamheid en sterkte. Het hout is rijk aan fijne grijswitte en bruine kleurnuances die aanzienlijk donkerder kunnen worden. We behandelen eiken met glazuren en oliën om de diverse tonen te bereiken die doen denken aan exotische houtsoorten.

 • SPARREN DEUREN
  Spar deuren
  SPARREN DEUREN

  Massief vurenhouten deuren zijn een populaire keuze. De voordeuren, die verkrijgbaar zijn in vier lichte glazuurkleuren, behouden hun karakteristieke houtstructuur. Ze passen perfect bij natuurlijke tinten van andere ramen en deuren of lichte vloerbedekking.

 • LARIKS DEUREN
  Lariks deuren
  LARIKS DEUREN

  Larikshout blijft verbazen met zijn rijke, lichte tint rood. Pirnar biedt zijn massief houten deuren beglaasd of geolied om verschillende structurele en kleurnuances te benadrukken. Het larikshout harmonieert ook prachtig met moderne materialen en geeft de meesterwerken van Pirnar een gevoel van luxe.

ONTWERP UW VOORDEUR

Enorme kracht van aluminium

Aluminium voordeuren zijn buitengewoon goed bestand tegen weersinvloeden en hebben een uitstekende thermische isolatie. Ze kunnen nauwkeurig worden bewerkt en bieden oneindige ontwerpoplossingen. Wanneer alle attributen bij elkaar opgeteld zijn, kan men inderdaad verzekerd zijn van een massale inzending die ons nog lang na aankoop van dienst zal blijven.

 • STERKTE EN STRUCTURELE STABILITEIT
  Constructiestabiliteit van de deur
  STERKTE EN STRUCTURELE STABILITEIT

  Hoewel het in principe een zacht materiaal is, is aluminium zeer sterk en duurzaam. Met de juiste behandeling resulteert dit in extreem stabiele ingangen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en uitdagingen van de tijd, met zeer weinig onderhoud. Aluminium profielen scheren niet krom, roesten niet en vervagen niet.

 • LANGE LEVENSCYCLUS
  Lange levensduur
  LANGE LEVENSCYCLUS

  Aluminium is een duurzaam materiaal, wat betekent dat het steeds opnieuw kan worden gerecycled. Het heeft een zeer lange levenscyclus, daarom kunt u vele jaren genieten van uw entree, zelfs met minimale zorg.

 • ONBEPERKTE ONTWERPOPTIES
  Voordeurbordjes met namen
  ONBEPERKTE ONTWERPOPTIES

  De grootste prestaties in architectonisch ontwerp komen voort uit de mogelijkheden die aluminium biedt. Elke denkbare vorm of grootte van het door u gekozen model is mogelijk. Je hebt praktisch geen grenzen. Het is ook uitstekend geschikt voor schuifdeuren, slimme muren, raam- en deurkozijnen en serres.

ONTWERP UW VOORDEUR

Grote keuze aan accessoires voor massieve voordeuren

Door te kiezen voor individueel geselecteerde accessoires, verbetert u uw solide voordeur zowel esthetisch als functioneel. Zowel hout als aluminium bieden veel opties voor extra apparatuur om het uiterlijk van uw massieve voordeur af te ronden. Wij hebben een kleine selectie accessoires voor je geselecteerd die niet mogen ontbreken aan je degelijke voordeur.

Glamoureus glas

Glas is een functioneel en decoratief materiaal dat prachtig harmonieert met voordeuren van vuren, eiken, lariks en aluminium. Satijnglas, helder glas, glas met motieven en reliëfs of glas-in-lood worden aanbevolen voor elegante massief houten deuren. Voeg voor aluminium ingangen een vleugje majesteit toe aan uw huis met elegant afdekglas in elke kleur.

Glas, helder glas en glas met motieven en reliëfs

Breed scala aan handgrepen

De selectie van hendelgrepen, handgrepen en handgrepenstrips is zeer gevarieerd en afhankelijk van de individuele stijl van uw huis. Massieve deurmodellen kunnen aantrekkelijk worden uitgerust met klassieke metalen handgrepen, terwijl avant-garde huizen harmoniëren met de modernste handgrepen. Alle soorten handgrepen zijn bijzonder geschikt voor massieve aluminium deuren.

Handgrepen voor massieve deuren

Rijke kleurselectie

Onze massief houten voordeuren zijn verkrijgbaar met verschillende oppervlaktebehandelingen. We geven ze de gewenste kleur of laten ze in hun natuurlijke tint. Met een brede selectie van glazuren en oliën bereiken we een verscheidenheid aan kleureffecten. Als het gaat om kleurkeuzes, kent aluminium helemaal geen grenzen. De massieve deuren zijn daarom verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

Kleur selectie deuren

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...