Preskoči na vsebino
Configurator

HOOGSTE KWALITEIT VOOR UW WONING

Hardhouten voordeur

Een hardhouten buitendeur heeft alles wat een eersteklas voordeur moet hebben: grote thermische efficiëntie, stabiliteit, levensduur en veiligheid. Qua looks kun je alle kanten op – van kleurrijke moderne geglazuurde varianten tot klassieke ongeglazuurde natuurkleurmodellen. Ontdek onze eiken buitendeuren in onze configurator om een perfecte oplossing voor uw huis te vinden.

ONTWERP UW VOORDEUR

Wat is hardhout?

Hardhout is afkomstig van loofbomen. Ze dragen meestal bladeren in plaats van naalden. Het hout van die boomsoort heeft een groot scala aan kwaliteiten waardoor het perfect is voor het bouwen van hardhouten voordeuren. Twee van de bepalende kenmerken zijn hoge stevigheid en dichtheid. Ondanks deze kwaliteiten is hardhout gemakkelijk te bewerken om stijlvolle hardhouten deuren te creëren. Populaire houtsoorten voor buitendeuren zijn:

  • Gewone eik
  • Engels Eik
  • SIPO

Traditionele hardhouten deur

Top-klasse ontwerpen voor uw keuze

De hoogste materiaalkwaliteit gaat hand in hand met ontwerpen van wereldklasse bij Pirnar.nl. Het is voor ons vanzelfsprekend om robuuste, duurzame deuren te creëren die ook qua uitstraling aan uw wensen voldoen. Als gewaardeerde ontwerpers bieden wij u een breed scala aan verschillende stijlen en manieren om te gaan voor de look van uw deur. Met onze configurator realiseert u in elk opzicht uw droom hardhouten deur.

Hardwood front doors in various designs

Extra elementen zoals glaspanelen voor spiegelramen of zijlichten zijn uitstekende opties om een unieke houten voordeur op maat te creëren. Glazen componenten dragen bij aan een luchtige uitstraling vol natuurlijk licht en in uw entree. Net als deurkozijnen kunnen de zij- en bovenelementen worden gemaakt van hardhouten fineer om bij het ontwerp van de deur te passen. Maar de beslissing ligt bij u - creëer een exclusieve look door geglazuurde, ongeglazuurde houten en aluminium componenten te combineren om zich te onderscheiden van de massa.

Ontwerpen van houten deuren voor uw huis

One size fits all?

Uniek gestileerde hardhouten voordeuren zijn er in verschillende vormen, kleuren en – heel belangrijk – maten. Omdat er geen standaardmaat voor deuren is, kunt u vrij de grootte van uw buitendeur kiezen. Als experts met jarenlange ervaring in het bouwen van diverse deuren, kunnen wij de perfecte oplossing vinden voor uw huis. Of u nu op zoek bent naar een tweevoudige vuurwerende enkelbladige deur of een pompeuze dubbelbladige moderne stijl ongeglazuurde metalen look houtachtige buitendeur, wij zijn het juiste adres. Klik door onze configurator om te kiezen uit verschillende stijl- en ontwerpvoorstellen. Voeg het gekozen ontwerp toe en vorm het met handgrepen, veiligheidselementen, glazen, ongeglazuurde of andere details om uw nieuwe droom buitendeur te realiseren.

Uniek vormgegeven hardhouten ingangen

Finish of geen finish – u beslist

Uw buitendeur vertegenwoordigt niet alleen uw huis, maar ook uw gevoel voor en voor stijl en design. Ook is het een verlengstuk van je manier van leven. Daarom is het uiterst belangrijk dat uw nieuwe hardhouten buitendeur perfect bij uw huis past. De kleurkeuze is dus een essentieel onderdeel van het ontwerpen van uw hardhouten voordeur.

Om slechts een vleugje kleur toe te voegen, kunt u ervoor kiezen om het deurkozijn anders te kleuren dan het deurblad. Hetzelfde geldt voor de kozijnen van geglazuurde zij- en bovenelementen.

Hardhouten groene toegangsdeuren

Configure your front doors

Bij Pirnar gebruiken we Common Oak Eiken Voordeuren om hardhouten voordeuren van hoge kwaliteit te bouwen in verschillende uitvoeringen. Eiken deuren zijn niet alleen solide en duurzaam, maar blinken ook uit in termen van hun thermische kwaliteiten. Het houtmateriaal is zeer warmte-efficiënt door zijn natuurlijke samenstelling. Gebruik onze configurator bij Pirnar.nl om een buitendeur te creëren die in alle opzichten aan uw verwachtingen voldoet - van ontwerp tot levensduur en veiligheid.

Hardhouten buitendeur

ONTWERP UW TOEGANGSDEUR

High-quality hardwood front doors

Pirnar is uw premium partner voor prachtig ogende, hoogwaardige deuren van hout, aluminium of een combinatie van de twee materialen.

Topprestaties in thermisch rendement
Hoe kunnen houten deuren thermische isolatieniveaus bereiken in tegenstelling tot veel andere materialen? Het antwoord is te vinden op het cellulaire vlak: vanwege zijn natuurlijke samenstelling is hout - vooral hardhout zoals eikenhout - een inefficiënte warmtegeleider. Dit betekent dat warmte van binnenuit uw huis de externe hardhouten deur niet zo gemakkelijk kan doordringen als bijvoorbeeld een deur van synthetisch materiaal. Hetzelfde principe komt andersom tot bloei: kou van buiten kan niet naar binnen. Het gebruik van een Pirnar externe hardhouten deur betekent dus dat u kunt genieten van perfet-omstandigheden in uw huis, ongeacht of het buiten verstikkend warm of ijskoud is.

Materialen combineren voor duurzame deuren
Deuren gemaakt van hardhout hebben uitstekende materiaalkwaliteiten waardoor ze robuust, duurzaam en bestand zijn tegen externe factoren zoals het weer of blootstelling aan de zon. Om ze nog sterker te maken, kunt u uw unieke buitendeur ontwerpen met aluminium elementen. Dit verbetert de stabiliteit en duurzaamheid van de deur en geeft hem een modernere uitstraling.

Door hardhout en aluminium te combineren, krijgt u het beste van twee werelden: uitstekend thermisch rendement en een onderhoudsarme levensduur.

Metalen elementen zoals een aluminium beplating hebben niet alleen effect op de kwaliteiten, maar ook op het uiterlijk van de buitendeur. U kunt ze gebruiken om een modernere sfeer te creëren voor uw externe hardhouten deur. Het klassieke houten ontwerp krijgt een eigentijdse, stijlvolle uitstraling door toegevoegde metalen elementen.

Hardhouten ingangen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit

 

Hardhouten buitendeuren
van de hoogste kwaliteit

Een buitendeur moet veilig zijn, lang meegaan en perfect passen bij uw huisontwerp. Met Pirnar krijgt u alle drie die belangrijke kenmerken met welke deur u ook kiest om te maken. Verken de configurator op Pirnar.nl om uw droom hardhouten buitendeur te ontwerpen met of zonder een glazen spiegelraam, glas-houten zijpanelen en hoge veiligheidsmaatregelen zoals een vingerafdruksensor en beveiligingscamera.

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...