Preskoči na vsebino
Configurator

AWARD-WINNING DESIGN VOOR UW HUIS

Voordeur Designs

De ingang van uw huis is een van de belangrijkste onderdelen van uw huis en moet als zodanig worden behandeld. Het verwelkomt gasten en familie, biedt een eerste indruk en biedt bescherming en veiligheid. Wij van Pirnar zorgenervoor dat uw nieuwe voordeur is ontworpen om aan uw unieke verwachtingen te voldoen. Met onze verschillende voordeurontwerpen kunt u een voordeur creëren die specifiek is afgestemd op uw smaak en aan al uw wensen voldoet.

ONTWERP JE VOORDEUR

Hoe kies je de perfecte voordeur?

Het kiezen van een voordeur is een essentieel onderdeel bij het bouwen of renoveren van een huis. Wij bieden verschillende ontwerpen, stijlen en optionele accessoires die u helpen bij het ontwerpen van uw eigen hoogwaardige entree. Bij het kiezen van een voordeur zijn er een paar factoren waarmee u rekening moet houden, zoals:

 • Veiligheidsmaatregelen
 • Stijl en kleur
 • Zijlicht
 • Glaspanelen
 • Materiaal

High-quality entrance design

De mogelijkheden
zijn eindeloos

Om een pasdeur te maken, moet u alles bij de hand hebben om in elke richting van uw keuze te gaan. Bij Pirnar begrijpen we dat uw voordeur net zo uniek moet zijn als u en hebben we onze configurator in staat gesteld om u vele mogelijke manieren te bieden om deze te ontwerpen.

Enkele of dubbele ingang, hout of aluminium – de mogelijkheden in onze Pirnar configurator zijn eindeloos.

Verschillende stijlen

Het deurpaneel en het frame moeten passen bij de algehele stijl van het huis om er naadloos in te passen. U kunt kiezen tussen een moderne, eigentijdse voordeur of een meer traditionele aanpak, afhankelijk van wat het beste bij u past.

Een passende stijl kiezen

Een voordeur is uw eigen unieke manier om gasten in uw huis te verwelkomen en moet uw warme en geruststellende gezinswoning weerspiegelen. Onze Pirnar configurator helpt u bij het kiezen van het perfecte voordeurontwerp dat past bij de buitenkant en het interieur van het huis. Onze luxe, handgemaaktedeuren zullen een middelpunt van uw gezinswoning zijn en uw smaak voor kwaliteit en design laten zien. Pirnar.nl biedt een verscheidenheid aan aanpassingsmogelijkheden om uw visie op uw nieuwe entree te vervullen.

Luxurious, hand-crafted doors

Deurstijlen

U kunt kiezen tussen een enkele voordeur of een dubbele deur met twee bladeren. Als u kiest voor een meer klassieke look, wilt u misschien een traditionele look door overwegen of kiezen voor een houten deur in cottage-stijl . Bij Pirnar.nl bieden we ook een verscheidenheid aan verschillende aluminium deurmodellen die variëren van eenvoudige en elegante deurpanelen tot weelderige Franse doors met spannende en uitzonderlijke ontwerpopties. Hierdoor kunt u rekening houden met de algehele stijl van uw huis, omdat u het uiterlijk van uw deur kunt afstemmen op uw ramen, architecturale stijl en decoratie.

A double door with two leaves

Meerdere opties

Met Pirnar heeft u de mogelijkheid om verschillende voordeurontwerpen te hebben voor uw binnen- en buitendeur. Hoewel de buitenkant van uw huis goed past bij een traditionele houten deur, kan uw moderne interieurarchitectuur deze specifieke deurstijl verstoren. Met behulp van onze configurator kunt u eenvoudig een deur maken die bij beide past. Een moderne entree met hout aan de buitenkant in combinatie met een effen witte binnendeur of een ander ontwerp naar keuze kan een perfecte oplossing zijn om een passende voordeur te creëren.

A modern front door

Hardware

Pirnar voordeuren bieden een scala aan verschillende aanpassingsmogelijkheden voor uw deurbeslag. Heb je zin in extravagante kloppers en deurklinken? Meerpuntssloten en verstevigde scharnieren voor extra veiligheid? Hoe zit het met ambient LED-lighting en vingerafdruktechnologie? Er zijn geen beperkingen met uw voordeur van Pirnar.

Door handles

ONTWERP JE VOORDEUR

Welke ontwerpen en stijlen bieden wij aan?

Onze ontwerpers werken er hard aan om u te voorzien van een brede selectie van voordeurontwerpen en -modellen. Bij Pirnar.nl kunt u kiezen tussen aluminium of houten voordeuren bij het bekijken van deurmaterialen. Er zijn geen beperkingen, we kunnen u helpen de voordeur te krijgen waar u van droomde!

Talloze ontwerpen
We bieden een overvloed aan verschillende voordeurontwerpen, die allemaal toegankelijk zijn via de configurator, inclusief maar niet beperkt tot:

 • Houten decor
 • Fineer
 • Schilderen
 • Poedercoating
 • Echt hout

Heb je zin in een meer traditionele voordeur die rijk is aan details, of ga je liever voor een stevige, eenvoudige aluminium voordeur? Wij willen u helpen bij het maken van een deur die speciaal voor en door u is ontworpen. Ons uitgebreide kleurenpalet omvat RAL-kleuren en unieke en realistische hout- en decors die lijken op houtsoorten zoals eiken of olijven. We bieden ook metallic opties voor een unieke onderscheidende look.

Als klant heeft u volledige keuzevrijheid met betrekking tot het hang- en sluitwerk van uw nieuwe voordeur. Ons exclusieve assortiment designbeslag omvat traditionele deurklinken en eigentijdse trekgrepen van hoogwaardig roestvrij staal. Naast een modern ontwerp, kunt u kiezen uit een breed scala aan functies om uw nieuwe voordeur onnavolgbaar van u te maken.

Different front door designs

 

PIRNAR

Tips voor het kiezen van de beste voordeur

 • Sterke materialen om uw deur te bouwen

  Onze luxe voordeurontwerpen zijn zorgvuldig geselecteerd om u de ongeëvenaarde kwaliteit te bieden die we van al onze klanten verwachten. Raak het aan en je zult de weelderige oppervlaktebehandeling voelen en de levendige, rijke kleuren zien die vreugde opwekken wanneer je er langs loopt.

  Onze eigentijdse aluminium voordeuren staan bekend om hun vlekkeloze constructie, bekroonde technologie en verschillende voordeurontwerpen. Ze zijn uitzonderlijk goed geïsoleerd, waarbij sommige deurmodellen U-waarden bereiken van slechts 0,54 W / M²K. Verf en houten decor zijn zorgvuldig gepoedercoat en handmatig verfijnd om een perfecte afwerking te garanderen. Bij een aluminium voordeur zijn er geen beperkingen met betrekking tot afmetingen, inzetstukken en stijlen.

  ONTWERP JE VOORDEUR

 • Glazen inzetstukken

  Glas is een van de meest populaire materialen die worden gebruikt bij het maken van hedendaagse voordeuren. Glazen deuren functioneren als ramen en laten zo zonlicht toe tot het interieur van het huis, waardoor een gastvrij gevoel ontstaat. Bij Pirnar.nl kunt u kiezen tussen volledig of gedeeltelijk beglaasde deuren, alleen kleine glasdetails aan uw voordeur toevoegen of kiezen voor een ingewikkeld glazen zijpaneel. Ontwerp de glasinzetstukken naar wens en bepaal hoeveel glas u wenst voor uw voordeur. U kunt kiezen uit de volgende glassoorten:

  • Doorzichtig
  • Satijn
  • Patroon
  • Gekleurd
  • Metallic gekleurd

  Om de afvoer van warmte te voorkomen, heeft u de mogelijkheid van drie- of viervoudige beglazing, afhankelijk van het model van de deur.

 • Voordeurontwerpen voor uw droomdeur

  Bij Pirnar streven we naar perfectie en klanttevredenheid. Met onze configurator kunt u kiezen voor verf, decor, hardware, glazen inzetstukken en andere extra apparatuur voor uw toegangsdeur. Probeer het uit, bewonder onze bekroonde voordeurontwerpen en creëer uw eigen handgemaakte, op maat gemaakte droom voordeur voor uw huis.

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...