Preskoči na vsebino
Configurator

PIRNAR'S MEESTERWERKEN IN EEUWIG ELEGANT ZWART

Pirnar Nero Edition

Een collectie verfijnde accessoires voor voordeuren in esthetisch zwart.

ONTWERP UW INGANG

Dramatische toegangsdeuren

Bij Pirnar zijn we enthousiast over de nieuwste innovatie, de Nero Edition. De collectie bestaat uit verfijnde voordeuraccessoires in zwart die vertrouwen, volwassenheid en autoriteit uitdrukken en tegelijkertijd dramatisch, elegant en gedurfd zijn. Waarom gedurfd? Omdat het gebruik van zwart in ontwerp en architectuur speciale vaardigheden en een getraind oog vereist. Correct gebruikt en professioneel uitgevoerd, kunnen we het uiterlijk van elke sfeer, ingang of gebouw op een spectaculaire manier veranderen. Bekijk de video.

Pirnar Nero Edition video

Unieke accessoires als design excessen

De meester-ambachtslieden van Pirnar zijn er opnieuw in geslaagd om een baanbrekend ontwerp te creëren. Bovendien hebben ze de deurtrekkers, handgrepen, beschermende sierlijsten en sloten afgewerkt met een verfijnde zwarte lakafwerking die ze een vleugje tijdloosheid geeft.

LabeLux Nero Edition trekgreep

De deurgrepen van de Nero Edition accentueren esthetisch het uiterlijk van het gehele entreegebied. Van bijzonder belang is de beroemde, bekroonde LabeLux deurklink, die uitzonderlijke precisie vereiste vanwege de complexiteit van het product in de zwarte afwerking. Uren van precisie metaalbewerking met fijn polijsten hebben een uniek resultaat opgeleverd dat de voordeur van de eigenaren van de modernste huizen siert.

LabeLux Nero Edition

Nero Edition handvaten

We hebben een vleugje elegantie toegevoegd aan de handgrepen van de Nero Edition. Ze zijn bijzonder oogverblindend wanneer ze worden verlicht met Pirnar's verbluffende LUX-verlichting. MagmaLux geeft de handgrepen een uiterst dynamische uitstraling, waarbij de discrete achtergrondverlichting van het handvat zorgt voor een subtiele decoratieve toevoeging.

Nero Edition handgrepen

Nero Edition beschermende en decoratieve sierlijsten

De uitvoeringen zijn ook verkrijgbaar in tijdloos zwart. Als aanvulling op de deurgrepen benadrukken ze het uiterlijk van de hele entree en zien ze er bijzonder spectaculair uit met lichtgekleurde voordeuren en houten decors.

Beschermende bekleding - Nero Edition

ONTWERP UW INGANG

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...