Preskoči na vsebino
Configurator

INTERNATIONAAL BEKROONDE UNIEKE HANDGREPEN

Handgrepen, leuningen, trekstangen

De unieke handgrepen van Pirnar zijn handgemaakte meesterwerken waarin we al onze kennis en ervaring investeren.

ONTWERP JE EIGEN INGANG

Een rijke selectie van prachtige Pirnar handgrepen

Niets dat de deurklinken van Pirnar onderscheidt, kan worden omschreven als standaard of serieel. Stuk voor stuk een uniek stukje vakmanschap, het resultaat van een eigen ontwerp en talloze uren nauwkeurige behandeling. De geschiedenis van het merk Pirnar begon enkele decennia geleden met de ontwikkeling en productie van deurklinken. We besteden er vandaag nog steeds veel aandacht aan. Ze zijn het meest persoonlijke en bewonderde deel van de ingang. Voor elk model kiezen we een van de basisvormen, rondof rechthoekig, en bepalen we de exacte lengte.

 • AFGEROND
  Ronde handgrepen
  ELKE VORM EN GROOTTE

  U kunt uw handgreep kiezen voor een houten of moderne deurin ronde, halfronde of rechthoekige vorm en in elke maat, omdat deze ook de hele lengte van de deur van boven naar beneden kan bedekken. Het kan worden verbeterd met verlichting in combinatie met verschillende esthetische motieven:

  • Onverlichte trekstang
  • Lux versie
  • LabeLux versie
  • MagmaLux versie
  • CrystaLux versie
 • RECHTHOEKIG
  Rechthoekige handgrepen
  ELKE VORM EN GROOTTE

  U kunt uw handgreep kiezen voor een houten of moderne deurin ronde, halfronde of rechthoekige vorm en in elke maat, omdat deze ook de hele lengte van de deur van boven naar beneden kan bedekken. Het kan worden verbeterd met verlichting in combinatie met verschillende esthetische motieven:

  • Onverlichte trekstang
  • Lux versie
  • LabeLux versie
  • MagmaLux versie
  • CrystaLux versie

ONTWERP JE EIGEN INGANG

Geavanceerde en elegante modellen die er gewoon mooi uitzien

De deurklink is het element op een houten of moderne deur dat we het vaakst aanraken en dat een echt gedenkwaardige indruk achterlaat op een elegante ingang. Het is vooral effectief wanneer het wordt verrijkt met extra materialen zoals hout, glas en lichte decoraties. Een van de meest bewonderde details van de afgelopen jaren is het lichtdecor. Naast zachte verlichting van achteren kunnen geselecteerde decoratieve details en patronen in het model zelf worden verwerkt, dat vervolgens in al zijn glorie schittert.

OneTouch

Pirnar OneTouch is 's werelds eerste en enige ingang met een automatisch intrekbare handgreep. Wanneer de verborgen vingerafdrukscanner de eigenaar detecteert, verschijnt er elegant en automatisch een trekgreep, die de omgeving verlicht en de deur ontgrendelt. Een paar seconden na het sluiten verandert de deur automatisch terug in een elegant vlak oppervlak, waardoor een effectieve beveiliging en inbraakwerende deur ontstaat. Het is een van de meest geavanceerde ontgrendelingssystemen voor moderne deuren. Elegant, eenvoudig en modern.

German Design Award 2017

Pirnar OneTouch video

Lux

Lux is een eenvoudige upgrade met verlichting die de deurklink discreet onderscheidt van de achtergrond. Een klein detail dat het tot het centrale juweel van uw deur maakt. Als u besluit om te upgraden met verlichting, moet u ook rekening houden met de grootte van het handvat. U kunt niet alleen beslissen of u een ronde of rechthoekige vorm kiest, maar ook of de lengte een krachtige ingang naar een houten of moderne deur creëert. Een leuning over de volledige lengte van boven naar beneden creëert een echt monumentale entree.

Pirnar Lux video

LabeLux

Ben je trots op je naam? Leef je volgens je eigen principes en zweer je bij je eigen levensfilosofie? Wil je dit laten zien aan iedereen die je in je huis verwelkomt? LabeLux kan worden aangepast om elke inscriptie in een lichtpatroon weer te geven - uw achternaam, misschien een woord of een gedachte die veel voor u betekent. LabeLux is een unieke uitnodiging voor de intimiteit en beschutting van uw huis en ademt een vleugje elegantie, speelsheid en intelligentie aan de deur.

German Design Award 2019

Pirnar LabeLux video

MagmaLux

Met de MagmaLux-handgreep in het midden van een stalen of aluminium oppervlak gloeit een patroon van prachtige vormen, dat zachtjes overgaat in het metalen oppervlak. Het deurdecor met lichtgravure geeft de handgreep en daarmee de gehele toegangsdeur een speelse en dynamische uitstraling.

German Design Award 2019

Pirnar MagmaLux video

CrystaLux

De modellen kunnen ook worden uitgerust met kristalglazen details die verborgen zijn in het donker en een vleugje prestige aan uw deur toevoegen. In samenwerking met wereldbefaamde crystalproducent Steklarna Rogaška hebben we een prachtig handgemaakt patroon in glas ontworpen dat gewoonweg prachtig is en een luxe en elegante ingang van uw huis creëert.

German Design Award 2019

Pirnar CrystaLux video

Nero-editie

Nero Edition is een collectie van Pirnar's verfijnde accessoires voor voordeuren in het zwart, inclusief handgrepen en leuningen. Ze onderscheiden zich door hun elegante uiterlijk en uren van nauwkeurig vakmanschap. Een prachtig voorbeeld is het beroemde LabeLux-model, dat speciale precisie vereist vanwege de complexiteit van het product in zwart. De aanhoudende inspanning om het metaal te behandelen door fijn te slijpen heeft geleid tot een uitstekend resultaat.

Pirnar Nero Edition video

Andere unieke handgrepen

Bij Pirnar zijn veel handgrepen gepatenteerd en vertellen ze hun eigen verhaal, maar bovenal laten ze een dominante indruk achter op de voordeur. Het populaire 9619-model, ook bekend als Robin Hood, heeft een gebogen vorm die de lijn van uw deur in een halve cirkel benadrukt. Luxor ziet er krachtig, solide en duurzaam uit, terwijl Nautilus licht is als een blad en een opmerkelijke esthetische toevoeging is aan uw entree.

 • LUXOR handgreep

  LUXOR

 • Model 9619 handgreep

  9619 HANDGREEP MODEL

 • NAUTILUS handgreep

  NAUTILUS

Elegante handgrepen aan de buitenkant

In plaats van een majestueuze leuning kun je kiezen voor een majestueus handvat om je stijl te benadrukken. U kunt een van de basisvormen kiezen, afgerond of rechthoekig, en deze naar uw smaak verbeteren met verlichting en verschillende elegante patronen. De handgrepen zijn ook beschikbaar in de Nero Edition-versie.

 • RONDEHANDGREPEN
  Ronde deurgrepen
  RONDEED EN RECHTHOEKIGE HANDGREPEN

  U kunt het handvat kiezen in een afgeronde of rechthoekige vorm. Verbeter het met verlichting in een combinatie van verschillende esthetische motieven:

  • Onverlichte afgeronde handgreep
  • Lux afgerond handvat
  • MagmaLux afgeronde handgreep
  • Nero Edition afgeronde handgreep
 • RECHTHOEKIGE HANDGREPEN
  Rechthoekige deurgrepen
  RONDEED EN RECHTHOEKIGE HANDGREPEN

  U kunt het handvat kiezen in een afgeronde of rechthoekige vorm. Verbeter het met verlichting in een combinatie van verschillende esthetische motieven:

  • Onverlichte afgeronde handgreep
  • Lux afgerond handvat
  • MagmaLux afgeronde handgreep
  • Nero Edition afgeronde handgreep

CHOOSE YOUR DOOR HANDLES

Waarom kiezen voor een roestvrijstalen handvat

Roestvrij staal is een populair materiaal in veel industrieën omdat het bestand is tegen vele weersomstandigheden. In vergelijking met andere metalen zoals messing en koper is het veel duurzamer en biedt het een lange levensduur.

Superieure kwaliteit

Roestvrijstalen modellen zijn de perfecte keuze voor uw voordeur bij correct gebruik en met minimaal onderhoud, omdat ze niet roesten bij blootstelling aan water en vochtige lucht. Om de productie te versnellen en te vereenvoudigen, maken sommige fabrikanten alleen de buitenelementen van roestvrij staal en vullen ze het interieur met non-ferrometalen. Bij Pirnar hebben we onze eigen productie van roestvrijstalen handgrepen gemaakt van zeer solide en hoogwaardig roestvrij staal dat zelfs in vochtige en zoute omgevingen niet roest.

Roestvrij staal

Esthetische aantrekkingskracht

Roestvrijstalen voorwerpen die eruit zien als zilver geven een uiterst elegante uitstraling. Roestvrij staal is een van de meest gebruikte materialen in de particuliere en industriële sector vanwege de glans en onbeperkte ontwerpmogelijkheden. We vullen het aan met andere accessoires zoals rozetten, handgrepen, sloten, kijkgaten, huisnummers en andere decoratieve elementen.

Roestvrij stalen accessoires

Duurzaamheid van materiaal op lange termijn

Roestvrij staal is een extreem duurzaam metaal dat bestand is tegen oppervlakte-impact en de structurele sterkte en stabiliteit behoudt. Het heeft een vrijwel onbeperkte levensduur omdat het roest- en corrosiebestendig is en bestand is tegen een breed scala aan weersomstandigheden.

Stabiliteit op lange termijn

Minimaal onderhoud en onderhoud

In vergelijking met andere materialen zijn roestvrijstalen handgrepen gemakkelijk schoon te maken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het kiezen van de juiste reinigingsmiddelen. We raden aan om milde reinigingsmiddelen, water en zeep te gebruiken, d.w.z. niet-agressieve reinigingsmiddelen. Reinig ze met de zachte kant van een reinigingsspons of doek, maar nooit met draadsponzen of borstels met harde borstelharen, om het glanzende oppervlak van het materiaal niet te beschadigen.

Reinigen van de handgrepen

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...