Preskoči na vsebino
Configurator

Glas voor elegante, veilige en functionele entree

Toegangsdeuren met rijke sierbeglazing of zijlichten creëren een tijdloze entree van uw woning.

ONTWERP JE EIGEN INGANG

Ongeëvenaard vakmanschap
en design

Glas is een prachtig element dat niet alleen decoratief is, maar ook karakter in een deur ademt en zorgt voor vriendelijke verlichting voor het gebied erachter. De combinatie van glas en hout of aluminium is perfect voor kleinere ruimtes of ruimtes met weinig of geen natuurlijk licht en zorgt ook voor een goede isolatie en veiligheid.

 • Multi-layer isolatie #1
  Uitstekende functionaliteit

  Veel mensen maken zich zorgen over de energie-efficiëntie en veiligheid van glas wanneer ze overwegen het in een voordeur te verwerken, maar dit is niet langer nodig. Bij Pirnar integreren we drie- of vierdubbele beglazing die effectief warmteverlies voorkomt, superieur akoestisch comfort biedt en een hoog niveau van veiligheid garandeert.

 • Versierd glas #2
  Esthetische elegantie

  Massief isolatieglas voegt elegantie toe aan uw deur en laat natuurlijk licht in uw huis. Glas leent zich voor vele magische behandelingen en afwerkingen – zandstralen, glazuur, overlays, graveren, beitsen ... het kan helder, gekleurd, ondoorzichtig of wit zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos en alleen beperkt door je verbeelding.

 • Decoratieve accessoires #3
  Veelzijdigheid

  Glas kan op verschillende manieren en vormen in uw voordeur worden verwerkt. Het kan kleine details in de deur creëren, zoals horizontale strepen of worden opgenomen als een groot middelpunt. Glas is er in verschillende vormen, van vierkante en rechte elementen tot elementen die gebogen, afgerond, halfrond of ovaalvormig zijn ... uiteraard afhankelijkvan de stijl van het gebouw, uw voorkeuren en persoonlijke esthetiek.

Decoratieve glaselementen van de hoogste kwaliteit

Glas is een tijdloos esthetisch en decoratief element dat uw entree omtovert tot een meesterwerk. Bij Pirnar produceren en behandelen we glas zelf om zelfs de meest veeleisende klanten tevreden te stellen. De behandelingen die wij hanteren zijn onder andere:

 • zandstralen,
 • glazuur,
 • overlays,
 • graveren,
 • kleuring,
 • temperen, en
 • lamineren van veiligheidsglas.
 • Sandblasting
 • Glas overlays
 • Frosting
 • Staining
 • Glas decor

Zijlichten

Niet alleen is glas een onmisbaar element voor het verlichten van slecht verlichte ingangen het is ook perfect voor gebouwen die al goed verlicht zijn, maar waar we meer natuurlijk licht willen binnenbrengen. Zijlichten zijn de perfecte oplossing en zijn vooral populair bij eigenaren van onroerend goed die de voordeur direct in hun woonkamer opent. Ze kunnen aan één of beide zijden van de deur worden geplaatst en hebben verschillende vormen en maten. Ze kunnen zelfs groter zijn dan de deur zelf! Licht geeft ons energie en geeft ons een gevoel van vrijheid en openheid ... waarom niet door uw voordeur?

Voordeur met zijlicht

 • Zwarte voordeur met zijlichten
 • Witte deuren met twee zijlichten
 • Voordeur met zijlichten
 • Groene voordeuren
 • Klassieke voordeuren met zijlichten
 • Stadslichten aan beide kanten

Veiligheidsglas voor de ultieme bescherming van uw woning

Glas wordt vaak gezien als een kwetsbaar materiaal; met een speciale behandeling kan het uw ingang echter transformeren in een bastion van veiligheid. Bij Pirnar, we versterken het niet alleen tot het punt van bijna onbreekbaar te zijn, we zorgen er ook voor dat het onbreekbaar is ... geen scherpe, grillige stukken meer. Gehard veiligheidsglas in combinatie met massieve materialen zoals aluminium of hout, creëert een echt duurzame, veilige en solide ingang naar uw huis.

Gehard veiligheidsglas – ESG

Gehard glas is thermisch gehard veiligheidsglas, ook wel technisch bekend als warmteversterkt glas. Het is vier tot vijf keer slagvaster dan gewoon glas, heeft een grotere sterkte en is beter bestand tegen temperatuurschommelingen. Het belangrijkste voordeel is dat het niet verbrijzelt of gevaarlijke glasscherven produceert als het wordt gebroken, maar dat het glas scheurt en het uiterlijk van een spinnenweb aanneemt, maar niet doorbreekt.

ESG

Gelaagd veiligheidsglas – VSG

Gelaagd veiligheidsglas biedt bescherming tegen indringers en heeft een aanzienlijk voordeel ten opzichte van gehard veiligheidsglas. Het bestaat uit twee of meer glasplaten die stevig aan elkaar zijn gebonden met tussenlagen van verschillende diktes en eigenschappen. De tussenlagen voorkomen dat het glas scheidt als het gebroken wordt, waardoor letsel wordt voorkomen. Gelaagd glas maakt inbraak ook moeilijker omdat het niet instort, waardoor een indringer niet onmiddellijk toegang krijgt.

VSG

ONTWERP JE EIGEN INGANG

Onderhoud en onderhoud van glasoppervlakken

We reinigen glasoppervlakken met glasreiniger en zorgen ervoor dat houten of aluminium oppervlakken niet in contact komen met de reiniger. Deurreiniging wordt uitgevoerd in de herfst en het voorjaar, bij gematigde temperaturen van maximaal 25 graden Celsius. Ongeacht het gekozen materiaal, veeg de deur altijd droog met een zachte, niet-schurende microvezeldoek, die bedoeld is voor het reinigen van ramen en zorgt voor een vlekkeloze reiniging zonder vezels en strepen. Sommige mensen zweren bij papieren koffiefilters bij het schoonmaken, maar papier kan schade en krassen op het glas veroorzaken.

Cleaning glass surfaces

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...