Preskoči na vsebino
Configurator

De eerste slimme toegangsmuur ter wereld

Open uw droom voordeur met slechts een oogopslag.

ONTWERP JE EIGEN INGANG

Gepatenteerd, bekroond meesterwerk

Pirnar Theatrica is 's werelds eerste solide, touchless en volautomatische voordeur, geschikt voor passieve en energiezuinige huizen. Het is een toegangsmuur die alleen op magische wijze opent en sluit voor de eigenaar. Automatisch. Niet aanraken. Gewoon op zicht. Het is het meest persoonlijke en unieke dat je ooit aan de voordeur zult ervaren.

German Design Award 2017

Theatrica is slim

De nieuwste en veiligste technologie stelt Theatrica in staat om alles voor u te doen. Theatrica ziet wie er bij de voordeur staat en laat alleen degenen binnen die het kent. Het gezichtsherkenningssysteem herkent geautoriseerde personen, opent vervolgens voorzichtig de deur en sluit deze achter hen. Het is niet nodig om iets te doen of aan te raken.

Theatrica is geweldig

De Theatrica is een greeploze entree die op magische wijze verdwijnt in de aangrenzende muur. Een prachtig en tijdloos design. Het is hout, steen, glas, aluminium of iets anders dat je altijd al in je huis hebt willen zien. Een prachtig scala aan kleuren en afwerkingen. Theatrica is de toegangsmuur die iedereen verbijstert.

Ingang zonder handvat

Theatrica is veilig

Als je wilt voorkomen dat het sluit, is een zachte hand voldoende - het stopt in een oogwenk. Het onthoudt iedereen die heeft geprobeerd binnen te komen en rapporteert aan u. Het kan niet voor de gek worden gehouden - het zal onderscheid maken tussen u, vreemden en andere bewoners van het huis.

Pirnar Theatrica

Gepatenteerde innovatie

Pirnar Theatrica is een gepatenteerde innovatie en winnaar van een Red Dot Product Award, een German Design Award en een German Innovation Award.

Theatrica prijzen       ReDot prijs

Theatrica - prijswinnaar

ONTWERP JE EIGEN INGANG

Vergeet beperkingen

Met Theatrica zijn er geen beperkingen. Het kan in de grootste afmetingen worden vervaardigd, zelfs als een dubbele deur, waardoor de indruk wordt gewekt dat de muur opengaat. Het schone, greeploze, esthetisch ongerepte oppervlak kan worden afgewerkt in hout, steen, glas of aluminium. De installatie zelf is eenvoudiger dan die van een conventionele deur.

Theatrica - geen beperkingen

Voordeuren van Pirnar
Ontwerp uw voordeur
Ga naar de configurator
Showroom
Bezoek een Pirnar Showroom
Raak een voordeur aan
Voordeur Catalogus
Download voordeurcatalogi
Ontdek alle voordeurmodellen
top
Deze website maakt gebruik van cookies om de werking te verbeteren.
Deze cookies hebben geen invloed op uw privacy. Meer ...